Bilinen En iyi Animasyon Filmleri
  • Facebook
  • Twitter
  • 29 Ekim 2023
  • 0
  • 144
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Bilinen En iyi Animasyon Filmleri

Günümüzde animasyon filmleri, animasyon yapma programları ile ince elenip sık dokunarak yapılmaktadır. Animasyon türü, gülmekten hoşlananlar ve süper kahramanların aksiyon sahnelerini görmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Her yaştan insana hitap eden animasyon filmleri, kaliteli zamanlar geçirmenize olanak tanıyor. Bu yazımızda tüm zamanların en iyi animasyon filmleri sizler için listelendi. Pinokyo (1940) Pinokyo şüphesiz ki en […]

Günümüzde animasyon filmleri, animasyon yapma programları ile ince elenip sık dokunarak yapılmaktadır. Animasyon türü, gülmekten hoşlananlar ve süper kahramanların aksiyon sahnelerini görmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Her yaştan insana hitap eden animasyon filmleri, kaliteli zamanlar geçirmenize olanak tanıyor. Bu yazımızda tüm zamanların en iyi animasyon filmleri sizler için listelendi.

Pinokyo (1940)

Pinokyo şüphesiz ki en iyi edebiyat ve sinema klasikleri arasında yer alıyor. Marangoz Geppetto tarafından yapılan bir kukla olan Pinokyo, ilginç maceraları ile izleyenleri etkilemeyi başarıyor. Bir gece peri, marangozun dileğini yerine getiriyor ve oyuncak kukla olan Pinokyo’ya hayat veriyor. Gerçek bir çocuk olmak için çaba göstermesi gereken Pinokyo, cömert, cesur ve samimi davranmalı. Peki, sizce Pinokyo bunları başarabilecek mi?

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? (2010)

En iyi animasyon filmleri arasında Ejderhanı Nasıl Eğitirsin adlı yapım da var. Bir genç, ejderhaları öldürebileceğini babasına kanıtlamak istemektedir. Onun yaşadığı köyde ejderhalar bir tehdit oluşturmaktadır. Genç ilk avı esnasında ejderhaları öldüremeyeceğini keşfeder. Sonrasında ise bir tane ejderha ile arkadaş olur.

Ters Yüz (2015)

11 yaşındaki Rilley’in öyküsüne odaklanan yapım, aynı anda birçok duyguyu deneyimlemenize olanak tanıyor. Kritik ve kamusal bir başarı filmi olarak lanse edilen Ters Yüz, aynı zamanda 2016 senesinde en iyi özgün senaryo dalında aday gösterilmiştir.

Zootopia (2016)

Judy Hopps, kırsal bir alanda dünyaya gelen bir tavşandır. Polis olma hayali vardır ve bunu başarır. Ayrıca sincapların, fillerin, aslanların medeni bir şekilde hayat sürdürdüğü bir şehir olan Zootopia’yı yaratır. Polis ekibinin tek dişi tavşanıdır ve değerini kanıtlamak için türlü maceralara koyulur.

İnanılmaz Aile (2004)

En iyi animasyon filmleri listemiz İnanılmaz Aile ile devam ediyor. Pixar’ın bütün zamanların en beğenilen filmlerinden biridir. Yapım, bir olay sonrasında hükümet tarafından anonim biçimde yaşamaları emredilen bir ailenin öyküsüne ayna tutuyor.

Coraline ve Gizli Dünya (2009)

Yazar Neil Gaiman’ın en büyük çocuk klasiklerinden biridir. Caroline ve Gizli Dünya, eleştirmenlerden de tam not alan bir film. Caroline teni evini keşfetme esnasında bir kapıdan içeriye girer ve onu artık çok farklı bir dünya beklemektedir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM