Yeni Başlayacak Diziler ( Aralık 2023)
Abone Ol 

Yeni Başlayacak Diziler ( Aralık 2023)

2023 yılının son günlerini yaşarken Tv dünyasında yepyeni gelişmeler görüyoruz. TV’de yayınlanan bazı dizilerin vedalarına yaklaşırken bazı dizilerinde ekrana merhaba diyeceği günler yaşıyoruz. Malumunuz 2023 yılının son ayı olan Aralık ayına girmiş bulunuyoruz. Kanal yönetimlerinden yapılan duyurulara ve ekranlarda yayınlanan fragmanlara göre yeni dizilerin ekranda yayınlanacağı tarihler netleşmeye başladı. Kimi dizilerin net tarihleri belirtilse de […]

2023 yılının son günlerini yaşarken Tv dünyasında yepyeni gelişmeler görüyoruz. TV’de yayınlanan bazı dizilerin vedalarına yaklaşırken bazı dizilerinde ekrana merhaba diyeceği günler yaşıyoruz. Malumunuz 2023 yılının son ayı olan Aralık ayına girmiş bulunuyoruz.

Kanal yönetimlerinden yapılan duyurulara ve ekranlarda yayınlanan fragmanlara göre yeni dizilerin ekranda yayınlanacağı tarihler netleşmeye başladı. Kimi dizilerin net tarihleri belirtilse de kimi dizilerin ise sadece fragmanları ve içerikleri yayınlanmış durumda. Bizler de bu içeriğimizde Aralık ayında yayında olacak olan kimi dizileri ele almaya çalışacağız. Bunun yanında kimi dizileri ise yani yakında başlayacak olan dizileri de kanal kanal vermeye çalıştık.

Yeni yayın hayatına başlayacak olan diziler arasında ; Altın Kafes ( ATV), Ne Gemiler Yaktım ( Show TV), Sandık Kokusu ( Show TV) gibi diziler yer almaktadır.

Altın Kafes / ATV/ 3 Aralık 2023 Pazar

Konusu :

Zeynep, ülkenin en zengin ailelerinden Beyoğlu ailesine ait bir okulda öğretmen olarak çalışmaktadır. Kız kardeşi Berna ailenin verdiği bursla okuduğu için Zeynep onlara borçlu kalır ve Beyoğlu Vakfı‘nda gönüllü olarak çalışır. Beyoğlu ailesinin bir vakıf organizasyonundaki varisi Onur Beyoğlu’na yönelik suikastı engellemesinin tetiklediği olaylar zinciri, onu bu karizmatik adama daha da yakınlaştıracak ve nikah masasına taşıyacaktır. Eşinin ölümünden sonra kadınlara ilgi göstermeyen Onur’un Zeynep’le evlenmesi Beyoğlu ailesini şaşkına çevirir. Ancak Onur, Zeynep’in etrafındaki herkesten farklı olmasından ve samimi davranışlarından etkilenir ancak Zeynep’in Onur ve ailesi hakkında bilmediği büyük sırlar vardır. Herkesin birbirine geçmişin acılarıyla bağlı olduğu bu evde hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Zeynep ve Onur, altın kafese dönüşen bu evde aşkları için mücadele etmek zorunda kalacaklar.

Ne Gemiler Yaktım / Show Tv / 4 Aralık 2023 Pazartesi

Konusu :

Dizi, eşini kaybeden ve kızı Rengin ile birlikte zor şartlarda hayatta kalma mücadelesi veren Yasemin ile psikopat kocası Rutkay’dan kaçan ve kızı Zeynep ile bir alışveriş merkezinde yolları kesişen Fidan’ın hikayesini konu alıyor. ve birbirlerinin arkadaşı olmak. Adını Sezen Aksu’nun şarkısından alan dizide Deniz Baysal “Yasemin” rolünü, Devrim Özkan ise “Fidan” karakterini canlandıracak

Sandık Kokusu / Show Tv / 6 Aralık 2023 Çarşamba

Konusu:

Karsu mutsuz bir evliliği olan bir kadındır. Kocası Reha, istismarcı bir adam ve işe yaramaz bir babadır. Karsu üçüncü çocuğunu doğurduğunda tek başına tüm çocuklara bakamayacağını anlar. Üç yaşındaki oğlu Kuzey’i bir süre Annesi Filiz’in yanında kalması için İstanbul’a gönderir. Ancak Kuzey, İstanbul yolculuğunda kaybolur. Üç yıl süren aramanın ardından Karsu, Mersin’e giden Kuzey’le karşılaşır. Oğluna kavuşan Karsu rahatlar ancak şimdi Deniz’in yanına giden Kuzey onu tanımaz. Karsu, bir yandan zorlu aile sorunlarıyla uğraşırken bir yandan da oğlunu geri kazanmak için mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Yakında Başlayacak Olan Diziler

Arak / Show TV

Konusu:

1998 yılında ülkenin önde gelen ekonomi profesörlerinden biri Rauf Çınar’ın eşi Elif Çınar; evlerine giren Necip Talan adlı hırsız tarafından bıçaklanır. Bambaşka dünyalara ait bu iki ailenin de hayatı o geceden sonra değişir. Rauf Çınar’ın kızı Zeynep Çınar o gece biricik annesini; Akay Talan ise tek kahramanı olan babasını kaybeder. Bir gecede kimliksiz, isimsiz, evsiz kalan Akay Talan, günümüzde Kara ismiyle, bizden çalanlardan çalarak hiçbir çocuğun kendisiyle aynı kaderi yaşamaması için ant içmiştir. Zeynep Çınar ise yurt dışında eğitim aldıktan sonra İstanbul’a döner. Annesinden miras bitki sevgisini çektiği belgesellerle devam ettirmektedir. Bu iki ayrı dünya insanının tek ortak noktası o gecedir. İsteseler de istemeseler de hayat onları bir kez daha karşı karşıya getirecek, önlerindeki engeller bile aşık olmalarına engel olmayacaktır.

Aşka Düşman / TV8

Konusu:

Aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci’nin Uygar ile aşkının hikayesinin anlatıldığı “Aşka Düşman”da İnci ve Uygar, Bahriye ve Mahur’a rağmen aşklarını yaşayabilecekler midir? Yoksa bu bir imkansız aşk hikayesi midir?

Kızıl Goncalar FOX TV

Konusu:

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Yıldızlar Bana Uzak / ATV

Konusu :

Kadir ve Aslı… Onların aşkı unutulacak ya da zamana yenilecek bir aşk değildir. Sonsuza kadar hatırlanacak kutsal bir bağ gibidir. Ama Kadir’in hapse girmesi hem de Aslı’nın babasının katili olarak hapse girmesi bütün güzel anıların yitip gitmesine yol açar. Aslı bu darbenin etkisiyle savrulurken Kadir’in artık tek bir amacı vardır. Masumiyetini ispatlamak ve hapishanede kendisine yol gösteren Yahya ile birlikte bu oyunu oynayan Varnalı ailesinden intikam almak… Gerçekler ortaya çıktığında ise içlerinde küllenmiş aşk ateşi yeniden alev almaya yüz tutacak olsa da, geçmişe gömülmüş büyük sırlar yüzünden o büyülü mutluluk bir kez daha avuçlarından kayıp gitmek üzeredir.

Bahardan Önce Show TV

Fatih TRT 1

Kara Ağaç TRT 1

Bodrum Hakimi ATV

Gaddar Fox TV

Kopuk FOX TV

Korkma Ben Yanındayım FOX TV

Gelin Kanal 7

İnci Taneleri Kanal D

Ölene Kadar Kanal D

Kırmızı Pelerin Star TV

Yan Oda Kanal D

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM