Ücretsiz İnstagram Video İndirme Siteleri
Abone Ol 

Ücretsiz İnstagram Video İndirme Siteleri

Bu makalemizde İnstagram‘da yer alan videoları, Reelsleri, İGTV’leri ücretsiz bir şekilde indirerek izleyebileceğiniz siteleri ele almaya çalıştık. Ücretsiz İnstagram video indirme araçları sayesinde internetinizden daha fazla yemeden veya internet donmalarına maruz kalmadan PC veya telefonunuza videoları indirerek rahatlıkla izleyebileceksiniz. İnstagram Videoları Nasıl İndirilir? – Kopyalanan Instagram bağlantısını giriş kutusuna (URL Yapıştırılacak Alan) yapıştırın ve İndir düğmesine basın. İndirmek […]

Bu makalemizde İnstagram‘da yer alan videoları, Reelsleri, İGTV’leri ücretsiz bir şekilde indirerek izleyebileceğiniz siteleri ele almaya çalıştık. Ücretsiz İnstagram video indirme araçları sayesinde internetinizden daha fazla yemeden veya internet donmalarına maruz kalmadan PC veya telefonunuza videoları indirerek rahatlıkla izleyebileceksiniz.

İnstagram Videoları Nasıl İndirilir?

  • – Kopyalanan Instagram bağlantısını giriş kutusuna (URL Yapıştırılacak Alan) yapıştırın ve İndir düğmesine basın.

  • İndirmek istediğiniz Fotoğraf ve Video görünecektir, bir fotoğrafın altındaki Fotoğraf İndir veya Video İndir düğmesini tıklayın. Ardından dosya mobil veya PC cihazınıza kaydedilecektir.

İnstagram Video İndirme Siteleri

  • SaveInsta

SaveInsta, Ücretsiz bir Instagram İndiricisidir. Birkaç basit adımda Instagram’dan Videolar, Fotoğraflar, Stories, Reels ve IGTV indirme desteği sunmaktadır. SaveInsta, Tüm cihazlarda (PC, Mac, Android, iOS) Instagram videolarının indirilmesini destekler.

SaveInsta yüksek kaliteli Instagram içeriği indirmenize (Instagram videolarını mp4 formatında indirmenize, Reels videolarını indirmenize, IGTV videolarını indirmenize, Fotoğraf indirmenize, Story İndirme) sağlayan bir web sitesidir. Herhangi bir Instagram içeriğini indirmek için Instagram bağlantısını SaveInsta web sitesindeki giriş kutusuna yapıştırmanız yeterlidir.

  • SaveFrom

SaveFrom ile Instagram‘dan videoları ve fotoğrafları kolayca indirebilirsiniz. Bu özellikli video indirme aracı sayesinde Instagram’da yer alan video ve fotoğrafları kesintisiz bir şekilde kaydetmenize olanak sağlamaktadır. SaveFrom, hem masaüstünde hem de mobilde sorunsuz çalışmaktadır.

  • Snapinsta

Snapinsta video indirme aracı sayesinde instagramda yer alan video, fotoğraf, Reels’ler ve IGTV’de yer alan videoları ücretsiz bir şekilde saniyeler içerisinde indirebileceksiniz.

  • FastDL

FastDL, Instagram’da yer alan foto, video, Reels, Story ve IGTV videolarını ücretsiz bir şekilde indirmenize yardımcı olmaktadır. FastDL, mobil, tablet veya bilgisayar gibi her türlü cihazda kullanımı kolay hale getirilecek şekilde tasarlanmıştır.

  • SSS İnstagram

SSS İnstagram, videolarınızı Instagram’dan indirmenize izin veren basit ve kullanımı kolay bir araçtır.

En sevdiğiniz Instagram videolarını kaydedip arkadaşlarınızla, ailenizle ve onları sizin kadar seven herkesle paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Basit ve kullanımı kolay video indirme aracıyla Instagram’dan istediğiniz tüm videoları indirebilir ve bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedebilirsiniz.

  • İGram

İGram Video indirme aracı ile tanışın – İGram yalnızca basit ve kullanımı kolay olmakla kalmaz, aynı zamanda indirebileceğiniz video sayısında herhangi bir kısıtlama olmaksızın sınırsız video indirme olanağı da sunmaktadır.

  • SaveIG

SaveIG İnstagram video indirme aracı, 1080p, 2160p, 2K, 4K, 8K’da yüksek kaliteli Instagram videolarını ücretsiz bir şekilde indirmenize izin veren bir video indirme aracıdır.

SaveIG İnstagram video indirme aracı, kullanıcıların Instagram videolarını hızlı bir şekilde indirmelerini sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sadece Instagram video bağlantısını SaveIG’deki giriş kutusuna yapıştırın ve birkaç kolay adımda yüksek kaliteli Instagram videolarını indirebilirsiniz.

  • Save Free

Save Free, Instagram videolarını çevrimiçi olarak görüntülemenizi ve indirmenizi sağlar; Ayrıca IGTV videolarını ve canlı videoları çevrimiçi olarak film rulonuza kaydedebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM