Beyaz Mermer Modelleri ve Fiyatları
Abone Ol 

Beyaz Mermer Modelleri ve Fiyatları

Binlerce yılda oluşan ve doğal taş olarak bilinen mermer en çok tercih edilen yapı malzemeleri arasında bulunur. Beyaz mermer asil ve zarif rengi ile kullanıldığı alana değer katar. Son derece dayanıklı bir doğal taş olan mermer kullanılan yapılar yıllara meydan okur. DH Marble firması Türkiye’nin en önemli mermer firmaları arasında yer alıyor. Kendi ocaklarından çıkarttığı […]

Binlerce yılda oluşan ve doğal taş olarak bilinen mermer en çok tercih edilen yapı malzemeleri arasında bulunur. Beyaz mermer asil ve zarif rengi ile kullanıldığı alana değer katar. Son derece dayanıklı bir doğal taş olan mermer kullanılan yapılar yıllara meydan okur.

DH Marble firması Türkiye’nin en önemli mermer firmaları arasında yer alıyor. Kendi ocaklarından çıkarttığı kaliteli mermerleri tecrübeli ustaları tarafından işleyerek satışa sunuyor.

Beyaz mermer, zeminin üzerinde koyu renkli damar ve desenler ile estetik bir görünüme sahiptir. Mermerin içinde bulunan desen ve damarlar doğal olarak oluşur. Bu sayede her mermer plakası eşsiz ve sanatsal bir görünüme sahiptir. Beyaz mermerin kullanım alanları son derece yaygındır ve mimarların projelerinde kendine yer bulur.

Beyaz Mermer Özellikleri

Türkiye dünyanın en büyük mermer kaynaklarına sahip ülkelerinden birisidir. Beyaz mermer dediğimizde çok sayıda beyaz mermer ile karşılaşmak mümkün. Marmara beyaz mermer, panda mermer, Azur beyaz, Kemalpaşa beyaz mermer bazı öne çıkan modellerdir. Marmara Adası, Afyon, İzmir, Tokat, Kırşehir, Kütahya, Bilecik, Gebze, Yozgat, Niğde gibi kentlerde mermer ocakları bulunur. DH Marble bu kentlerde bulunan ocaklarından en kaliteli mermeri çıkartarak satışa sunar. Beyaz mermer alırken kalitesine dikkat edildiği takdirde kullanıldığı alana değer katmanın yanında nesiller boyunca kalıcı olur. Beyaz mermer özellikleri arasında şunlar yer alır:
• Beyaz rengi ve ışığı yansıtan yapısı ile ortamın aydınlık görünmesini sağlar. Ayrıca küçük mekanlarda da rahatça kullanılabilir.
• Sert yapılıdır. Bu şekilde darbelere karşı dayanıklıdır, çizilme ve çatlama sorunu olmadan kullanılır
• Beyaz rengi ile her renkte dekorasyonla uyum sağlar.
• Kullanıldığı alana modern ve sofistike bir görünüm katar.
• Suya dayanıklı ve pürüzsüz yapıdadır.

Beyaz Mermer Kullanım Alanları

Beyaz mermer estetik ve asil görünümü ile mimarların, sanatçıların en çok kullandıkları malzemeler arasında yer alır. DH Marble tarafından çıkartılan mermeri kullanarak siz de gelecek nesillere kalacak eserler oluşturabilirsiniz. Suya dayanıklı olan beyaz mermer binaların dış cephe kaplamalarında, iç cephelerde duvar ve zemin kaplamalarında, merdiven basamaklarında kullanılır. Aynı zamanda mutfak tezgahı, banyo, hamam, göbek taşı yapımında da beyaz mermerin çok kullanıldığı görülür. Heykel, biblo, pek çok dekoratif ürünün firmanın kaliteli mermerleri ile üretildiğini söylemek mümkündür.

Bu yazı hazırlanırken Dhmarble.com web sitesinden yararlanılmıştır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM