Edutoys Eğitici Oyuncak Modelleri
Abone Ol 

Edutoys Eğitici Oyuncak Modelleri

İlkokul ortaokul ve lise kademe okul sıralarımız çift kişilik veya tek kişilik olarak üretilmektedir. Yükseklik ayarlamalı olarak da hazırlanabilen sıralarımızı dilerseniz ilkokul, orta okul ve lise kademe olarak yüksekliğini kendiniz ayarlayarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Okul sırası fiyatlarını sitemizden öğrenebilirsiniz. Sektöründe liderlerden olan firmamızın kendi üretimini yaptığı okul sıraları demonte olarak gönderilmektedir. Bu sayede kargo ile gönderime […]

İlkokul ortaokul ve lise kademe okul sıralarımız çift kişilik veya tek kişilik olarak üretilmektedir. Yükseklik ayarlamalı olarak da hazırlanabilen sıralarımızı dilerseniz ilkokul, orta okul ve lise kademe olarak yüksekliğini kendiniz ayarlayarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Okul sırası fiyatlarını sitemizden öğrenebilirsiniz. Sektöründe liderlerden olan firmamızın kendi üretimini yaptığı okul sıraları demonte olarak gönderilmektedir. Bu sayede kargo ile gönderime de uygun olduğu için her yere kolayca gönderilebilmekteyiz. Okul sırası fiyatları kalitemizden ödün vermeden sizler için en uygun seviyede tutmaya çalışmaktayız.


Anaokulu dönemi çocukların eğitim sürecindeki en önemli dönemdir. Bu dönemde çocukların doğru materyallerle desteklenmesi de son derece önemlidir. Bu konuda çocukların ilgi alanları, yetenekleri, yaş grupları kadar malzemenin sağlık açısından uygunluğu, doğallığı, dayanıklılığı da önemlidir. Tercih edilen malzemeler çocuk sağlığına uygun boyalar kullanılarak yapılmış olmalı, mobilyalarda düşme, çarpma riskine karşı keskin ve sivri köşeler yuvarlatılmalı ve çocukların konforuna uygun olarak tasarlanmış olmalıdır. Bunun yanı sıra anaokulu malzemelerimiz gerek oyuncaklar gerekse mobilyalar tüm yeni nesil eğitim sistemlerini de desteklemektedir. Edutoys olarak geniş ürün yelpazemizle hizmetinizdeyiz. Tüm anaokulu malzemelerini; anaokulu sandalyeleri, anaokulu masaları, anaokulu kitaplıkları, galoşluklar, anaokulu dolapları, kampetler, anaokulu aynaları, yazı tahtaları ve panolar, çocuk oturma grupları, rehabilitasyon ürünleri, dış mekân oyun grupları, eğitici oyuncaklar, akıl ve zeka oyunları okul öncesi eğitim kurumlarında kullanılan a dan z ye bütün anaokulu mobilyaları kategorisinde yer alan ürünleri sitemizden temin edebilirsiniz.


Eğitici oyuncaklar seçerken nelere dikkat edilmeli? Eğitici oyuncaklar çocukların yaş grubuna, ilgi alanına ve yeteneklerine uygun olmalı, sağlık açısından zararlı maddeler içermemeli, uzun ömürlü ve dayanıklı olmalı ve güvenlik standartlarına uygun olmalıdır. Okul öncesi eğitim kurumlarında kullanılan bütün eğitici oyuncak çeşitlerini sitemizden güvenle temin edebilirsiniz.

Eğitici oyuncaklar çocukların gelişimini destekleyen vazgeçilmez parçalardandır. Çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlar. Bu sayede keyifli bir çocukluk geçirmelerini sağlayacaktır. Eğitici oyuncaklar ile çocukların motor becerilerinin gelişimini, psiko sosyal gelişimini, konuşma ve dil becerilerini, bilişsel becerilerinin gelişimini, hayal gücünü, mantık yürütme, sebep sonuç ilişkisi kurma, dikkat, algı ve koordinasyon gibi birçok alanda gelişimini destekleyebilirsiniz. Eğitici oyuncaklar kategorisinde kutu oyunları, yapı blokları ve Legolar, puzzle grupları, köşe oyun setleri yer almaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM