İnstagram Gizli Hesaba Bakma Yöntemi Bulundu!
Abone Ol 

İnstagram Gizli Hesaba Bakma Yöntemi Bulundu!

Hemen her konu hakkında bilgi sahibi olabilmeniz adına hazırlanan makaleleri devlet kurumlari adresinde bulmanız mümkündür. Çözemediğiniz teknolojik sorunların çözümlerinin yanı sıra önemli gelişmeleri, sosyal medya hesaplarının değişik kullanım alanları hakkında bilgileri, Türkçe altyazılı promo izleme seçeneğini ve dahasını bu adreste bulmanız mümkündür. Aradığınız konu hakkında sayfa içerisinde yapacağınız küçük bir gezintiden sonra gerçek bilgiye ulaşabilirsiniz. […]

Hemen her konu hakkında bilgi sahibi olabilmeniz adına hazırlanan makaleleri devlet kurumlari adresinde bulmanız mümkündür. Çözemediğiniz teknolojik sorunların çözümlerinin yanı sıra önemli gelişmeleri, sosyal medya hesaplarının değişik kullanım alanları hakkında bilgileri, Türkçe altyazılı promo izleme seçeneğini ve dahasını bu adreste bulmanız mümkündür. Aradığınız konu hakkında sayfa içerisinde yapacağınız küçük bir gezintiden sonra gerçek bilgiye ulaşabilirsiniz.

İnstagram Gizli Hesaba Bakma

Dünya üzerinde instagram hesabı olmayan neredeyse yoktur. En yaygın sosyal medya uygulaması olan instagramın bir de hesap gizleme özelliği bulunur. Böylelikle paylaşımlarımızı görmesini istemediğimiz ya da kabul etmediğimiz kimse sayfamız hakkında bilgi sahibi olamaz. Fakat her ne kadar etik olmasa da İnstagram gizli hesaba bakma eğiliminde olan kişiler mevcuttur. Gerek merak edilen kişiler hakkında bilgi almak gerekse şüphelenilen bir konuya aydınlık getirmek adına gizli hesaplara bakmak isteyenler mevcuttur.

İnstagram gizli hesaba bakma işlemi için üretilen pek çok uygulama mevcuttur. Bu yönde hizmet veren bazı uygulamalar, ücrete tabidir. Ücretsiz uygulamalar genellikle kişisel bilgileri almak adına kurulmuşlardır ve güven teşkil etmezler. Bundan dolayı eğer birisinin gizli hesabına bakmak istiyorsanız güvenilir olan ücretli uygulamalardan faydalanmakta yarar vardır. Gayet cüzi bir ücret karşılığında bakmak istediğiniz gizli hesaplara bakmanız mümkündür.

Türkçe Altyazılı Promo İzle

Beklediğiniz bir film ya da video henüz vizyona girmeden önce tanıtım videoları yayınlanmaktadır. Filme dair görsel ve işitsel olarak detay veren ve çarpıcı anları gösteren bu kısa videolar, pazarlama ve tanıtım amaçlı yapılmakta olup Promo olarak adlandırılmaktadırlar. Türkçe altyazılı promo izle seçeneği sayesinde web sitemiz üzerinden film ve videolara ulaşmanız mümkündür. Ayrıca dilediğiniz videoları belirleyip, yorum kısmına bırakmanız halinde sizin için promosunu hazırlayıp sunmaktayız.

Çeşitli film sitelerinde Türkçe altyazılı promo izle seçeneği olmasına rağmen, Türkçe çevirisi olmayan gösterimler karşımıza çıkabilmektedir. Bu da zaman kaybı yaratmasının yanı sıra beklentimizi de düşürmektedir. Hem merak edilen video filmlerin tanıtımlarını en güvenli ve doğru şekilde izleyebilir hem de farklı kaynaklarda bulamadığınız film içeriklerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Türkçe altyazılı promo izle kategorisinde yer alan tüm tanıtım videoları orijinal olup, web sitemiz üzerinden erişim imkanı sağlanmaktadır. Böylelikle herhangi bir tanıtım videosu için çeşitli siteler arasında gezinmeye gerek kalmamaktadır.

Telefon IMEİ Değiştirme

Genellikle kaçak yollarla yurtiçine gelen ya da orijinal olmayan telefonlar için kullanılan bir yöntem olan telefon imei değiştirme işlemi çeşitli yollarla yapılabilmektedir. Özellikle telefon kimliği çalınan yani imei kopyalanmış olan telefonlar, bir müddet sonra kapanmakta ve kullanım dışı kalmaktadır. Bu sorunu gidermek için en bilindik yöntem henüz telefon kapanmadan güvenilir bir uygulamadan yeni bir telefon kimliği oluşturmaktır. Ayrıca telefona ROOT atmak olarak bilinen yöntem ise en garanti yöntemdir denilebilir.

Telefon IMEI Değiştirme işlemi, garantisi olan telefonlarda yapılmamalıdır. Eğer bir kimlik çalınma problemi ile karşı karşıyaysanız garantisi olan telefonunuzu servise götürmeniz tavsiye edilir. Böylelikle garanti süresi devam edecektir.

Kaçak ya da replika (sahte, çakma) telefonlarda, telefon IMEI değiştirme işlemi yapılmadığı taktirde, cihaz kapanacaktır. Kapanma sonrası yapılacak işlem, herhangi bir bilen kişi aracılığı ile ROOT programa girmektir. Bu işlem aslında bilgisayarın BİOS programına girmek gibidir. Burada yapılan değişiklikler cihaza yansıyacaktır. Her cihaz bir kimlik ile piyasaya sürülür ve bu kimlikler kodlanır. Bundan dolayı Imei sorunu yaşayan telefonları atmak yerine kullanıma açık hale getirmek mümkündür. Bu işlem için belirlenen ücretler söz konusudur ve telefon imei değiştirme işlemi için yıllık ya da daha uzun süreli açma bedeli ödeyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM