Sıfırdan Almanca Öğreten 8 Uygulama
Abone Ol 

Sıfırdan Almanca Öğreten 8 Uygulama

Sıfırdan Almanca öğrenmek ve alternatifleri değerlendirmek adına sizlere bu içeriğimizde Almancanızı geliştirecek uygulamalar üzerinde duracağız. Tüm seviyelerde Almanca öğrenmek ve geliştirmek adına bu yazımızda 8 Almanca öğreten uygulama üzerinde duracağız. 1. Rosetta Stone Yeni bir dil öğrenmenin en iyi yolu etrafınızı o dille çevrelemektir ve dil öğrenmeniz için Rosetta Stone‘da tam da bunu yapıyor. Rosetta Stone’un […]

Sıfırdan Almanca öğrenmek ve alternatifleri değerlendirmek adına sizlere bu içeriğimizde Almancanızı geliştirecek uygulamalar üzerinde duracağız. Tüm seviyelerde Almanca öğrenmek ve geliştirmek adına bu yazımızda 8 Almanca öğreten uygulama üzerinde duracağız.

1. Rosetta Stone

Yeni bir dil öğrenmenin en iyi yolu etrafınızı o dille çevrelemektir ve dil öğrenmeniz için Rosetta Stone‘da tam da bunu yapıyor. Rosetta Stone’un Dynamic Immersion yöntemi, Genişletilmiş Öğrenme özellikleriyle harmanlanmış etkileşimli ve bağlamsal dil derslerini kullanır. İhtiyacınız olan her şey kelimenin tam anlamıyla parmaklarınızın ucunda; her zaman, her yerde, her cihazda; çevrimiçi veya kapalı ve tamamen reklamsız bir şekilde kullanabilirsiniz.

App Store

Google Play

2. FluentU

Sıkıcı ders kitaplarından bıktınız mı? FluentU, gerçek dünyaya ait videolarla dil öğrenimine hayat veriyor! FluentU ile İspanyolca, Fransızca, Mandarin Çincesi, Almanca, Japonca, İngilizce, İtalyanca, Rusça ve Korece öğren. Müzik videoları, film fragmanları, haberler ve ilham verici konuşmalarla bir dil öğrenin.

Hem internet sitesinden hemde mobil uygulamalarından yani App Store ve Google Play‘den indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

App Store

Google Play

3-Memrise

Yeni bir dil konuşmanın %20’si “öğrenmek” ve %80’i doğru türde alıştırma yapmaktır. Dil kursları ve uygulamaları genellikle yalnızca “öğrenme” kısmına odaklanır. Memrise öğrenmene yardımcı olur, ancak aynı zamanda seni bir dili bilmekten emin bir şekilde gerçekten konuşmaya götüren koca bir dil alıştırması dünyası yaratmak için harika bir yapay zeka kullanır.

Google Play

App Store

4. Busuu

Modası geçmiş ifadelere güle güle, seni yeni yerlere götürecek becerilere merhaba. Düzenli olarak güncellenen içerikler, gerçek insanların yer aldığı videolu bilgi kartları ve işine yarayacak kültürel tüyolarla günlük hayatın her köşesinde kullanmak için dil öğren. Sadeleştirilmiş kurslar ve kısa ancak yoğun dersler ile her hedefe uygun bir programı olan Busuu‘yu artık tüm mecralardan takip edebilirsiniz.

App Store

Google Play

5. Babbel

Milyonlarca insan, dil öğrenme uzmanları tarafından geliştirilen uygulama olan Babbel ile dil öğreniyor. Kısa, etkileşimli dersler, yeni bir dili güvenle konuşmanızı sağlamak için eski dil eğitimini yeniden ele alıyor.

Google Play

6. AnkiDroid

Anki, bazı şeyleri hatırlamayı kolaylaştıran bir programdır. Geleneksel çalışma yöntemlerinden çok daha verimli olduğundan, çalışmaya ayırdığınız zamanı büyük ölçüde azaltabilir veya öğrendiğiniz miktarı büyük ölçüde artırabilirsiniz. Günlük hayatında bir şeyleri hatırlaması gereken herkes Anki’den yararlanabilir. İçerikten bağımsız olduğundan ve görüntüleri, sesleri, videoları ve bilimsel işaretlemeyi (LaTeX aracılığıyla) desteklediğinden, olanaklar sonsuzdur.


Google Play

Örneğin:

  • Dil öğrenmek
  • Tıp ve hukuk sınavlarına çalışmak
  • İnsanların isimlerini ve yüzlerini ezberlemek
  • Coğrafyayı tazelemek
  • Uzun şiirlere hakim olmak

7. Bravolol

Almanca kalıpları ve kelimeleri kolayca öğrenin! Güvenle Almanca konuşun!

“Almanca Öğren” uygulamasında, birbirinden kullanışlı pek çok Almanca kalıp ve kelime bulunmaktadır (ör; “Teşekkürler!”, “Ne kadar?” ya da “İki kişilik bir masa, lütfen!”). Bir kalıbın üzerine dokunduğunuzda, uygulamamız o kalıbı seslendirir. Böylece, kelimelerin nasıl telaffuz edildiğini tahmin etmek zorunda kalmazsınız. Ve eğer uygulama size göre biraz fazla hızlı seslendirirse, kelimeleri daha yavaş duymak için kaplumbağa simgesine dokunmanız yeterlidir. Anadili Almanca olan kişilerce kaydedilmiş telaffuzları dinleyin ve Almanca konuşma becerilerinizi geliştirmek için kendi sesinizi kaydedin.

ÖZELLİKLER

-Pek çok kullanışlı Almanca kalıp & kelime
-Anadili Almanca olan kişilerce kaydedilmiş telaffuzlar
-Ses kaydedilme & oynatabilme
-İnternet bağlantısı gerekmez
-Anlık anahtar kelime araması
-Özelleştirilebilir yazı tipi boyutu

App Store

Google Play

8. Deutsch Grammatik

Almanca Dilbilgisi A1-A2-B1-B2 uygulamasını öğrenin. Almanca dilbilgisi kitabında ücretsiz alıştırmalar – basit, kompakt, açık: 12.000 alıştırma!

En iyi Almanca öğrenme uygulamaları arasında diyebiliriz! Almanca dilbilgisi uygulama testleri uygulaması diğerlerinden farklı olarak;
-% 100 ücretsiz. Ödemek yapmak zorunda değilsiniz!


– Almanca ve İngilizce dillerinde çözümler ve ayrıntılı açıklamalar içeren 12.000’den fazla Almanca dilbilgisi alıştırması!
– Soruları yer imlerine ekleyin.
– Otomatik düzeltmeler, çözümler.
– Yanlış yaptığınız soruları görün.
– Eğlenceli kelime ve dil bilgisi alıştırmaları.
– Dilbilgisi, kelime bilgisi ve yazım geliştirmek için harika bir uygulama.
– Dilbilgisi alıştırması, Almanca dilbilgisi test seviyesi A1-A2-B1-B2.
– İnternet bağlantınız olmasa bile her yerde Almanca öğrenin.
– Parkurun hızını ve yoğunluğunu siz belirlersiniz.

Google Play

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM