Özel İstanbul Altus Servis Noktası Hizmetinizde
Abone Ol 

Özel İstanbul Altus Servis Noktası Hizmetinizde

İstanbul iline yayılmış olan servis noktalarımız ve yaygın servis ağlarımız sayesinde bizlere dilediğiniz an ulaşabilir ve aynı şekilde bizler de sizlere zamanında ulaşabiliriz. Sektöre adım attığımız ilk zamanlar servis ağlarımız bu kadar geniş değildi fakat zamanla bölge analizi daha kaliteli bir şekilde yapıldı ve gerekli noktalara servis ekiplerimiz yerleştirildi. 7 gün 24 saat hizmet veren […]

İstanbul iline yayılmış olan servis noktalarımız ve yaygın servis ağlarımız sayesinde bizlere dilediğiniz an ulaşabilir ve aynı şekilde bizler de sizlere zamanında ulaşabiliriz. Sektöre adım attığımız ilk zamanlar servis ağlarımız bu kadar geniş değildi fakat zamanla bölge analizi daha kaliteli bir şekilde yapıldı ve gerekli noktalara servis ekiplerimiz yerleştirildi. 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkezi ekiplerimizi arayarak adres bilgilerini bıraktıktan sonra bizleri beklemeye koyulabilirsiniz.

Çağrı merkezi ekiplerimiz gezici ekiplerimize sinyalleri gönderiyor ve adres tespitiniz kısa süre içerisinde gerçekleşiyor. Son teknoloji ile donatılmış olan servis araçlarımız sayesinde zamandan tasarruf ediyoruz. Altus Servis İstanbul firması olarak siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve isteklerine hızlı bir şekilde cevap vermeye özen gösteriyoruz.

Firmamızın düzenlediği anketler sonucu eksiklerimiz ortaya çıkıyor ve toplantılarda bu konuların üzerine yoğunlaşıyoruz. Uzman kadromuz ve profesyonel teknikerlerimiz sayesinde servis konusunda güvenilir hizmet ve kaliteli işçilik sunuyoruz. Firma olarak ürünlerinizde yapılan parça değişiminde 1 yıl parça garantisi firmamızın sizlere sunduğu ayrıcalıklardan biridir.

Fiyat konusunda sizlere en uygun fiyatları sunduğumuzdan ve sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu işi bilen ve bu işe hakim bir kadro ile hareket etmek bizlere avantaj kazandırıyor ve bizler de bu avantajı en iyi şekilde değerlendiriyor, lehimize kullanıyoruz. Bizleri arayıp servis talebinde bulunabilir ve günün her saati servis hizmeti alabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM