Ariston Özel Servis Numarası
Abone Ol 

Ariston Özel Servis Numarası

Yoğuşmalı kombi teknolojisinin lider markalarından bir tanesi olan Ariston, bu ürünleri piyasaya sürdüğü ilk gün alış verişimizi yaptık. Yoğuşmalı kombiler hakkında kimseler bilgi sahibi değilken servis firmamız aracılığı ile bizler bu ürünler hakkında bilgilendirildik ve ne karda yüksek performans ile çalışırsa çalışsın fatura konusunda baş ağrıtmayan bir teknolojiye sahip olduklarını öğrendik. Eski kombimiz oldukça sorunluydu […]

Yoğuşmalı kombi teknolojisinin lider markalarından bir tanesi olan Ariston, bu ürünleri piyasaya sürdüğü ilk gün alış verişimizi yaptık. Yoğuşmalı kombiler hakkında kimseler bilgi sahibi değilken servis firmamız aracılığı ile bizler bu ürünler hakkında bilgilendirildik ve ne karda yüksek performans ile çalışırsa çalışsın fatura konusunda baş ağrıtmayan bir teknolojiye sahip olduklarını öğrendik. Eski kombimiz oldukça sorunluydu ve bizler de yeni bir ürüne kavuşmak adına Ariston marka kombiyi tercih ettik.

Ariston kalitesine yıllardır güveniyorum ve kombiler için de sürekli çalıştığım İstanbul Ariston Servis firmasından hizmet alıyorum. Yoğuşmalı kombiler adına detaylı bilgiyi sunan firma çalışanlarına da bir kez daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Ürünü satın aldıktan sonra az önce de belirttiğim gibi servis firmamızı aradık ve gerekli bakım hizmeti için randevu aldık. Her zaman olduğu gibi en kısa sürede adrese ulaştılar ve ürünün nasıl kullanılması gerektiğini, hangi aralıklarla bakım hizmeti alınması gerektiğini tarafımıza ilettiler. İstanbul Ariston Servisi firması yıllardır güvendiğim ve donanım anlamında takdir ettiğim firmalardan bir tanesidir.

Ariston Servis Beşiktaş Numarası: 444 78 56

Ürün hakkında detaylı bilgiler alındıktan sonra ilk bakım hizmeti verildi ve ürünü şu an kusursuz kullanıyoruz. İstanbul Ariston Servisi 444 78 56 numaralı çağrı merkezi adresi ile siz değerli müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor ve eğer sizler de hizmet ya da bilgi almak isterseniz dilediğiniz gün arayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM