Ücretsiz WordPress Temaları (2023)
Abone Ol 

Ücretsiz WordPress Temaları (2023)

Bu makalemizde WordPress kullanıcıları için ücretsiz olarak kullanıma sunulan bazı WordPress temalarını sizlerle paylaşacağız. Özellikle 2023 yılı için tasarlanan, kodlanan veya güncellenen haber , dergi, gazete, moda ve kişisel bloglar için kullanabilecekleri ücretsiz temaları sizlerle paylaşmaya özen gösterdik. Temaların ücretsiz olarak kullanıma sunulması tamamen tüm özellikleriyle birlikte temanın kullanılabileceği anlamı taşımamalıdır. Temalar genellikle % 60 […]

Bu makalemizde WordPress kullanıcıları için ücretsiz olarak kullanıma sunulan bazı WordPress temalarını sizlerle paylaşacağız. Özellikle 2023 yılı için tasarlanan, kodlanan veya güncellenen haber , dergi, gazete, moda ve kişisel bloglar için kullanabilecekleri ücretsiz temaları sizlerle paylaşmaya özen gösterdik.

Temaların ücretsiz olarak kullanıma sunulması tamamen tüm özellikleriyle birlikte temanın kullanılabileceği anlamı taşımamalıdır. Temalar genellikle % 60 / 70 bazende % 90 oranında kullanıcının kullanımına sunulmaktadır. Temaların tüm özellikleriyle birlikte kullanılabilmesi , pro diye tabir ettiğimiz ücretli versiyonlarının satın alınmasına bağlıdır.

Başlangıç olarak kişisel bloglar, haber veya diğer kategorilerde site açan kullanıcılar için temalar kullanılabilir özellikler taşımaktadır. Sitenizin tanınabilir hale gelmesi ve popülerliğinin artması sonucunda premium özellikleri taşıyan üst seviye tema modeline rahatlıkla geçebilirsiniz.

Temalar kullanıcı dostu olmakla birlikte tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Yani ister masaüstünden, ister tablet veya mobilden giriş yapan bir kullanıcı sitenize her şekilde rahatlıkla ulaşabilecektir. Bunun yanında temaların geneli arama motorlarının sizleri rahatlıkla bulabileceği özelliklere sahip tamamen SEO dostu olarak tasarlanmıştır.

Temalara rahat bir şekilde ulaşabilmeniz ve sitenize uyarlamanız adına WordPress sürümünüzün tamamen güncel ve son sürümde olması gerekiyor. WordPress tabanlı sitenizin sürümü eski ise temayı yüklemeniz halinde hatalar alabilir veya uyarılarla karşılaşabilirsiniz. Bu tema sizin WordPress sürümünüzle çalışmaz. Lütfen WordPress’i güncelleyin! uyarısı gibi . Bu nedenle temaları sitenize uyarlamadan evvel sürümüzün güncelliğini kontrol ediniz.

Ücretsiz WordPress Temaları 2023

New Center WordPress Haber Teması

New Center haber teması; haberler, dergiler, yayıncılar, editörler, çevrimiçi ve oyun dergileri, kişisel bloglar ve haberle ilgili tüm web siteleri için tasarlanmış bir WordPress temasıdır. New Center, çeşitli yazı renkleri ve çeşitli blog bölümleriyle esnek bir düzene sahiptir. Ayrıca SEO için optimize edilmiştir. Tema, widget tabanlı bir tasarıma sahiptir ve kolayca özelleştirilebilir, bu da kullanıcıların içeriği yönetmesini kolaylaştırır. Bu site tamamen tüm cihazlarla uyumludur. Mobil cihazlarda, tabletlerde, dizüstü bilgisayarlarda ve masaüstü bilgisayarlarda kusursuz çalışır. Basit, kullanımı kolay, modern, yaratıcı ve kullanıcı dostu bir WordPress temasıdır. 

DEMO

İNDİR

Blogus WordPress Blog Teması

Blogus, hızlı, sade ve şık görünümlü bir WordPress temasıdır. Tema tamamen pencere öğesi haline getirilmiştir, böylece kullanıcılar, kullanımı kolay pencere öğeleri kullanarak içeriği yönetebilir. Blogus temasını nerelerde kullanabiliriz derseniz; başta blog siteleriniz olmak üzere haber, gazete, dergi, spor ve inceleme siteleriniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Blogus SEO dostudur, WPML, Gutenberg, çeviri ve RTL’ye son derece uygundur.

DEMO

İNDİR

Magaziner WordPress Magazin Teması

Magaziner, başta magazin içerikli haber siteleri olmak üzere magazin dergilerinin içerik sayfaları için son derece uyumlu ve kullanılabilir temalardan biridir. Benzersiz geçiş kenar çubukları, hem tablette hem de mobilde harika bir göz atma ve okuma deneyimi sunar. Özellik listesi uzundur: Sınırsız vurgu rengi, sınırsız pencere öğesi alanı, her sayfa veya gönderi için benzersiz şekilde belirlenebilen solda veya sağda kenar çubuğu, altbilgi pencere öğesi sütunu, ilgili gönderiler, öne çıkan hikayeler ve sosyal medya bağlantı alanları ile öne çıkan temalar arasında yer alır.

DEMO

İNDİR

Coffee Shop Wordpres Kahve Dükkanı Teması

Coffee Shop teması , özellikle ürünlerini ve hizmetlerini internet ortamında sergilemek isteyen kafeler, kahve dükkanları, çay dükkanları, pastaneler ve restoranlar için kullanılabilir temalar arasında yer alır. Ziyaretçiler menülere ve hizmetlere hızlı bir şekilde göz atabilir. Tema, kullanıcıların çarpıcı bir web sitesini hızlı ve kolay bir şekilde ve hiçbir kodlama becerisi olmadan oluşturmasına yardımcı olacak çok çeşitli özellikler sunar. Tema, şık bir tasarıma sahip, parlak ve etkileşimlidir. 

İNDİR

Presazine Foodie WordPress Yemek Teması

Presazine Foodie, yüksek kaliteli özellikler ve minimal tasarımla birlikte gelen modern bir WordPress temasıdır. Tema, yemek blogları, seyahat günlükleri, kişisel bloglar gibi her türlü blog için mükemmel bir seçimdir. Presazine Foodie, mobil uyumlu ve tüm cihazlarda mükemmel bir şekilde çalışacak duyarlı bir tasarıma sahiptir.

DEMO

İNDİR

Silk Blog WordPress Blog Teması

Kullanımı kolay, sade, göz yormayan ve şık bir blog teması arayanlar için Silk Blog temasını öneririz. Yukarıda saydığımız diğer temalar gibi Silk Blog teması da tüm cihazlarla uyumlu, sorunsuz bir şekilde çalışan SEO dostu temalar arasında yer alır.

DEMO

İNDİR

Newsback WordPress Haber Teması

Newsback, bir haber veya dergi siteniz için son derece kullanılabilir şık tasarıma sahip ücretsiz bir WordPress temasıdır. Canlı özelleştirme araçları ve özel widget’lar ile web sitenizi istediğiniz gibi oluşturabilir ve değişiklikleri gerçek zamanlı olarak inceleyebilirsiniz. Elementor, Gutenberg ve RTL dil desteğinin yanı sıra bir çevrimiçi mağazayı web sitenize kolayca bağlamanıza olanak tanıyan WooCommerce eklentisiyle de uyumlu bir şekilde çalışır. Tema uygun bir şekilde optimize edilmiştir, bu da web sitenizi arama motorlarının kolayca bulmasını ve aramalarda ilk sayfalarda yer almanıza yardımcı olmasını sağlayacaktır.

DEMO

İNDİR

Editorx WordPress Blog Teması

Kişisel bir blog teması arayanlar için ideal olan Editorx teması, bilgi ve deneyimlerinizi paylaşacağınız, bir blog sitesi için son derece şık ve zarif temalar arasında yer alır. Kullanıcı dostu ve SEO uyumlu olan tema tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışabilmektedir.

DEMO

İNDİR

Syrus WordPress Blog Teması

İnternet ortamında araştırma yapan, bilgi ve deneyimlerini insanlarla paylaşmak isteyen insanlar için Syrus blog temasını öneririz. Sade ve şık bir tasarıma sahip tema , SEO dostu ve tüm cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışır.

DEMO

İNDİR

EnjoyLine WordPress Blog Teması

EnjoyLine teması, kişisel veya moda blogları için ideal temalar arasında yer alır. Sade ve şık tasarım arayanlar EnjoyLine temasını tercih edebilirler. Bunun yanında temam kullanıcı dostu olsun yani tüm cihazlarla uyumlu ve SEO açısında da son derece kullanışlı olsun diyenler içinde bu temayı tavsiye ederiz.

DEMO

İNDİR

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM