Sağlık Bakanlığı 8 Bin İşçi Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Abone Ol 

Sağlık Bakanlığı 8 Bin İşçi Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 8000 işçi alımı için merakla beklenen kura sonuçları açıklandı mı? Birçok kişi, bu önemli alım sürecinin sonuçlarının ne zaman duyurulacağını merak ediyor. Sağlık Bakanlığı yetkilileri, kura çekiminin tamamlanmasının ardından sonuçların en kısa sürede açıklanacağını belirtiyor. İşçi alımı süreciyle ilgili güncel bilgilere Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. İşçi alımı için başvuruda […]

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 8000 işçi alımı için merakla beklenen kura sonuçları açıklandı mı? Birçok kişi, bu önemli alım sürecinin sonuçlarının ne zaman duyurulacağını merak ediyor. Sağlık Bakanlığı yetkilileri, kura çekiminin tamamlanmasının ardından sonuçların en kısa sürede açıklanacağını belirtiyor. İşçi alımı süreciyle ilgili güncel bilgilere Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. İşçi alımı için başvuruda bulunan adaylar, heyecanla kura sonuçlarını beklemeye devam ediyor.

İşçi alımı kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde Taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere alınacak olan 8.000 personelin kura çekimleri 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde Sağlık Bakanlığı’nın resmi Youtube hesabı üzerinden canlı olarak yapılacaktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM