Silkroad Server Fiyatları Hangi Aralıkta Değişiyor?
Abone Ol 

Silkroad Server Fiyatları Hangi Aralıkta Değişiyor?

Günümüzde gelişmiş çok oyunculu ve gelişmiş grafiklere sahip oyunlar için güçlü sunucular şart. Oyuncular tarafından kiralama ya da satın alma yolu ile erişilen server tiplerinin başında ekran kartlı sunucu çeşitleri geliyor. Özellikle Silkroad gibi gelişmiş bir MMORPG oyunu için güçlü bir server kiralamanız şart. Özel olarak Silkroad Server ismini alan bu sunucular, meraklıların çok sayıdaki […]

Günümüzde gelişmiş çok oyunculu ve gelişmiş grafiklere sahip oyunlar için güçlü sunucular şart. Oyuncular tarafından kiralama ya da satın alma yolu ile erişilen server tiplerinin başında ekran kartlı sunucu çeşitleri geliyor. Özellikle Silkroad gibi gelişmiş bir MMORPG oyunu için güçlü bir server kiralamanız şart. Özel olarak Silkroad Server ismini alan bu sunucular, meraklıların çok sayıdaki diğer oyuncularla oyunu oynamalarını sağlıyor. Peki Silkroad Server Fiyatları hangi aralıkta değişiyor? 

İlk Olarak; Silkroad Server Nedir? 

Çok oyunculu bilgisayar oyunları içerisinde karakter gelişiminin sağlanabildiği ve milyonlarca oyuncunun birlikte bağlanabildiği oyunların ayrı bir yeri var. Silkroad, bunlardan birisi. Karakter gelişimi, envanter ve etkileşimin yüksek sayıda olması, devasa MMORPG tarzındaki bu oyun için özel bir tür sunucu tipi olan Silkroad Server seçeneğinin popüler olmasını sağlıyor. 

Ancak oyun için geliştirilmiş sunucuyu özel kılan şey sadece milyonlarca oyuncuya aynı anda hizmet vermek değil. Silkroad gibi bir oyun için, server bilgisayarının aynı zamanda gelişmiş grafikleri desteklemesi de şart. Günümüzde hosting firmalarının sundukları ekran kartlı sunucu seçeneklerinin arasında yer alan Silkroad Sunucuları oyunun gerektirdiği işlem gücü nedeniyle ayrı bir sınıfta değerlendiriliyorlar. 

Oyun için özel olarak olarak sunulan bu sunucu tipinin fiyatı da haliyle yüksek. Bugün Silkroad Server Fiyatları, klasik sunucu servislerinden daha yüksek bir fiyat ile sunuluyor. Ancak Silkroad’ ı çalıştırmak da her sunucu bilgisayarının harcı değil. Özetle fiyatlar biraz yüksek olsalar da çoğu zaman tatminkâr bir performans sunabiliyorlar. 

Fiyatlar Hangi Aralıkta Değişiyor Ve Faydaları Neler? 

Silkroad, pek çok MMORPG oyunu gibi kendi kemik – hayran kitlesini oluşturmayı başarmış oyunların başında geliyor. Meraklıları için, kendi oyun evrenlerine sadece izin verilenlerin girmesi önemli. Etkileyici grafik ve hıza ek olarak Silkroad Server seçeneğinin oyuncu ve profesyonel oyunculara sundukları en önemli özelliklerden birisi ve en önemlisi bu. 

Ancak elbette bu keyifli oyuncu deneyimi, fiyatlara da yansıyor. Sunucu servislerinin sundukları ekran kartlı sunucu seçenekleri kimi zaman tercih edilebiliyor. Ancak oyun deneyiminin sekteye uğramaması için kesintisiz olması da şart. 

Sahip olduğu gelişmiş özelliklerle Silkroad Server Fiyatları tüm bu sebeplerden ötürü diğer sunucu – server fiyatlarından biraz daha yüksek bir bantta bulunuyor. Seçeceğiniz özelliklere ve firmaya göre fiyatlar aylık 250 – 300 TL arasında değişiyor. Aylık ücreti 600 – 800 TL arasında değişen daha gelişmiş sunucular da mevcut. Belirleyici unsur çoğu zaman server tarafından desteklenen oyun içi özellikler oluyor. Bu nedenle klasik bir sunucu ile karşılaştırdığınızda fiyat farkını normal karşılamanız gerekiyor. 

Kaynak: https://www.respanet.com.tr/dedicated-server.html

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM