Bahçenize Zarafet ve Şıklık Katan Bahçe Mobilyaları
Abone Ol 

Bahçenize Zarafet ve Şıklık Katan Bahçe Mobilyaları

Serin yaz günleri, bahçenizde keyif yapabileceğiniz en iyi zamanlardır. Hele ki bahçe tutkunu biri iseniz. Bu günlerde size eşlik edecek bahçe mobilyası seçimi büyük önem taşımaktadır. Şıklığınızı ve konforunuzu tamamlayacak bahçe mobilyaları ile zarif bahçelere sahip olabilirsiniz. Daha rahat vakit geçirmenizi sağlayacak oturma grupları ve yiyecek, içeceklerinizi koyabileceğiniz bir masa bahçenizin daha güzel ve fonksiyonel […]

Serin yaz günleri, bahçenizde keyif yapabileceğiniz en iyi zamanlardır. Hele ki bahçe tutkunu biri iseniz. Bu günlerde size eşlik edecek bahçe mobilyası seçimi büyük önem taşımaktadır. Şıklığınızı ve konforunuzu tamamlayacak bahçe mobilyaları ile zarif bahçelere sahip olabilirsiniz. Daha rahat vakit geçirmenizi sağlayacak oturma grupları ve yiyecek, içeceklerinizi koyabileceğiniz bir masa bahçenizin daha güzel ve fonksiyonel olmasını sağlayacaktır.

Doğallığın ve modernliğin göstergesi olan ahşap modeller dış mekanlarda rahatlığın vazgeçilmezidir. Hem dar hem de geniş dış mekanlar için üretilmiş birbirinden farklı ürünler arasında kendi zevkinize uygun tasarımları seçebilirsiniz. 

Sevdiklerinizle bahçenizde daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak bahçe oturma grubu modelleri çeşitli niteliklere sahip olması ile tüm gereksinimlerinizi karşılayacak mobilyalardır. Kullanıcı öncelikli oluşturulan konfor ve kalite öncelikleri ile sunulmaktadır. Divona Home siz değerli kullanıcılar için en şık ve en konforlu tasarımları sunar.

Şıklığı ve Konforu Birleştiren Bahçe Oturma Grupları

tulipa-koltuk-takimi-divonahome

Bahçe ya da balkonlarımız, özellikle yaz aylarında en çok kullandığımız yerlerin başında gelir. Sevdiklerimiz ile oturup sohbet edebileceğimiz, lezzetli yemekler yiyebileceğimiz ya da kitap okuyabileceğimiz yerlerden biri de bahçelerimizdir. Bu yüzden bahçemizde kullanacağımız ürünler ve yapacağımız dekorasyon büyük önem taşır.

Geniş bahçelerinizde kullanabileceğiniz bahçe oturma grubu hem konforunuzu hem de şıklığınızı gözler önüne serer. Çeşitli fonksiyonel özellikleri bünyesinde barındıran ürünler ilk olarak rahatlığınızı sağlar.  Bahçenizde kullandığınız oturma grubunun sert olmasını ve sizi rahatsız etmesini istemezsiniz.

Bahçelerde Divona Home Şıklığı

robina-oturma-grubu-divonahome

Divona Home sizin rahatlığınızı önceleyen ürünler üretir ve siz kullanıcıların beğenisine sunar. Bahçenizin boyutuna göre farklı boyutlarda üretilen oturma gruplarını tercih edebilirsiniz.

Küçük bir bahçeye sahip iseniz Marsilya İkili Koltuk Bej Yeşil ürününü tercih edebilirsiniz. Su ve leke tutmaz kumaşı ile sizler için kullanım kolaylığı sağlar. Isıya ve neme dayanıklı egzotik doğal ahşaptan yapılmıştır. Dış etkilere karşı ekstra güçlendirilmiş elektrostatik toz boyalıdır. Konforunuz için yumuşak süngerden yapılmıştır. Estetik görünüme ve rahat kullanıma sahip olması ile bahçeniz için harika bir seçenek olabilir.

Farklı Renk Seçenekleri İle Rahatlığı Yakalayın

Bir bahçenin şıklığı ve konforu söz konusu olduğunda akla gelen ilk ürünlerden biri oturma gruplarıdır. Farklı tarzlarda ve renklerde bahçe mobilyası modelleri ile konforu ve estetiği bir arada yakalayabilirsiniz. Divona Home aradığınız konforu ve şıklığı bahçelerinize taşıyacak.

oslo-yesil-bahce-koltuk-takimi-divonahome

Bahçeniz için tercih edebileceğiniz Oslo Yeşil Oturma Grubu konforu ve rengi ile bahçenizde muhteşem bir görünüm yakalamanızı sağlar. Dışarıdan gelen herhangi bir toza ya da diğer dış etkenlere karşı ekstra güçlendirilmiş toz boya kullanılmıştır. Kolay temizlenebilmesi için su ve leke tutmaz kumaştan yapılmıştır. Konforunuz için sınıfında lider kaliteli süngerden üretilmiştir.

Yaşam Alanınızı Modern Hale Getirin

Küçük alana sahip bahçelerinizde modern bir görünüm yaratmak için seçebileceğiniz ürünler size daha rahat hareket özgürlüğü sağlar. En şık görünüme ulaşmanıza yardımcı olur. Bahçelerinizde ayrıcalıklı bir deneyim yaşamanızı sağlayacak Tulipa Oturma Grubu ile modern bir görünüme ulaşabilirsiniz.

Cappuccino ve simli kahve renk alternatifleri ile zevkinize uygun renk seçiminde bulunabilirsiniz. Üretiminde elektrostatik toz boya kullanılmaktadır. Paslanmaya ve çürümeye karşı dayanıklıdır.

Kalabalık sohbetlerinize eşlik edecek şık görünümlü oturma grupları sizlere tüm sevdiklerinizi ağırlayacak bir ortam sunar. Bunun için şık tasarımlı, rahat kullanıma sahip ve işlevsel özellikleri bünyesinde barındıran Robina Oturma Grubunu tercih edebilirsiniz. Doğal ahşap kullanılarak üretilen bu oturma grubu minimal çizgileri ve kol yapısındaki iplik detayları ile şıklığınızı zirveye taşır.

Modern ve Fonksiyonel Rattan Mobilyalar  

marsilya-2li-koltuk-bej-yesil

Bahçeniz için rattan bahçe mobilyası mükemmel bir seçenektir. Hafif ve kolay taşınabilir özelliği ile kullanıcılara fonksiyonel bir şıklık sunar. Bahçelerde kullanacağınız mobilyaların gün içerisinde güneşin açısına göre yerinin değiştirilmesi gerekebilir. Bu yüzden rattan mobilyalar siz kullanıcılar için ideal bir seçenek olabilir.

Luna 3’lü Bahçe Koltuk Takımı ve Rattan Orta Sehpa su tutmaz kolay temizlenebilir minderleri ile küçük mekanlar için şık bir bahçe takımdır. Bahçe için oldukça uygun ve kullanışlı olan ürün güneşe suya dayanıklı olup alüminyum iskeletlidir.

1 adet üçlü kanepe, 2 adet tekli koltuk ve sehpadan oluşmaktadır.  Modern oturma grubuna ait olan sehpa üzerinde temperli cam bulunmaktadır. Şık görünümü ve konforlu yapısı ile tercih edebileceğiniz ürünler arasında yer almaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM