Beyoğlu Özel Arçelik Garantili Teknik Servis
Abone Ol 

Beyoğlu Özel Arçelik Garantili Teknik Servis

Kalitenin doğru adresi ve dürüstlüğün sembolü olan özel Arçelik Servis Beyoğlu firmamıza ulaşmak artık daha kolay ve daha basit. Çağrı merkezi numaralarımız değişmedi, 444 7 856 numaralı telefonlarımız hala 7 gün 24 saat aktif fakat zaman zaman, belli dönemlerde yoğun olan telefonlarımız kitlenebiliyor, bu gibi durumlarda internet adresimizden bizlere kolay ulaşabiliyor ve servis taleplerinizi oluşturabiliyorsunuz. […]

Kalitenin doğru adresi ve dürüstlüğün sembolü olan özel Arçelik Servis Beyoğlu firmamıza ulaşmak artık daha kolay ve daha basit. Çağrı merkezi numaralarımız değişmedi, 444 7 856 numaralı telefonlarımız hala 7 gün 24 saat aktif fakat zaman zaman, belli dönemlerde yoğun olan telefonlarımız kitlenebiliyor, bu gibi durumlarda internet adresimizden bizlere kolay ulaşabiliyor ve servis taleplerinizi oluşturabiliyorsunuz.

ARÇELİK özel servis firması sektörde ilkleri başarmış olan bir firmadır. Ürünlerinizi gerektiği zaman evinizden alıyor ve özel araçlarımızla en iyi şekilde taşıyarak atölyelerimize götürüyoruz. Firma çalışanlarımız kendi ürünleri gibi ilgileniyor ve ürünleriniz hiçbir şekilde zarar görmüyor. Bugüne kadar yalnızca bireysel hizmetler değil kurumsal hizmetler de vermiş olan firmamız büyük şirketlerin servis hizmetlerini de üstlenmektedir.

Özel Arçelik Servis Tel: 444 7 856

Büyük kurum ve kuruluşlar ile de çalışan ARÇELİK özel servis firması kalite anlayışını hiçbir şekilde bozmadı ve aksine inanılmaz bir şekilde geliştirdi. Tecrübeli teknikerlerimiz arıza tespitleri konusunda sektörde bulunan diğer teknikerlere göre çok daha uzmandırlar. Kısa sürede çözüm üretebilen çalışanlarımız servis hizmetlerini çok fazla uzun tutumuyor.

En kaliteli beyaz eşya servis hizmetini sunan teknikerlerimiz zaman konusunda da sizlere saygı gösteriyor. ARÇELİK marka beyaz eşyalarınızın servis, bakım ve montaj hizmetleri için bizleri arayabilir ve sizlere en uygun gün ve saatte servis hizmetini alabilirsiniz. ARÇELİK servis firması daima hizmetinizde ve daima siz değerli müşterilerin yanında yer almaya devam edecektir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM