Altın Balık Kitabı
  • Facebook
  • Twitter
  • 4 Ağustos 2020
  • 0
  • 212
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    3 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Altın Balık Kitabı

Altın Balık kitabı Portakal Kitap’ın etkinliğinde tanışma fırsatı bulduğumuz Onur Okan’ın kitabı. Polisiye türünde olan bu güzel kitabı okumak isteyenler için kitap için yazdığımız yorumu bırakıyoruz. Şimdiden keyifli okumalar… “Altın Balık, bir denizin içinde tek başına kalandır.” Herkesin oynadığı ve bildiği popüler bir bilgisayar oyunu, gelen galibiyet, patlayan bir bomba… Altın Balık, polisiye roman sevenlerin […]

Altın Balık kitabı Portakal Kitap’ın etkinliğinde tanışma fırsatı bulduğumuz Onur Okan’ın kitabı. Polisiye türünde olan bu güzel kitabı okumak isteyenler için kitap için yazdığımız yorumu bırakıyoruz. Şimdiden keyifli okumalar…

“Altın Balık, bir denizin içinde tek başına kalandır.”

Herkesin oynadığı ve bildiği popüler bir bilgisayar oyunu, gelen galibiyet, patlayan bir bomba…

Altın Balık, polisiye roman sevenlerin mutlaka okuması gereken bir kitap. Patlayan bir bombanın meydana getirdiği olaylar dizisi ve ortaya çıkan hackerlar ile kitap aşırı akıcı bir hal almış. Hüzünlü hikayeler, fark edilmesi istenmeyen olaylar ve gizli işler olaya heyecan katmanın yanı sıra okuyucuları da olaylara dahil ediyor. Altın Balık’ın sahip olduğu özel bir güç ise kitaba fantastik bir hava katmış. Bombayı patlatan kişinin amacı, Altın Balık’ın kendisinden bile saklamaya çalıştığı özel gücü, mesleğine büyük bir tutkuyla bağlı olan gazeteci ve muhabir olan Leyla’nın başına gelenleri okuduktan sonra bu kitabı uzun bir süre unutamayacaksınız.

Onur Okan ile Portakal Kitap Kulübü etkinliği sayesinde tanışma fırsatımız olmuştu. Polisiye romanlar ve yazarları hakkında çok güzel bilgiler edinmiş, gelişen teknolojinin polisiye romanlara olan etkisini dinlemiştik. Bilişimci olduğumuz için içimizde ayrı bir heyecan vardı ki kitap heyecanımızı her sayfasında katladı diyebiliriz. Umarız Onur Okan’ın kaleminden daha birçok polisiye roman okuruz.

Portakal Kitap’tan okumak isteyeceğiniz diğer kitaplardan da bahsetmek isteriz.

Sherlock Holmes serisini en güzel baskısıyla okumak isteyenler için Portakal ilk tercih olmalı. Sherlock Holmes serisini okuyanlar fakat benzer maceraları özleyenler için de Mary Russell-Sherlock Holmes hikayelerini de yine Portakal Kitap’tan alabilirsiniz.

Kurgu kitapların yanı sıra kurgu dışı kitapları da bulunan Portakal Yazdıklarıyla Yaşayanlar I-II kitapları ile birbirinden değerli yazarların hikayelerini okuyabilir Kedi Kafası kitabı ile de kedilerin gizemli dünyalarına misafir olabiliyorsunuz.

Portakal Kitap ile daha önceden tanışanlar için de en yeni kitaplarını okumaya davet ediyoruz. Kaosun Kalbi kitabının hikayesi İstanbul’da iki Medusa kafasının arasında başlıyor. Yeniden… Bu macerayı okurken son sayfaya kadar kitabı elinizden düşüremeyeceksiniz.

Kaktüs Düşünce Kitap Kulübü

Yeliz&Yeşim KOÇ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM