Betül Güçlü’nün Kitapları
  • Facebook
  • Twitter
  • 21 Temmuz 2020
  • 0
  • 231
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Betül Güçlü’nün Kitapları

“Ne yazarsa yazsın okurum” dediğiniz yazarlar vardır ya hani bizim için Betül Güçlü o kategoriye adını ilk sıralardan yazdırdı. Bugün okurken yüzünüzden tebessümün eksik olmayacağı üç Betül Güçlü kitabının yorumu ile geldik. Henüz okumadığımız ama arka kapak yazısının bile insanı heyecanlandırdığı kitaplarını da yazımızın sonunda yer vereceğiz.NOT: Kitaplarının herhangi bir sırası yok istediğiniz kitaptan okumaya […]

“Ne yazarsa yazsın okurum” dediğiniz yazarlar vardır ya hani bizim için Betül Güçlü o kategoriye adını ilk sıralardan yazdırdı. Bugün okurken yüzünüzden tebessümün eksik olmayacağı üç Betül Güçlü kitabının yorumu ile geldik. Henüz okumadığımız ama arka kapak yazısının bile insanı heyecanlandırdığı kitaplarını da yazımızın sonunda yer vereceğiz.
NOT: Kitaplarının herhangi bir sırası yok istediğiniz kitaptan okumaya başlayabilirsiniz. “Betül Güçlü’nün Kitapları”nı çok seveceksiniz.

Betül Güçlü’nün Kitapları

• AŞK ve DİĞER İHTİMALLER

Betül Güçlü’nün kaleminden okuduğumuz ilk kitap Aşk ve Diğer İhtimaller. Romantik tarzda kitapları okumaktan kendini soyutladıysanız bu kitap ile fikirlerinizi tamamen değiştirebilirsiniz.

Çok tatlı ve güzel bir kitaptı. İnsanın içindeki güvenin hiç bitmemesi gerektiğini, hayallerin bir gün mutlaka gerçekleşeceğini ve en önemlisi mutluluğun bazen tek bir bakışta saklı olduğunu bize gösteren yazara kalplerimizi göndermeyi bir borç biliriz.
Renklerini unutmuş bir kız ve ona renkleri öğreten bir adamın yaşadıkları size deyim yerindeyse kelebekleri midenizde hissedeceğiz anılara sürüklüyor.

Bayan Renk ve Sinan harika bir ikiliydi ve keşke onları bir kez daha ama bu sefer farklı bir kitapta yeniden okuyabilsek.

• SEVGİLİ LİMON ÇİÇEĞİ

Öncelikle bu güzel kitabın yorumunu okumadan önce derin bir iç çekmenizi, arkanıza yaslanmanızı ve mümkünse yüzünüzde gülümseme ile okumaya başlamanızı çok içten tavsiye ediyoruz çünkü kitap bu ilgiyi sonuna kadar hak ediyor.

Konusundan kısaca bahsetmemiz gerekirse; Ecrin, edebiyat aşığı, hislerini açıkça belli etmekten kaçınan ve insanlarla arasında duvarlar örmeyi tercih eden çok güzel bir kadın. Cemil Meriç Kozan ise kibirli, büyüklenmeyi seven ve genç yazarlardan haz etmeyen bir erkek. Bu ikilinin tanışması ise mektuplar sayesinde oluyor. Peki, mektuplar bu ikili arasındaki buzları eritiyor mu? Aralarındaki bu soğuk rüzgarlar yerini sıcak dalgalara bırakıyor mu? İşte bu soruların cevabını kitabı okuyarak öğrenmenizi isteriz.

Aşk ve Diğer İhtimaller kitabından da aşina olduğumuz Sezgin ailesini daha yakından tanımak, Sinan Ertekin’i ve Bayan Renk’i yeniden görmek bizi aşırı mutlu etti. Aşkın en saf, inatçı haline tanıklık etmek yüzümüzde kocaman bir gülümsemeye sebep oldu. Evet, bazen ağladık hatta gözümüzden yaş gelecek şekilde güldük asla inkar edemeyiz ama biz Cemil Meriç ve Ecrin ikilisini çok sevdik.

• SARI PUANTİYELİ ŞEMSİYE

Kitabın ana karakterlerinden Emre’nin sakin tavırları, kardeşine ve ablasına olan bağı, Ganimet Sultan’a olan sevgisi bizi aşırı duygulandırdı. Aksine Defne’nin dobralığı ve kurduğu cümleler de bizi bir o kadar güldürdü. Şahane bir çift olma yolunda ilerlerken Defne’nin önüne çıkan duvarlara karşı gösterdiği tutum da bizden kocaman bir alkış aldı. Bir de kitabı okurken Sevgili Limon Çiçeği kitabındaki olaylar ile paralel ilerlemesi, konu bütünlüğü hikayenin gidişatını daha bir güzelleştirdi ve çabucak okutturdu kendini.

Betül Güçlü kaleminden Küçük Mucizeler, Yalancı Aşklar Sokağı ve Muzlu Pastam kitaplarını da mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz. Keyifli okumalar…

Yeliz&Yeşim KOÇ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM