En İyi Ücretsiz Youtube MP4 Video İndirme Siteleri
Abone Ol 

En İyi Ücretsiz Youtube MP4 Video İndirme Siteleri

Bu makalemizde Youtube‘da yer alan videoları, ücretsiz bir şekilde reklama takılmadan indirerek izleyebileceğiniz siteleri ele almaya çalıştık. Ücretsiz Youtube video indirme araçları sayesinde internetinizden daha fazla yemeden veya internet donmalarına maruz kalmadan PC veya telefonunuza videoları indirerek rahatlıkla dilediğiniz kalitede (HD, Full HD, 4K) izleyebileceksiniz. Aşağıdaki görselde de görüldüğü üzere Youtube’a yüklenen videoların kalitesi oranında […]

Bu makalemizde Youtube‘da yer alan videoları, ücretsiz bir şekilde reklama takılmadan indirerek izleyebileceğiniz siteleri ele almaya çalıştık. Ücretsiz Youtube video indirme araçları sayesinde internetinizden daha fazla yemeden veya internet donmalarına maruz kalmadan PC veya telefonunuza videoları indirerek rahatlıkla dilediğiniz kalitede (HD, Full HD, 4K) izleyebileceksiniz.

Aşağıdaki görselde de görüldüğü üzere Youtube’a yüklenen videoların kalitesi oranında size sunulan video kaliteleri ve formatları oranında videoları indirebileceksiniz.

YouTube Videolarını İndirme Adımları

  • İndirmek istediğiniz videonun YouTube videosu bağlantısını kopyalayın.
  • YouTube video bağlantısını ana sayfadaki metin kutusuna yapıştırın.
  • Videonun işlemesini ve sizin için indirme linklerini oluşturmasını bekleyin.
  • İndirme bağlantılarını başarıyla oluşturduğumuzda, kaydetmek istediğiniz videonun sürümünü tıklayabilirsiniz. İndirme formatları arasında MP4, M4A ve WEBM yer alacak.
  • Youtube videolarının MP4, WEBM ve M4A formatlarında ve 240p, 360p, 480p, 640p ve 720p, 1080p ve üstü kalitesinde indirilmesini sağlayabilirsiniz.

  • SaveFrom

SaveFrom.net, online video ve müzik indirme konusunda hızlı ve ücretsiz bir çözüm sunar. Ek yazılımlar yüklemeye ya da başka online hizmetleri araştırmaya gerek kalmadan, kolayca videolarınızı ve müziklerinizi indirebilirsiniz.

SaveFrom ile videolarınızı indirmek oldukça basittir! Video linkini girin ve İndir butonuna tıklayarak, farklı web sitelerinden videoları, TV yayınlarını ve spor etkinliklerini kolayca indirebilirsiniz. Chrome için özel video indirme eklentisi de mevcuttur.

  • GenYoutube

Youtube’a yüklediğiniz videonun bir kopyasını indirmenizi sağlayan ücretsiz video indirme hizmeti GenYoutube’u kullanarak Youtube Videolarınızı veya filmlerinizi cep telefonunuza, akıllı telefonunuza, bilgisayarınıza indirin. Genyoutube’u kullanarak Youtube’daki videolarınızı mp4, mp3, webm, 3gp, flv formatlarında hem HD hem de SD kalitesinde indirebilirsiniz.

  • Online Video Converter

Online Video Converter sayesinde, ister hareket halindeyken ister evde olun, videoları zahmetsizce kaydedebilir ve mobil cihazınızda veya bilgisayarınızda izleyebilirsiniz! YouTube, Facebook, Twitter, Vimeo gibi popüler platformlardan veya diğer web sitelerinden video veya GIF URL’lerini kopyalayın ve bunları kolayca Mp3 veya Mp4 formatlarına dönüştürmek için kullanıcı dostu çevrimiçi video dönüştürücüsü olan Online Video Converter‘dan ile en iyi şekilde yararlanın.

  • Y2mate

Y2mate, Youtube, Facebook, Video, Dailymotion, Youku, vb. gibi sitelerden Mp3, HD Mp4 video dönüştürmenize olanak sağlar. Y2mate bu formatlardaki video indirmelerini destekler : MP4, M4V, 3GP, WMV, FLV, MO, MP3, WEBM, vb. Youtube ve diğer web sitelerinden kolayca ve ücretsiz binlerce video indirebilirsiniz.

  • ClipConverter

ClipConverter, herhangi bir yerde veya linkte bulunan ses veya görüntüyü, yaygın formatlardan birine dönüştürmeyi sağlayan ücretsiz, online bir uygulamadır. Şu anda desteklenen servisler: Direct Download, YouTube (HQ ve HD), Google Video, Sevenload, MySpace, Dailymotion (HQ), Vimeo (HQ), Metacafe, MyVideo… Bu ücretsiz ve hızlı dönüştürücü beğendiğiniz YouTube videolarını cep telefonu, PSP, iPhone ya da başka herhangi bir aygıtta rahatça izlemenizi sağlar.

  • YouTubemp4.to

YouTube MP4, kullanımı kolay bir çevrimiçi web arayüzü kullanarak herkesin YouTube videolarını indirip kaydetmesine izin vermek için oluşturulmuş bir çevrimiçi video indiricisidir. Bu web sitesini, bilgisayarlarda, tabletlerde ve tüm mobil cihazlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM