Uludağ Turu Fiyatları 2023
Abone Ol 

Uludağ Turu Fiyatları 2023

Uludağ turu fiyatları 2023 yılında ne kadar? Çokça kişi bu sorunun cevabını merak ediyor. Uludağ turu her ne kadar yılın her sezonunda yer alsa da kayak sporuna ilgi duyan kişiler tarafından kış aylarında tercih edilmektedir. Uludağ kayak merkezi Türkiye’nin en popüler kayak merkezleri arasında yer almaktadır. Bursa’dan çıkışlı Bursa Uludağ turu programı ile bölgeye seyahat […]

Uludağ turu fiyatları 2023 yılında ne kadar? Çokça kişi bu sorunun cevabını merak ediyor. Uludağ turu her ne kadar yılın her sezonunda yer alsa da kayak sporuna ilgi duyan kişiler tarafından kış aylarında tercih edilmektedir. Uludağ kayak merkezi Türkiye’nin en popüler kayak merkezleri arasında yer almaktadır. Bursa’dan çıkışlı Bursa Uludağ turu programı ile bölgeye seyahat edecekseniz tur paketinin Uludağ Softa Boğan Şelalesini içerdiğinden emin olmanız bölgeyi tanımanız açısından faydalı olur. 

Bursa Kemalpaşa semtinde yer alan bu şelale şehir merkezinin tam olarak 20 kilometre güneyinde yer almaktadır. Şelaleler genellikle bölgede piknik yapmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek ve oksijen depolamak isteyen kişiler için oldukça ideal bir alandır. Şelalelerin çevresin kayın ağaçları yer alır. Miss turizm aracılığıyla tura katılmak mümkün. 

Uludağ Turu Fiyatları 2023

Hemen Uludağ fiyatları 2023 için miss turizm ile iletişime geçebilirsiniz. Uludağ turu programları yılın her döneminde ilgi görmektedir. Osmanlı Döneminin ilk başkenti olma özeliğini taşıyan Bursa şehrini yakından tanıyabilir ve meşhur İskender Kebap’ını deneyimleyebilirsiniz. Yunan mitolojisinde yer alan Yunanlıların ünlü bineğinin de olduğu Yeşil Mezarı görebilirsiniz. 

Bursa’nın meşhur ve kaliteli has ipek eşarplarından alarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Uludağ turu fiyatları elbette tur programına, konaklama yapılacak olan otele ve seyahat planına göre farklılık gösterecektir. Uludağ tur paketi satın almak istediğinizde mutlaka Bursa’nın tarihi yerlerini ve Ulu Camisini de içine alan tur programlarını tercih etmeniz Bursa’yı tanımanız açısından faydalı olur. Missturizm.com internet sitesinden fiyat bilgisini edinebilirsiniz. 

https://www.missturizm.com/turlar/bursa-cikisli-uludag-turlar

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM