Yaratıcı Web Siteleri
  • Facebook
  • Twitter
  • 11 Nisan 2021
  • 0
  • 201
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Yaratıcı Web Siteleri

Merhaba okur dostlarım , sizlerle birkaç keşfimi paylaşacağım. Malum bir yılı aşkın evlerimizdeyiz ve internet başında çok daha fazla vakit geçirir olduk . Kendimize iyi gelen her yeni aktivite de kaçınılmaz oldu haliyle. Öyle bir rutininiz yoksa da öneri sitelerim ile  net başında güzel vakit geçirmenizi temenni ediyor ve konuya başlıyorum.  Yaratıcı web siteleri sizlerle. 1.https://outsidesimulator.com/  Girişte bahsettiğim gibi Andre Vitorio da evde kaldığımız zamanları eğlenceli […]

Merhaba okur dostlarım , sizlerle birkaç keşfimi paylaşacağım. Malum bir yılı aşkın evlerimizdeyiz ve internet başında çok daha fazla vakit geçirir olduk . Kendimize iyi gelen her yeni aktivite de kaçınılmaz oldu haliyle. Öyle bir rutininiz yoksa da öneri sitelerim ile  net başında güzel vakit geçirmenizi temenni ediyor ve konuya başlıyorum.  Yaratıcı web siteleri sizlerle.

1.https://outsidesimulator.com/ 

Girişte bahsettiğim gibi Andre Vitorio da evde kaldığımız zamanları eğlenceli hale getirmek adına bu siteyi inşa etmiş. İnşa etmiş diyorum çünkü adamın işi bu 😊 . https://andrevitorio.com/ yaptığı işlerden ve kendisinden burada bahsetmiş. Tasarladığı pek çok siteye burada ulaşmak mümkün. Gelelim Outside Simulator sitesine. Bu sitede amaç farklı kentlerin , farklı konumlarında sizleri bir yürüyüşe çıkartmak. Kulağa hoş geliyor değil mi evinizde hoş bir ambiyans yaratırsınız ve salonunuzun dev ekranından Londra da gün batımı yürüyüşüne çıkarsınız. Site yaratıcısı tam da bunu hedeflemiş. İzmir, Londra , Tokyo ‘ya evinizin konforunda gezme imkanı . Tabi gerçeği gibi değil ancak beyni kandırmak bu kadar kolay .  

2.https://www.suandisaricikabilirmiyim.com/ 

İkinci önerim bir Türk yapım olan “ Şuan dışarı çıkabilir miyim ? “ , siteye tıkladığımda cevap hafta sonunda her ne kadar üzse de 😊 yararlı bir site olmuş. Biz bu soruyu sormadan önce şehir ve yaşımız hakkında bilgi alıyor ve sonuçları önümüze getiriyor. Sonuç olumlu olduğu takdirde de gidebileceğimiz mekanları listeliyor. Şu süreçte yaratıcı ve pratik geldi açıkçası .  

  1. http://movie-locations.com/movies.php 

Hiç aklıma gelmeyen bir sorunun cevabı bu sitedeydi açıkçası . İzlediğiniz  bir filmin çekildiği yer ve hakkında bilgiler ile görseller içeriyor. Filmler harf sırasına , oyunculara ve hatta yapımların ülkelerine göre  listelenmiş ve izlediğim çoğu filmi de içeriyordu. Donanımlı kapsamlı bir site . Eğer bu tarz bilgilere ilginiz varsa site bir tık ötede .  

  1. https://slowtvmap.com/ 

İlk önerim olan gezi sitesinden az farklı bir site daha . Bu sefer daha geniş kapsamlı olarak ; araba, uçak , bisiklet , deniz yolculuğu , yaya gibi seçenekler ile izleyiciye seçenek sunulmuş. İlk olarak nasıl gezeceğinizi seçtikten sonra Dünya haritası üstünden seçenekler sunuluyor ve sanal gezimiz başlıyor.  

Bu siteleri eklerken çok seçici davrandığımı da belirtmek isterim. Sizlerin de bu önerilerden farklı keşiflerinizi yorumlara bekliyorum . Sevgilerimle  

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM