Sarı Puantiyeli Şemsiye
  • Facebook
  • Twitter
  • 21 Mayıs 2020
  • 0
  • 276
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    4 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Sarı Puantiyeli Şemsiye

Bugün okurken çok güleceğiniz tatlı bir kitap yorumu ile geldik. Bizim Sezgin Ailesi ile tanışmamız Aşk ve Diğer İhtimaller kitabı ile başladı. Sinan karakteri ve Bayan Renk bu zamana kadar okumadığımız tatlı bir aşk romanı ile karşımızdaydı. Daha sonra Sevgili Limon Çiçeği kitabında Cemil Meriç Kozan ve Ecrin ile hikayeyi okumayı sürdürdük. Sarı Puantiyeli Şemsiye […]

Bugün okurken çok güleceğiniz tatlı bir kitap yorumu ile geldik. Bizim Sezgin Ailesi ile tanışmamız Aşk ve Diğer İhtimaller kitabı ile başladı. Sinan karakteri ve Bayan Renk bu zamana kadar okumadığımız tatlı bir aşk romanı ile karşımızdaydı. Daha sonra Sevgili Limon Çiçeği kitabında Cemil Meriç Kozan ve Ecrin ile hikayeyi okumayı sürdürdük. Sarı Puantiyeli Şemsiye kitabı ise Sezgin Ailesi’ne veda edeceğimiz kitap olduğu için buruk bir heyecan ile okumaya başlamıştık.

Sarı Puantiyeli Şemsiye Konusu

Kısaca Sezgin Ailesi’nden bahsettikten sonra kitabın konusunu anlatmak istiyoruz çünkü kafanızda bu ailenin üyelerini canlandırırsanız yorumu daha keyifle okuyacağınızı düşünüyoruz. Mısra, Emre ve Ecrin küçük yaşlarda anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiş üç kardeş. Mısra ablalık görevinin hakkını veren duygusal ve kardeşlerine sahip çıkan, Emre ise büyüdükçe kendisini işine veren zeki bir mühendis, kardeşlerin en küçüğü Ecrin ise duygularını saklamakta ustalaşmış birisi. Mısra’nın en yakın arkadaşı Sinan ise karşısındaki insanı anlayan ve sorunlarına çözüm bulan şahane bir insan. Tabii ki ailenin en büyüğü Ganimet Sultan’ı unutmamak gerekiyor. Babaanne görevini layığıyla üstlenen, torunlarına bağlılığıyla bilinen biri. İşte kısaca Sezgin Ailesi’nden bahsettiğimize göre şimdi kitabımızın konusuna gelebiliriz.

Ana karakterler Emre ve Defne… Emre aşırı sakin, kardeşlerine bağlı, işini büyük bir keyifle yapan akıllı bir mühendis. Emre’nin aksine Defne ise dobralığı ile bilinen aşırı heyecanlı bir karakter. Her ne kadar birbirlerine zıt karakterler gibi görünseler de Defne’nin ilk görüşte aşık olduğu Emre’nin peşini bırakmaya niyeti yok. Karşısına çıkan engelleri, örülmüş duvarları büyük bir özveriyle yıkmayı biliyor. Aşk için savaşmaktan asla vazgeçmiyor. Peki sonunda kavuşma oluyor mu? İşte bu sorunun cevabını kitabı okuyunca öğreneceksiniz.

DİPNOT:Acil sarı şemsiyeli emojiler istiyoruz merkez mümkünse puantiyeleri de olsun!!

“İşler her zaman istediğimiz gibi gitmez. Sahip olmak istediğimiz her şeye ulaşamayabiliriz ama bir gün geriye dönüp baktığımızda keşke dememek için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız.”

“Sevdiğim insanlar için pek çok şey yapabilirim, birçok şeyin üstünü kapayabilir, idare edebilirim fakat mesele kendimi üzmek olunca bunu yapmam. Sana çok değer veriyorum ama ben senden daha değersiz değilim.”

Yeliz&Yeşim KOÇ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM