Arkadaşını davet et bedava internet kazan!
  • Facebook
  • Twitter
  • 25 Şubat 2020
  • 1
  • 174
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    3 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Arkadaşını davet et bedava internet kazan!

Vodafone yanımda uygulamasının ayrıcalıkları bitmek bilmiyor. Vodafone kullanıcılarına tanıdığı hediye paket hakları ile diğer operatörlere karşı daha ileri seviyelere ulaşmış durumda. Bana Ne Var’da çark uygulamasında kullanıcılarına hediye dağıtmak ile yetinmeyen Vodafone her fırsatta hediye dağıtmakta. Arkadaşını Vodafone’a davet et, 3 ay geçerli 15 GB bedava internet kazan kampanyasından faydalanıp 3 ay boyunca internet paketinizi […]

Vodafone yanımda uygulamasının ayrıcalıkları bitmek bilmiyor. Vodafone kullanıcılarına tanıdığı hediye paket hakları ile diğer operatörlere karşı daha ileri seviyelere ulaşmış durumda. Bana Ne Var’da çark uygulamasında kullanıcılarına hediye dağıtmak ile yetinmeyen Vodafone her fırsatta hediye dağıtmakta.


Arkadaşını Vodafone’a davet et, 3 ay geçerli 15 GB bedava internet kazan kampanyasından faydalanıp 3 ay boyunca internet paketinizi düşünme derdinden kurtulmak istemez misiniz?


Bedava 15 GB Ücretsiz Paket


Arkadaşınızı bu kampanyaya davet ederek 15 GB internet kazanmaya başlayabilirsiniz. Kampanya şartları nelerdir? Kampanyaya davet edilen kişinin Vodafone kullanıcısı olması yada Vodafone’a hattını taşıma işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Bu kurallara uygun bir tanıdığınız var ise Vodafone Yanımda uygulamasında seçenekler bölümünden, Davet Et Kazan seçeneğinin içeriğine girip yönlendirme butonlarını takip ederek rahatlıkla 15 GB paketine ulaşmış olacaksınız.


Bu kampanyadan yararlanmak için, davet ettiğiniz arkadaşınızın link üzerinden faturalı hat başvurusu yapması gerekmektedir. Bu link üzerinden yanlızca faturalı hat başvurusu yapılabilmektedir. Faturasız hat başvuruları kampanyaya dahil değildir.


Sen Yap Diye Turkcell Bedava İnternet


Turkcell kullanıcılarına özel bir çok bedava paket kampanyaları ile kullanıcılarının gönlünü feth etmeye devam ediyor. Turkcell senyapdiye adlı yeni kampanyasında ücretsiz internet vermektedir. Peki bu ücretsiz paketin içeriğinde neler vardır, kimler bu kampanyaya dahil olabilir.Turkcell kazan kazandır kampanyasında faturalı, faturasız, bireysel, kurumsal mobil ses hattı kullanan herkes katılabilir.


Kampanyadan yararlanmak çok basit olup sizler için anlaşılır net bir şekilde hem görsel hemde yazılı bir şekilde anlatmış bulunuyoruz.Turkcell’in ayrıcalıkları sizler için sürat kesmeden hızlı bir şekilde gelişmeye devam etmekte. Her özel gününüzde veya dünya özel günlerinde sizleri herkesten önce hatırlayan Turkcell sizler için tarifsiz en güzel ve en önemlisi ücretsiz paketlerini sunmaya devam ediyor.

Bu ve bunun gibi birçok kampanyadan, ücretsiz paketlerden haberdar olmanız için sizlerin en çok araştırmış olduğunuz konuları yazı içeriğimizde düzenleyip en kolay anlaşılır şekilde sizlere sunmaktayız.


Daha fazla bilgi almak için Bedava İnternet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Öneride bulunduğumuz kişinin herhangi bir hat alma başvurusu yerine faturalı hatta başvurması karşılığında hediye İnternet verilmesi hoşş değil her iki hat alımı için başvuran kişileri yönlendirenlere hediye İnternet verilmesi daha doğru olacaktır.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM