Ücretsiz Tiktok Video İndirme Siteleri
Abone Ol 

Ücretsiz Tiktok Video İndirme Siteleri

Bu makalemizde Tiktok‘da yer alan videoları, keşfetleri ücretsiz ve filigransız bir şekilde indirerek izleyebileceğiniz siteleri ele almaya çalıştık. Ücretsiz ve filigransız Tiktok video indirme araçları sayesinde internetinizden daha fazla yemeden veya internet donmalarına maruz kalmadan PC veya telefonunuza videoları indirerek rahatlıkla izleyebileceksiniz. Filigransız Tiktok Videoları Nasıl İndirilir? Adım 1: Telefonunuzda TikTok uygulamasını açın veya Tiktok.com web sitesini ziyaret edin. Adım […]

Bu makalemizde Tiktok‘da yer alan videolarıkeşfetleri ücretsiz ve filigransız bir şekilde indirerek izleyebileceğiniz siteleri ele almaya çalıştık. Ücretsiz ve filigransız Tiktok video indirme araçları sayesinde internetinizden daha fazla yemeden veya internet donmalarına maruz kalmadan PC veya telefonunuza videoları indirerek rahatlıkla izleyebileceksiniz.

Filigransız Tiktok Videoları Nasıl İndirilir?

Adım 1: Telefonunuzda TikTok uygulamasını açın veya Tiktok.com web sitesini ziyaret edin.

Adım 2: İndirmek istediğiniz TikTok videosunu bulun ve videonun sağ alt köşesindeki Paylaş düğmesini tıklayın ve Bağlantıyı kopyala seçeneğine basarak videonun URL’sini kopyalayın.

Adım 3: Daha sonra örneğin aşağıdaki görseldeki site olan SaveTik.co web sitesine gidin, kopyalanan TikTok bağlantısını arama kutusuna yapıştırın ve İndir düğmesine basın.

Adım 4: Son aşamada ise aşağıdaki görselde de belirtildiği üzere sol kısımda Tiktok videosu çıkacak, sağ kısımda ise videonun MP3 veya MP4 boyutunda mı indirmek istediğinize dair adımlar çıkacak. Burada dilediğiniz formatta indirebilirsiniz. Video veya videolar kısa bir süre içerisinde dilediğiniz kalitede inmiş olacaktır.

Filigransız Tiktok Video İndirme Siteleri

SaveTik

SaveTik, filigransız bir Tiktok video indiricisidir. Bilgisayarlarınızda veya telefonlarınızda (iPhone, Android) filigran olmadan Tiktok’tan video indirme desteği sunar.

SaveTik, Tiktok’da yer alan mp4 formatındaki videoları ve mp3 formatındaki müzikleri ücretsiz ve filigransız bir şekilde indirmenize izin verir. Tiktok video bağlantısını SaveTik‘teki giriş kutusuna yapıştırın ve saniyeler içerisinde dilediğiniz formatta indirin.

SSSTİK

SSSTİK, TikTok‘tan videoları HD çözünürlüklü MP4 dosya biçiminde en yüksek kalitede kaydetmenize yardımcı olabilecek en popüler çevrimiçi TikTok video indirme araçlarından biridir. Diğer video indirme araçlarında olduğu gibi tek yapmanız gereken şey , URL kısmına bağlantıyı kopyalayıp videoyu indirmek…

SAVEFROM

Başta Youtube, İnstagram, Facebook olmak üzere birçok sosyal medya aracının videolarını indirmeye izin veren SaveFrom, Tiktok videolarını da filigransız bir şekilde indirmenize izin vermektedir.

TikTok Video İndirme işlemi için SaveFrom TikTok Video İndirici’yi tercih edin ve videoları Filigransız olarak Full HD, HD ve SD kalitede hemen indirin. İstediğiniz formatı seçin ve TikTok videolarını farklı cihazlarda offline olarak keyifle izleyin.

Ücretsiz TikTok indirme aracı sayesinde, cep telefonunuzda ya da bilgisayarınızda herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan hızlıca video indirebilirsiniz. Videonun URL’sini ilgili alana girin ve hemen indirmeye başlayın.

SAVETİK.APP

  • Savetik.app en popüler ücretsiz video indiricilerden biridir, TikTok’tan mümkün olan en yüksek kalitedeki videoları filigransız bir şekilde indirmenize yardımcı olur.
  • TikTok videolarını istediğiniz herhangi bir cihaza indirin: mobil, PC veya tablet…

SNAPTİK

SnapTik.App, TikTok videolarını filigran olmadan indirmenize imkan veren için en iyi TikTok indiricilerinden biridir. Bilgisayarınıza veya cep telefonunuza herhangi bir yazılım yüklemenize gerek yoktur, ihtiyacınız olan tek şey bir TikTok video bağlantısıdır ve tüm işlemler saniyeler içerisinde olmaktadır.

SAVETİK.NET

SaveTik.net TikTok videolarını, TikTok uygulamasından (TikTok lite dahil) filigransız (logosuz) ve ayrıca mp4 formatında indirmek için kullanılan bir TikTok video indiricisidir. Dilediğiniz formatta ve dilediğiniz cihazınıza saniyeler içerisinde videoları indirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM