radmin
radmin
rdmnportal@gmail.com
Kitap Kulübü Kaktüs Düşünce
  • 1
  • 228
  • 19 Mart 2020 Perşembe
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    3 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Kaktüs Düşünce, biriktirdiklerim.com un kitap kulübüdür. Kaktüs Düşünce Kitap Kulübü olarak misyonumuz tüm şehirlerdeki kitap severleri ( her yaştan) bir araya getirmek, coşku dolu samimi bir topluluk oluşturmaktır. Her ilden seçtiğimiz moderetörler eşliğinde ayda bir kez toplanıp seçtiğimiz kitabın yorumunu yapıp içimizi döküyoruz. Hiçbir zaman şöhretimize güvenmeyiz ? ve her zaman Kitap ve Düşünce Kulübümüzü […]

Kaktüs Düşünce, biriktirdiklerim.com un kitap kulübüdür. Kaktüs Düşünce Kitap Kulübü olarak misyonumuz tüm şehirlerdeki kitap severleri ( her yaştan) bir araya getirmek, coşku dolu samimi bir topluluk oluşturmaktır. Her ilden seçtiğimiz moderetörler eşliğinde ayda bir kez toplanıp seçtiğimiz kitabın yorumunu yapıp içimizi döküyoruz. Hiçbir zaman şöhretimize güvenmeyiz ? ve her zaman Kitap ve Düşünce Kulübümüzü genişletip ilerlemeye çalışırız. Ben bu şehrin moderetörü olmalıyım diyorsan bizimle iletişime geçebilirsin seni bekliyor olacağız.  İletişim bilgilerimiz sayfanın altındadır.

Kaktüs Düşünce üyelerine karşı sorumluluk hisseden, kitap ve düşünce kulübü olarak, sizi güncel tutmaya kararlıdır. Burada en son gelişmeleri, özel bilgileri ve medyayı ve daha fazlasını bulacaksınız. Merkezimiz Çorlu ve İzmir şehrinde ancak her zaman büyümenin ve etkileşim alanımızı genişletmenin peşindeyiz. Benim şehrim de burada olmalı diyorsan bizimle iletişime geçebilirsin. Sitemizi keşfedin ve eğlenceli ve aynı zamanda canlı topluluğumuza katılın! Çekilişlerimize katılın!!!

Kaktüs Düşünce Neden Kuruldu?

Çorlu Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kitap kulübü olarak başlayan @kaktusdusunce öğrencilerle birlikte şehirlere açılmaya başladı. Grubumuzda şu an her yaştan katılımcı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz ile birlikte yürüttüğümüz projemizin amacı okumayı sevdirmek, okuduklarımızı paylaşmak ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktır.

Sloganımız “Kaktüs Düşünce Okuyor” diyerek sosyal medyada sesimizi duyurmaya ve Türkiye’de okumayan kalmasın düşüncesiyle adım adım her şehrimize yayılmaya devam ediyoruz.

Kaktüs Düşünce Sosyal Sorumluluk

Kaktüs Düşünce Kitap Kulübü sosyal sorumluluk olarak okullara, ihtiyacı olanlara kitap temin etmektedir. Bir sonraki amacı ise öğrenci okutmak olan grubumuz, gün geçtikçe büyümekte ve farklı sosyal sorumluluk projeleri için çalışmalarına devam etmektedir.

Sosyal medyalarımız

İnstagram @kaktusdusunce

Facebook Kaktüs Düşünce

1000 Kitap ( 1k ) kaktusdunce

Telegram kaktusdusunce

Telegram grubumuza dahil olabilmek için ( herkese güvenli bir ortam yaratabilmek adına) ön eleme grubumuza eklendikten sonra asıl grup bağlantımızı veriyoruz.

Kayıt için TIKLAYINIZ

İnternet sitemiz www.kaktusdusunce.com

Moderatörün Görevi

  • Bulunduğu şehirdeki ekibin lideridir.
  • Moderatörlerin aylık okuyacağı kitapları ve metaryelleri Kaktüs Düşünce karşılamaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

1 Yorum

  1. Çok güzel bir amaçla ve düşünceyle yola çıkılmış umarım başarılı olur katkısı olan herkese teşekkürler.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM