Ankara Reel Sulama ile Akıllı Sulama Sistemleri
  • Facebook
  • Twitter
  • 4 Mayıs 2020
  • 0
  • 198
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    3 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Ankara Reel Sulama ile Akıllı Sulama Sistemleri

  Ankara’da hizmet veren reel sulama sizlere akıllı sulama sistemlerinin  teknolojinin gelişmesiyle birlikte  akıllı evlerin doğmasına yol açmıştır. Otomasyonun, küçük günlük eylemlerin sadeleştirilmesi sayesinde, orada yaşayanların yaşamlarını kolaylaştırdığı yaşam alanlarının sayısı da artmaktadır. Online olarak kontrol edilebilen sistemler esas olarak bahçe sulama sistemlerini akıllı sistemler haline getirmektedir. Hizmet detaylarını web sitemiz’de öğrenebilirsiniz : https://reelsulama.com/hizmetlerimiz/akilli-sulama-sistemleri/   […]

  Ankara’da hizmet veren reel sulama sizlere akıllı sulama sistemlerinin  teknolojinin gelişmesiyle birlikte  akıllı evlerin doğmasına yol açmıştır. Otomasyonun, küçük günlük eylemlerin sadeleştirilmesi sayesinde, orada yaşayanların yaşamlarını kolaylaştırdığı yaşam alanlarının sayısı da artmaktadır. Online olarak kontrol edilebilen sistemler esas olarak bahçe sulama sistemlerini akıllı sistemler haline getirmektedir.

Hizmet detaylarını web sitemiz’de öğrenebilirsiniz : https://reelsulama.com/hizmetlerimiz/akilli-sulama-sistemleri/

  Sistem bahçenize çok kolay olarak uygulanır ve akıllı sistem programını yükleme işlemi kolaydır. Bir ucu musluğa bağlanarak musluk sürekli açık bırakılır ve sistem esnek hortum ile bağlanır. Bu nedenle, dahili bataryayı değiştirme zamanı geldiğinde, herhangi bir kayıp algılayarak ve uyarıda bulunarak bir aracı görevi görür.

  Akıllı sulama sistemleri; çim, çiçek ve bitkiler için suyun akışını ayarlayarak, bölgenin hava koşullarını kontrol eder. Bir internet bağlantısı ile sistem sürekli kontrol halindedir ve hava durumu ile bilgileri otomatik olarak alır. Biraz yağmur yağması halinde akıllı sistem suyu keserek tasarruf sağlar. Aynı şekilde yaz aylarında kuraklık dönemlerinde toprağın nemine ve kuruluğuna göre su miktarını fazlalaştırabilir.

 Ankara Bahçe Sulama Sistemleri

  Akıllı sulama sistemlerini sizin için kurarken, piyasadaki en yeni ve kullanılabilir sistem programları ve cihazları size sunuyoruz. Bunlar iç kaynak yönetiminizi daha verimli yapacak cihazlardır. Sulama sistemleri sektöründeki en son haberler arasında, su tüketimini rasyonelleştirmemize yardımcı olan akıllı sistemlere dikkat çekiyoruz. Güneş enerjisi ile çalışan bir sensörü kullanan sistemler, çim ve sebze bahçesinin sulanmasını izlemek ve yönetmek için bir kontrolör görevi görüyor.

 Sprinkler Denetleyicilerin Görevi 

  Sprinkler denetleyicisi sebze bahçesini sulamak için klasik zamanlayıcılardan çok daha fazlasını yapıyor; yerel hava durumunu, bahçenin su ihtiyaçlarını ve mevsimi göz önünde bulunduran akıllı bir programlamaya sahiptir. Ayrıca, wifi üzerinden, arazi türü, vb. gibi hassas parametreleri kontrol edebilen bir destek uygulamasına bağlanır; gölgeli alanlar, tam güneşe maruz kalan alanlar, yerel su kısıtlamaları konularını takip eder. Bahçede ne zaman ve ne kadar su püskürtüleceğine veya damlatılacağına karar veren denetleyicidir. Hangi bahçıvan veya bahçe sahibi sulama için böyle doğru bir analiz yapabilir?

 Akıllı Telefon ve Tabletlerden Yönetim Desteği

  Akıllı su sistemlerinin bir başka önemli avantajı, kullanım kolaylığıdır. Bir bahçe sulama saati kullanmış olanlar neden bahsettiğimizi anlayabilir. Cihazın kurulumu her zaman uygulanacak kadar basit olacaktır, özellikle mevcut bir kontrol ünitesinin yerine geçecekse. Gerçekten herkesin erişebileceği ve wifi ile bağlanan yönetim sisteminde son derece kullanıcı dostu bir arayüze sahip yönetim bloğu bulunmaktadır. Sistem akıllı telefonlardan veya tabletlerden rahatlıkla kullanılabilir.

 Bu sistem, akıllı ev otomasyonu paketlerinin klasik bir entegrasyon örneğidir. Sebze bahçesini veya çimleri sulamak için klasik zamanlayıcıdan sıkılanlar, bu tür bir cihazın satın alınmasını değerlendirebilirler.

 Ev Otomasyonunda Akıllı Sulama Tekniklerinin Avantajları

Uzaktan yönetim potansiyeli ev otomasyonunun tipik kaynaklarının kullanımını optimize eder. Ev otomasyonuna internet üzerinden erişebilmenin avantajları çoktur. Tanımlayıcı amaçlar için bunları üç noktada toplayabiliriz:

Konfor: Yaşam alanlarını, ofisleri ve çalışma ortamlarını daha misafirperver hale getirerek konfor seviyesini artırır. Herhangi bir ekipmanın yönetimi, sakinler için daha uygun ve engelli kullanıcılar için erişilebilirliği arttırarak daha kolay hale getirilmiştir.

Güvenlik: Acil durum karşısında kullanıcının güvenliğini garanti altına alan artan güvenlik seviyeleri bulunur. Sanayi alanında, güvenlik, üretim zincirinin kritik noktaları üzerinde daha hassas kontroller, yangın algılama, su ve gaz kaçağı gibi durumlar için interaktif video gözetim hizmetleri sunar.

 ​​​​​​​

Enerji verimliliği: Teknolojiler, kaynakların daha doğru ve verimli bir şekilde yönetilmesini sağlamak için enerji tasarrufu teknikleriyle karakterize edilir. Enerji tüketimi su kullanımının yanı sıra daha rasyonel hale gelir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM