Evinize Konforu Taşımanın Diğer Adı: Giyinme Odası
  • Facebook
  • Twitter
  • 23 Haziran 2021
  • 0
  • 209
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Evinize Konforu Taşımanın Diğer Adı: Giyinme Odası

Hayat tempomuzun günden güne arttığı bu çağda, hayat kolaylaştırıcı ve pratik tasarımlar hepimizin ilgisini çekiyor. Berrak Mobilya, bu tasarımları şıklık ve zarafetle bir araya getiriyor! Tüketimin git gide hızlanmasına bağlı olarak tekstil alanındaki seçenekler de oldukça artmaya başladı. Bu seçenekler günlük olarak yaptığımız giyinme işlemini de çoğaltmaya başladı. Birçok t-shirt, gömlek, pantolon ve ayakkabı dolaplarımızda […]

Hayat tempomuzun günden güne arttığı bu çağda, hayat kolaylaştırıcı ve pratik tasarımlar hepimizin ilgisini çekiyor. Berrak Mobilya, bu tasarımları şıklık ve zarafetle bir araya getiriyor!

Tüketimin git gide hızlanmasına bağlı olarak tekstil alanındaki seçenekler de oldukça artmaya başladı. Bu seçenekler günlük olarak yaptığımız giyinme işlemini de çoğaltmaya başladı. Birçok t-shirt, gömlek, pantolon ve ayakkabı dolaplarımızda seçilmeyi bekliyor. Fakat sadece seçilmek de yetmeyebiliyor. Kıyafetlerimizin uyumu ve kombini de zamanımızı alan fakat severek yaptığımız bir hobi hâline geldi.

Berrak Mobilya, giyinmek işini hızlandıracak, kombin ve uyum seçimlerinde sizlere pratiklik kazandıracak giysi dolabı çeşitlerini tasarladı. Bu odalar, yaşam kalitemizi oldukça artıyor. Giyinmek için ayırdığımız zamanı çok daha kısa hâle getiriyor.

Özellikle geniş evlerde sıklıkla görmeye başladığımız tasarımlardan biri giyinme odası. Giyinme odaları, yatak odalarının ferah ve düzenli görünmesini sağlıyor. Berrak Mobilya’nın kıyafetlerinizi rahatlıkla alabilecek giyinme odaları, yaşam alanlarınıza pratiklik katıyor.

Berrak Mobilya’nın Giysi Dolabı Modelleri İle Hayatınızı Kolaylaştırın

ceviz-puzzle-giysi-dolabi-berrakmobilya

Puzzle Giysi Dolabı 

Modern tasarımı, ahşap ceviz ve cam kapak seçenekleriyle Puzzle Giysi Dolabı, hem fonksiyonel hem de oldukça şıktır. Reflekte cam kapak özelliği ile karşısında durduğunuzda şıklığınızı, yakınlaştığınızda ise harekete duyarlı olan led aydınlatma sistemi sayesinde kalitesini yansıtır.

Harika bir köşe dolap kombinasyonu olarak zarif bir kullanım sağlar. Tek kapak, iki kapak, dört kapaklı formları ve köşe dolap alternatifleri ile dilediğiniz ölçüde kombine edebilirsiniz. Hayalinizdeki giyinme odasına sahip olabilirsiniz.

Diğer ayrıcalığı kesintisiz görüntülü sistemidir. Siz dolap yerine sadece kıyafetlerinizi görürsünüz. Bu da sizi amacına daha da yakınlaştırır. Puzzle Giysi Dolabı ile hayalinizdeki tasarımı dilediğiniz ölçüde ekleme ve çıkarma yapabilirsiniz. Farklı özellikteki modüllerden istediğinizi seçerek ihtiyacınıza uygun bir giysi odasıtasarlayabilirsiniz.

Assos Giysi Dolabı

assos-giysi-dolabi-berrakmobilya

Assos Giysi Dolabı özel olarak tasarlanmış, altıgen içine işlenmiş, giyinme odası modelleri içinde en şık ve göz alıcı modeldir. Boyalı ve reflekte cam kapakları ile şık bir görünümdedir. Sizi gördüğünde led ışıkları yanar.

Evinizin yıldızı olacak Assos Giysi Dolabı, köşe dolap alternatifi ile istediğiniz ve ihtiyacınıza uygun ölçülerde odanızı dekore etmenize yardımcı olacaktır.

Uyumu Giyinme Odasıyla Yakalayın

Yatak odanızdaki modern şıklığı Berrak Mobilya giysi dolabı modelleri ile hemen keşfedin! Klasiğin ve modernin buluştuğu zengin tasarımlarla odalarınızı pratik bir hâle getirin. İster 4 kapılı, İster 6 kapılı modellerden seçeceğiniz giyinme odası dolapları odalarınıza farklı bir hava katacak.

siyah-puzzle-giysi-dolabı-berrakmobilya

Sipariş ettiğiniz giysi dolabı demonte şekilde gönderilmektedir. Montajını isterseniz kendiniz yapabilir veya montaj talep edebilirsiniz.

Ahşabın büyüsünün odanızı tamamen ele geçirdiğini görmek için ahşap modellere göz atabilirsiniz.

Tercihiniz modern çizgilerden yanaysa, geniş alanınızın avantajlarını da sonuna kadar kullanın. Giyinmek için kendinize hoş bir mekân yaratın!

Farklı renk seçeneklerle ahşap veya ceviz malzemeden yapılmış dolaplar için Berrak Mobilya daima evinize şıklık katıyor.

Giyinme Odaları İle Kendinize Daha Fazla Zaman Ayırın

Giyinme odası sosyalliğe, kendinize ve işinize daha fazla zaman ayırma olanağı sağlar. Özellikle yoğun bir iş hayatınız varsa, giysi dolabı büyük bir avantaj hâline gelir. Berrak Mobilya’nın giyinme dolabımodelleri, bu ihtiyaçları karşılamak için her odaya ve stile uygun olarak geliştirildi.

Küçük ve dar alanlar için tek tek alabileceğiniz, büyük alanlar için ise takım olarak alabileceğiniz modelleri tasarladı. Kıyafetlerinizi rahatlıkla alabilecek modeller, düzeni ve şık görünümü evlerinize getirdi. Ev içindeki tempomuzu, sağladığı kolaylıklarla dinamizmi ve modern giyinme algısını bütünleştirdi.

Giyinme Odaları Psikolojik Olarak Rahatlatıyor

Dolabınızın içinde tüm elbiselerinizi gördüğünüz için birçok alternatifinizin olduğunu da fark edersiniz. Düzenli ve şık bir giysi dolabı görmek, sizi görselliği ile tatmin eder.

Giysi odasının başka bir faydası da düzendir. Berrak Mobilya giyinme odası ile tüm kıyafetlerinizi renk renk modellerle ayırırsınız. Bir başka faydası ise yatak odalarında ister istemez olan dağınıklıktan sizi kurtarmasıdır. İstediğiniz kadar çok alanlı giyinme odası çeşitlerini Berrak Mobilya’da bulabilirsiniz.

Elbiselerinizin daha aydınlık bir ortamda olması seçim yaparken işinizi kolaylaştıracaktır. Bütçenize ve alanınıza uygun ekonomik dizaynlarla giysi dolabı modellerini istediğiniz tarzda dekore edebilirsiniz. Boyunuza göre ayarlanabilmesi, sessiz olması ve şık dizaynı, alanlarınızı ekstra modern bir görünüme kavuşturur.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM