Bu Gümüş Lapis Lazuli Kolye Modellerine Hayran Olacaksınız
Abone Ol 

Bu Gümüş Lapis Lazuli Kolye Modellerine Hayran Olacaksınız

Lapis lazuli kolye özellikle kadınların hem görünüşünden hem de enerjisinden dolayı hayran kaldıkları ve sık sık tercih ettikleri takılar arasında yerini almıştır. Doğal taştan yapılan aynı zamanda gümüş olduğu için antialerjik yapıya sahip olan bu kolyenin görünüşü dışında birçok enerji taşıdığı da bilinir. Lapis lazuli kolye kadınlar tarafından bu kadar beğenilmesinin birden fazla sebebi vardır. […]

Lapis lazuli kolye özellikle kadınların hem görünüşünden hem de enerjisinden dolayı hayran kaldıkları ve sık sık tercih ettikleri takılar arasında yerini almıştır. Doğal taştan yapılan aynı zamanda gümüş olduğu için antialerjik yapıya sahip olan bu kolyenin görünüşü dışında birçok enerji taşıdığı da bilinir.

Lapis lazuli kolye kadınlar tarafından bu kadar beğenilmesinin birden fazla sebebi vardır. Özellikle bu taşın enerjisini bazı burçtaki kadınlar çok daha fazla kullandıkları için bu kolyeyi tercih ederken bazı kadınlar sadece taşıdığı enerjiden faydalanmak isterler.

Lapis Lazuli Kolyenin Genel Özellikleri ve Faydaları Nelerdir?

 

Lapis lazuli kolye özellikle pozitif enerji arayanların ilk tercihleri arasında. Lapis lazuli faydaları arasında kemikleri güçlendirme özelliği ön plandadır. Lapis lazuli kolye rengi ve tonundan dolayı gece taşı olarak anılır. Görüntüsü yarı saydam ve saydamdır.

Lapis lauzli hikayesi geçmişte Mısır Kralı olan Tutanhamon mezarında süsleme olarak kullanılmıştır. Enerjisine ve yoğunluğuna çok inanılan taşlardan biridir. Genel olarak sarı yansımalar bulunur bu da taşı daha gösterişli hale getirir. Lapis lazuli taşı Amerika, İtalya, Pakistan, Şili ve İsviçre gibi birçok ülkede çıkarılıp işlenmektedir.

Lapis lazuli taşın anlamı gerçek demektir. Yani gerçek taşı olarak anılır. Ayrıca gökleri temsil ettiği düşünülür. Bunun sebebi gök rengi olmasıdır. Bu sebepten dolayı diğer bir ismi göklerin taşıdır. Lapis lazuli kolye faydaları şu şekildedir;

● Tansiyon dengeleyici özelliğinden dolayı ileri yaş kişilerde ve tansiyon sorunu yaşayan kişiler sıklıkla kullanır.
● Fiziksel gelişime destek sunar. Kemik gelişiminde özellikle lapis lazuli taşı etkilerinin çok olduğuna inanılır.
● İkili ilişkilerde ve iletişim kuvvetlendirme konusunda lapis lazuli taşının etkisi oldukça büyüktür. Etkili iletişim kurma konusunda sorun yaşayanlar lapis lazuli kolye ve bileklik tercih edebilirler. Bu ürünleri üzerlerinde taşıdıkları sürece enerjisini de taşıyacaklardır.
● Kaygı bozukluğu yaşayan kişilerde bu duygunun dengelenmesine yardımcı olur. Kaygı ve stresin beraberinde getirdiği fiziksel ağrıları da azaltır.
● Solunum rahatsızlıklarını düzenler ve bu sayede fiziksel olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.
● Öfke kontrol sorunu yaşayan kişilerin bu taş sayesinde öfke seviyesinde azalma ve bu duyguyu dengeledikleri görünmektedir.

● Sakinleştirici etkisi yüksektir. Lapis lazuli kolye ile migren baş ağrısı gibi sorunlarınızı çözebilir veya hafifletebilirsiniz.
● Kan basıncını dengelediği bilinir.
● Uykusuzluk sorununu hafifletmeye yardımcı olur. Uykusuzluk çeken çocuk ve yetişkinler bu taşın sakinleştirici etkisiyle beraber bu sorunu aşabilirler.
● Odaklanmayı arttırıcı bir taştır. Özellikle öğrencilerde veya işlerinde konsantrasyon sorunu yaşayan kişiler bu taşın etkisiyle daha rahat çalışırlar.
● Dikkat dağınıklığı sorunu aşmanıza yardımcı olur. Lapis lazuli kolye ile tüm konsantrasyon ve dikkat problemlerini kolaylıkla aşabilirsiniz. Enerjisi son derece yüksek bir taştır.

 

Lapis Lazuli Kolye Hangi Burcun Taşıdır ve Hangi Çakra ile Uyumludur?

 

Lapis lazuli kolye en çok terazi ve yay burçları ile uyumlu olduğu ve bu burçlara enerji verdiği bilinir. Enerji olarak en güçlü taşlar arasında olan lapis lazuli taşı özellikle duyguları dengelemesi yönüyle terazi burçlarının favori taşıdır. Terazi burcunun baskın olduğu yönleri ortaya çıkarmaya yardımcı olan taşların başında gelir.

Becerikli kişiler olarak bilinen yay burçlarının kendilerini tanımaları için bir lapis lazuli kolye enerjisine ihtiyaç duyabilirler. Özellikle lapis lazuli kolye ile becerilerini geliştirebilir ve yaratıcı düşüncelerini ortaya çıkarabilir.

Lapis lazuli taşının uyumlu olduğu çakralar alın ve boğaz çakrasıdır. Alın çakrası daha çok psişik yetenekleri işaret ederken boğaz çakrası iletişimi temsil eder. Lapis taşının iletişimde etki arttırdığından bahsetmiştik. Boğaz çakranızın veya üçüncü göz çakranızın kapalı olduğunu düşündüğünüzde bu çakraları aktif etmek ve açmak için lapis taşından faydalanabilirsiniz.

 

 

 

 

Lapis Lazuli Taşı Nasıl Arındırılır?

Her doğal taş enerjisini daha iyi yansıtabilmek için arındırılmaya ihtiyaç duyar. Özellikle enerjisi yüksek taşlar ve ortamdaki negatif enerjiyi atmaya yardımcı olan taşlar arındırılmazlarsa bir süre sonra enerjisini yansıtmakta oldukça yetersiz kalabilirler.

Bir doğal taşın enerjisini yansıtması birden fazla faktöre bağlı olabilir. Örneğin taşınızın orijinal olması, taşın orijinalliğini ise ilk olarak lapis lazuli fiyatları daha sonra ise diğer niteliklerinden anlayabilirsiniz.
Lapis lazuli bileklik, kolye gibi ürünleri mutlaka ilk aldığınızda arındırmalısınız. Peki arındırma işlemi nasıl olmalıdır işte cevabı:

Lapis Lazuli Taşı Nasıl Arındırılır?

 

Tütsüleme
Tütsüleme yöntemi doğal taş arındırma da oldukça sık kullanılan bir yöntemdir. Taşınızı bir tütsü veya mum yanına koyun ve dumanıyla taşın arınmasına yardımcı olun.

Ay ışığında bekletme
Gece ay ışığı alan bir cam kenarına açıyı tam ayarlayacak şekilde taşınızı yerleştirin. Ay ışığı enerjisi ile taşınız tüm olumsuzluklardan arınacaktır.

Akan su altında temizleme
Akan su enerjisi taşların negatif enerjilerini temizleme de en sık yöntemlerden biridir. Taşınızı akan su altında yıkayarak kötü enerjilerden uzaklaştırabilirsiniz.

Topraklama yöntemi Toprağın nötrleme enerjisi ile taşınızı tekrarda aktifleştirebilirsiniz. Taşınızı ilk aldığınızda bu yöntemlerden biriyle mutlaka arındırmanız önerilir

Merak Edilen Sorular

Lapis lazuli taşı ve enerjisi oldukça merak edilir. Enerjisini aktif kullanmak oldukça önemlidir. Enerjisi yüksek olan bu taşın kullanımını ve arındırmasını doğru yaptığınızda istediğiniz enerjiye ulaşmak oldukça basittir.

1 – Lapis Lazuli Taşı Suya Girer mi?

Lapis lazuli taşı enerjisi oldukça yüksektir. Zamanla enerjisini kaybetmemesi için arındırılmaya ihtiyaç duyar. Suyla teması taşa herhangi bir zarar vermez. Sabunla temas etmemesine dikkat etmelisiniz çünkü bu zamanla taşınızı matlaştırabilir.

2 – Lapis Lazuli Taşı Hangi Kola Takılır?

Doğal taş bilekliklerin hangi kola takıldığı fark etmez. Fakat sağ kola takılması enerji oalrak daha etkili olduğu söylenir.

3 – Lapis Lazuli Taşı Sahtesi Nasıl Anlaşılır?

Bir lapis lazuli yüzük sahte mi degil mi? Lapis taşını ışığa tuttuğunuzda pürüzsüz bir yapıya sahip olmalıdır. aksi durumda taşın gerçekliğinden şüphe etmelisiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM