Evinize En Uygun Yatak Odası Modelleri İçin Berke Mobilya’ya Danışın
Abone Ol 

Evinize En Uygun Yatak Odası Modelleri İçin Berke Mobilya’ya Danışın

Berke Mobilya, sektördeki 26 yıllık tecrübesi ve kaliteyi esas alan yenilikçi anlayışlarla hizmet vermekte ve her geçen gün büyümektedir. Berke mobilya eviniz için en rahat ve konforlu koltuk takımları yatak odalarınız için ilham verici yatak odası takımları, TV konsolları, düğün paketleri, yemek odası takımları, çeşitli aksesuarlar, genç odaları, bebek odaları, köşe takımları ve sehpalar üretmektedir. […]

Berke Mobilya, sektördeki 26 yıllık tecrübesi ve kaliteyi esas alan yenilikçi anlayışlarla hizmet vermekte ve her geçen gün büyümektedir. Berke mobilya eviniz için en rahat ve konforlu koltuk takımları yatak odalarınız için ilham verici yatak odası takımları, TV konsolları, düğün paketleri, yemek odası takımları, çeşitli aksesuarlar, genç odaları, bebek odaları, köşe takımları ve sehpalar üretmektedir.

Berke mobilya İstanbul’da bulunmaktadır ve 2 katlı showrooma sahiptir. Hem kendi showroomunda hem de online üzerinden tüm Türkiye ve yurtdışına gönderim sağlamaktadır. Berke mobilya ülke sınırlarını da aşmış olan mobilya sektörünün devlerinden birisidir. Eviniz ve yaşam alanlarınız için aradığınız en uygun mobilyaları en uygun fiyat ve kalite garantiyle Berke Mobilya’da bulabilirsiniz.

Evlerin yatak odası en çok vakit geçirdiğimiz alanlardan biridir. Yatak odasının göze hoş gelmesi, estetik ve modern duruşu ve iyi hissettirmesi kaliteli bir uyku çekmek için de çok önemlidir.

Bunun için tarzınızı yansıtan bir yatak odası mobilya takımı seçmelisiniz. Eviniz için en uygun ve yüzden fazla çeşit model yatak odası takımını Berke Mobilya’da kolayca bulabilirsiniz. Showrooma gelmeden de sitemizi üzerinden tüm yatak odası mobilyaları detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Berke mobilya’nın tüm ürünleri 2 yıl garanti altında sunulur.

Berke mobilya hizmet verirken müşteri memnuniyeti ve kalite standartlarını gözeterek aynı zamanda modern çağdaki mobilyada moda anlayışını takip eder ve modaya uygun mobilyalar üretir. Berke Mobilya’da modası hiçbir zaman geçmeyecek ve evinizin havasını bir anda değişecek mobilya takımları bulmak mümkündür.

Türkiye’den Yurtdışına Berke Mobilya

Berke mobilya yatak odası, köşe koltuk takımları ve tüm mobilya çeşitleri yurtdışına da aynı fiyat üzerinden gönderilir. Tüm taşınma aşası öznele yapılır. Mobilyalar için sadece parça başına taşıma ücreti eklenir.

Berke Mobilya bünyesinde şu yatak odası takımlarından eviniz için en uygun olanı seçebilirsiniz:

Avangart yatak odaları, ahşap yatak odaları, modern yatak odaları ve ekonomik yatak odaları, başlık, baza ve atak modelleri, yuvarlak yatak modelleri çeşitlerinden kendinize en uygun olanı bulabilirsiniz. Berke mobilya oldukça geniş bir kitleye hitap eder ve sektörde en tanınmış mobilya firmalarından birisidir. Türkiye geneli için nakliye ve montaj hizmeti mevcuttur.

Siz sadece tarzınıza uygun olan mobilya takımını seçin ve online siteden sipariş verin. Yatak odası takımınızı ayağınıza kadar getirelim. Online olarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Berke Mobilya yeni evliler için birçok farklı modelde mobilya takımlarını birleştirerek düğün paketleri oluşturmuştur. Bu paketlerden kendiniz uygun olanını kalite garantisiyle satın alabilirsiniz.

Bu sayede evinizi tüm mobilya ihtiyaçlarını tek tıkla halledebilirsiniz. Berke Mobilya ürünlerini temiz kullanımda ömür boyu kullanabilirsiniz. Eviniz için en uygun yatak odası modelleri için Berke Mobilya’ya danışabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM