2024 Yılının En İyi 10 Ücretsiz WordPress Blog Teması
Abone Ol 

2024 Yılının En İyi 10 Ücretsiz WordPress Blog Teması

Herkese selamlar tekrar sizlerleyiz, bugün sizlere daha önceki içeriklerimizde olduğu gibi yepyeni tasarımlara sahip, ücretsiz olarak sunulan WordPress blog temalarını sunmaya çalışacağız. WordPress’in kendi içerisinde tasarımcıları tarafından WP kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde kullanabilecekleri popüler blog temalarını, elimizden geldiğince göze hitap edenleri, sitenizi ziyaret edecek olan kullanıcıların da zorlanmadan sitenizde gezinmesini sağlayacak olan temaları seçmeye çalıştık. […]

Herkese selamlar tekrar sizlerleyiz, bugün sizlere daha önceki içeriklerimizde olduğu gibi yepyeni tasarımlara sahip, ücretsiz olarak sunulan WordPress blog temalarını sunmaya çalışacağız. WordPress’in kendi içerisinde tasarımcıları tarafından WP kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde kullanabilecekleri popüler blog temalarını, elimizden geldiğince göze hitap edenleri, sitenizi ziyaret edecek olan kullanıcıların da zorlanmadan sitenizde gezinmesini sağlayacak olan temaları seçmeye çalıştık.

Gerçekten de temaları incelediğinizde birbirinden şık temalar olduğunu, tema seçiminde zorlanabileceğini şimdiden söyleyebiliriz. Temaların en güncel hallerini sizlere sunmaya çalıştık. Gerek widget bakımından gerekse kullanışlılık açısından SEO odaklı olan ve güncel sosyal medya araçlarına da sahip olan temaları, demo açısından inceleyebilir, sahip olduğunuz kişisel bloglarınıza da rahatlıkla uyarlayabilirsiniz.

Ücretsiz WordPress Blog Temaları

Blogier WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

Blogmate WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

Blogus WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

Blogger Diary WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

Blogvi WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

Blogarise WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

Bloglo WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

Blog Card WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

BlogSite WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

Blogty WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

Mediator WordPress Blog Teması

DEMO

İNDİR

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM