Yılbaşı Gecesinde İzleyebileceğiniz Filmler
Abone Ol 

Yılbaşı Gecesinde İzleyebileceğiniz Filmler

Yeni bir yıla giriş yaparken , Bu soğuk havalarda içimizi ısıtacak, gülümsetecek ailece birlikte izleyeceğimiz, yeni yıl temalı filmleri sizler için bu konumuzda derledik. Yılbaşı temalı filmleri, geçmişten günümüze olacak şekilde elimizden geldiğince en çok izlenen ve aranılan filmler şeklinde sizlere sunmaya çalıştık. Şimdiden yeni yılınızı kutlar, keyifli izlemeler dileriz. The Snowman (Kardan Adam) İşinden […]

Yeni bir yıla giriş yaparken , Bu soğuk havalarda içimizi ısıtacak, gülümsetecek ailece birlikte izleyeceğimiz, yeni yıl temalı filmleri sizler için bu konumuzda derledik. Yılbaşı temalı filmleri, geçmişten günümüze olacak şekilde elimizden geldiğince en çok izlenen ve aranılan filmler şeklinde sizlere sunmaya çalıştık. Şimdiden yeni yılınızı kutlar, keyifli izlemeler dileriz.

The Snowman (Kardan Adam)

İşinden eve dönen Katrine Bratt (Rebecca Ferguson), eve döndüğünde eşi ve oğlunun yapmış olduğu kardan adamı görebilmek için sabırsızlanmaktadır. Ancak hayal kırıklığına uğrar; kardan adam yoktur. Kısa bir süre sonra pencereden baktıklarında karşılaştıkları görüntü ise oldukça tuhaftır. Dışarıda kendilerine doğru bakmakta olan bir kardan adam vardır! Katrine Bratt’in ortadan kaybolması üzerine olayı araştırmakla görevlendirilen Dedektif Harry Hole (Michael Fassbender), bahçede boynuna Katrine’in pembe fuları sarılmış korkutucu görünümlü bir kardan adam bulacaktır.

Grinç (How the Grinch Stole Christmas)

Whoville kasabasında yaklaşan Noel heyecanıyla hazırlıklar sürmektedir. Kasaba halkı birbirine en güzel hediyeleri almak için koşuştururken kasabaya tepeden bakan Crumpit Dağı’nda bir mağarada yaşayan Grinch, her Noel döneminde tekrarlanan bu çılgınca koşuşturmadan rahatsız bir biçimde aşağıdaki insanlara Noel’i nasıl zehir edebileceğinin planlarını yapmaktadır. 

Elf

Kuzey Kutbu’nda bulunan Santa Claus’un çalışma atölyesinde yaşayan ve elfler tarafından büyütülen bir bebek olan Buddy’in (Will Ferrell) hikayesi anlatılır. Ancak Buddy’nin büyümesi elflerden çok farklıdır ve aslında bir insan olduğu ortaya çıkar. Santa Claus (Ed Asner) ve baş elf Papa Elf (Bob Newhart), Buddy’ye gerçek kimliğini ve ailesini öğrenmesi gerektiğini söylerler.

Zor Ölüm (Die Hard)

Bruce Willis Los Angeles’a Noel tatilini ayrı olduğu karısıyla geçirmeye gelen New York şehri polisi dedektif John McClane’i oynuyor. Fakat McClane karısının ofis partisinin başlamasını beklerken teröristler binanın kontrolünü ele geçirir. Teröristlerin lideri Hans Gruber (Alan Rickman) ve onun zalim yardakçısı (Alexander Godunov) rehineleri bir araya toplarken McClane kimseye görünmeden kaçar. Yanında yanlızca bir silahı ve cesareti olan McClane tek kişilik savaşını başlatır.

Aşk Her Yerde (Love Actually)

Love Actually” adlı filmde İngiltere’de Noel öncesinde kaotik bir zamana sahne olan sekiz farklı çiftin aşk hayatları ele alınıyor.

Noel Gecesi Kabusu (The Nightmare Before Christmas)

Halloween Kentinin Balkabağı Kralı olmaktan usanan Jack Skellington heyecen verici birşeylerin arayışına çıkar. Bu arayışta Christmas Kentini bulur ve tüm dünya üzerinde noel gecesi çocuklara oyuncak dağıtma görevini Noel Baba’dan devralmaya karar verir.

The Muppet Christmas Carol

Şehrin yaşlı ve aksi bireyi olan Ebenezer Scrooger’e Noel’in gelmesi fark etmez ve yanında çalışan insanlara izin vermeyen biridir. Ebenezer’in izin vermediği işçilerden olan Bob ise patronuna unutamayacağı bir ders vermeye kararlıdır.

Kutup Ekspresi (The Polar Express)

Şüpheci bir çocuk, Noel Baba’nın var olup olmadığını merak eder ve arkadaşlarıyla birlikte Kuzey Kutbu’na doğru heyecanlı bir tren yolculuğuna çıkar. Çocuklar kendilerini büyük bir maceranın içinde bulur.

Evde Tek Başına (Home Alone)

Sekiz yaşındaki Kevin McCallister evin reisi olur, hem de bir gecede! Ailesi noel tatiline gidince yanlışlıkla evde unutulan Kevin, evi yılbaşı için süslemekle meşguldür. İki hırsız Kevin’ın ailesinin yokluğundan yararlanarak eve girmeye çalışır. Kevin ise onları karşılamak için türlü tuzaklar hazırlar.

Evde Tek Başına 2 (Home Alone 2)

Kevin McCallister tekrardan karşımızda! Bu sefer New York şehrinde. Yeterli miktarda nakit para ve New York’u kendi oyun alanına çevirmesine sağlayacak kredi kartlarıyla birlikte! Fakat Kevin bu şekilde uzun süre tek başına kalamayacaktır. Kötü niyetli haydutlar Harry ve Marv hala Kevin’in peşindedirler!

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM