Netflix 2023 Yapımı Filmler
Abone Ol 

Netflix 2023 Yapımı Filmler

2023 yılının son günlerini yaşarken, film tutkunları için Netflix’de yer alan ve 2023 yılı yapımı filmleri burada sizlere sunmaya çalışacağız. Bir solukta bitireceğiniz güzel, bir o kadar da heyecanlı Netflix yapımı filmleri sizler için derlemeye çalıştık. Netflix 2023 yapımı filmler arasında yerli ve yabancı birçok kategoride filmler yer almaktadır. Şimdiden iyi seyirler dileriz. Do Not […]

2023 yılının son günlerini yaşarken, film tutkunları için Netflix’de yer alan ve 2023 yılı yapımı filmleri burada sizlere sunmaya çalışacağız. Bir solukta bitireceğiniz güzel, bir o kadar da heyecanlı Netflix yapımı filmleri sizler için derlemeye çalıştık. Netflix 2023 yapımı filmler arasında yerli ve yabancı birçok kategoride filmler yer almaktadır. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

Do Not Disturb

Do Not Disturb, Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, 29 Eylül 2023 Netflix’te yayımlanan Türk komedi filmi. Film, 2019 yapımı 2 Arada’nın baş karakteri Ayzek’i konu almaktadır.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire

Rebel Moon, Zack Snyder’ın Kurt Johnstad ve Shay Hatten ile birlikte yazdığı senaryodan yönettiği ve Snyder’ın da yarattığı bir hikâyeye dayanan yaklaşan bir Amerikan epik uzay opera filmidir.

Bird Box: Barcelona

Gizemli bir güç, gören herkesin intihar etmesine neden olarak dünya nüfusunu kırıp geçirdikten sonra, Sebastian ve küçük kızı Anna, Barselona’nın ıssız sokaklarında hayatta kalmanın yolunu bulmaya çalışır. Ancak onlar, diğer hayatta kalanlarla güçlerini birleştirip güvenli bir sığınağa doğru yol alırken, görünmeyen yaratıklardan daha kötü bir tehdit büyür.

Mission Raniganj

Maden mühendisi Jaswant Singh Gill’in önderliğinde meydana gelen ve 65 maden işçisinin sel baskınına uğramış bir kömür madeninden kurtarılmasını konu alan alıyor.

The Wonderful Story of Henry Sugar

The Wonderful Story of Henry Sugar, kumarbaz bir adamın hayatına odaklanıyor. Zengin bir adam olan Henry Sugar’ın en büyük tutkusu kumar oynamaktır. Henry bir gün gözleri dikili olduğu halde görebilen bir adam hakkında bir rapor okur. Okuduklarından etkilenen Henry, adamın görmesini sağlayan yöntemi dener ve bu yöntem ile kumar oynamaya başlar.

Hidden Strike

Hidden Strike, Jackie Chan’in hayat verdiği Çinli bir özel güvenlikçiye odaklanıyor. Orta Doğu’daki Çin merkezli bir petrol rafinerisi saldırıya uğradığında güvenlikçiden petrol işçilerini oradan kurtarması istenir. Saldırganların amacının petrol çalmak olduğu anlaşıldığında güvenlikçi, Amerikalı eski bir bahriyeliyle (John Cena) iş birliği yaparak saldırganları durdurmaya çalışır.

Maestro

Büyük ve korkusuz bir aşk hikâyesi olan Maestro, Leonard Bernstein ve Felicia Montealegre Cohn Bernstein’ın ömür boyu süren ilişkisini anlatıyor.

Jawan

Geçmişiyle hesaplaşma çabasıyla toplumdaki yanlışları düzeltmeye kararlı bir adamın, yıllar önce verdiği bir sözü tutarken kişisel bir intikam peşinde koşuşunun duygusal yolculuğunu anlatıyor.

Rüyanın Peşinde

Park Seo Joon, beklenmedik bir olaya karıştıktan sonra disiplin probasyonuna alınan profesyonel bir futbol oyuncusu olan Yoon Hong Dae’yi oynar. Hong Dae, bir araya getirilmiş bir futbol takımının koçu olur, ancak zaman geçtikçe, takım üyelerine içtenlikle değer vermeye ve onlara güvenmeye başlar, gerçek bir lider olur.

Znachor

Eskiden saygın bir cerrah olan bir adam, ailesini ve hafızasını kaybettikten sonra unuttuğu geçmişinden biriyle yeniden bağ kurunca eski hayatına kavuşma fırsatı yakalar.

10 Days of a Good Man

Kimseye zararı olmayan, fedakâr, güvenilir, erdemli ve ahlaklı bir insan olmanın faydası nedir? Hayatınız boyunca kimseye zararınız dokunmadıysa gerçekten iyi bir insan olduğunuzu söyleyebilir misiniz? Adalet için ellerinizi kirletmeye hazırsanız bu sizi kötü biri yapar mı? Mehmet Eroğlu’nun üç kitaptan oluşan polisiye serisinden üç ayrı filme uyarlanacak olan öykülerde Sadık Demir’in, bu önemli sorulara cevap ararken sıradan bir insandan anti kahramana dönüşmesi anlatılıyor.

Leave the World Behind

Lüks bir kiralık evde hafta sonu kaçamağına giden bir ailenin tatili, bir siber saldırının tüm cihazlarını bozması ve kapılarında iki yabancının belirmesiyle tekinsiz bir hâl alır. Filmde internet, televizyon ve radyonun yanı sıra sabit telefonlarında çalışmadığı bir ortamda geçen olaylar anlatılıyor.

Jaane Jaan

Filmde tek başına çocuğunu büyüten bir annenin ve onun kızının işlediği suçu, polis soruşturması sırasında bu suçu örtbas etmelerine yardımcı olan bir matematik öğretmeninin hikayesi anlatılıyor.

The Out-Laws

Owen’ın yöneticilik yaptığı banka, düğününe günler kala soyulur. Üstelik tüm kanıtlar, son derece tuhaf bir şekilde müstakbel eşinin ailesine işaret etmektedir. Kurallara sıkı sıkıya bağlı bir banka müdürü olan Owen Browning , hayatının aşkı Parker ile evlenmeye hazırlanmaktadır. Ancak düğününe birkaç gün kala bankası, meşhur Hayalet Haydutlar tarafından soyulur. Bu olay üzerine Owen, şehre yeni gelen müstakbel kayınvalidesi ile kayınpederinin bu azılı soyguncular arasında olduğundan şüphelenir.

Chicken Run: Dawn of the Nugget

Tweedy’nin çiftliğinden kaçmayı başaran Ginger, tüm sürü için huzurlu bir ada sığınağı bulmuştur. Ancak anakaraya döndüğümüzde tüm tavuk türü yeni bir tehditle karşı karşıya kalır ve Ginger ve ekibi içeri girmeye karar verir.

Hunger

Ailesinin noodle restoranını işleten bir kadın, kötü şöhretli bir şefin vesayeti altında kaliteli yemek endüstrisine katılma daveti alır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM