Çamaşır Makinesi Kazan Rulmanı Nedir? Nasıl Değişir?
Abone Ol 

Çamaşır Makinesi Kazan Rulmanı Nedir? Nasıl Değişir?

Çamaşır Makinesi Kazanı Hiç Dönmüyor, Elimle Bile Döndüremiyorum Her bir tekstil ürününü kısa zamanlarda çok daha kaliteli ve çok daha ekonomik şekilde 100% hijyenik duruma getirebilmeye yardımcı olan çamaşır makinesi teknolojisi, her ev için en temel gerekliliklerden birisidir. Çamaşır makineleri gelişmiş teknolojileri ile son derece fonksiyonel bir kullanım sunmaktadır. Ancak dijital teknolojisi ne kadar gelişirse […]

Çamaşır Makinesi Kazanı Hiç Dönmüyor, Elimle Bile Döndüremiyorum

Her bir tekstil ürününü kısa zamanlarda çok daha kaliteli ve çok daha ekonomik şekilde 100% hijyenik duruma getirebilmeye yardımcı olan çamaşır makinesi teknolojisi, her ev için en temel gerekliliklerden birisidir. Çamaşır makineleri gelişmiş teknolojileri ile son derece fonksiyonel bir kullanım sunmaktadır. Ancak dijital teknolojisi ne kadar gelişirse gelişsin, çamaşır makineleri mekanik temel üzerine kurulu bir çalışma prensibine sahiptir. Bunun en somut unsurlarından birisi de çamaşır makinesinin kazanıdır. Çamaşır makinesinin kazanı dönmez ise hiçbir şekilde makinenin işlevini yerine getirebilmesi mümkün değildir. Çamaşır makinesinin kazanı ise birkaç farklı nedene bağlı olarak söz konusu olabilir. Böyle bir durumda Sultanbeyli Arçelik Servisi merkezi hizmetlerine başvuruda bulunmalısınız. Bu sayede en hızlı şekilde çözüm sağlanabilir.

Çamaşır Makinesi Elle Bile Neden Döndürülemez

Çamaşır makinenizin kazanının dönmemesi sorununa nasıl yaklaşım gerçekleştirileceği elle dönüp, dönmediğiyle doğru orantılıdır. Göztepe Arçelik Servisi hizmetlerimize başvurmadan önce makineniz boşken elinize kazanı çevirmeye çalışmalısınız. Eğer kazan elle bile dönme gerçekleştiremeyecek şekilde yerinde sıkışmış durumda ise makinenizde ciddi bir mekanik problem olduğunu göstermektedir. Uzman teknikerlerimiz tarafından tüm makine parçaları sökülerek, makine kazanı yerinden çıkartılmaktadır. Son derece zahmetli ve zaman alıcı bir işlem olan kazan dönmeme sorunu çözümü ile makinenin yeniden sorunsuz bir şekilde çalışabilir durumda olması sağlanabilmektedir. Çamaşır makinesinin kazanının dönüşünü sağlayan rulmanları dağılmış anlamına gelir. Bu yüzden çamaşır makinesi rulmanları değiştirilerek, çözüm sağlanır.

Çamaşır Makinesi Kazan Rulmanı Nedir? Nasıl Değişir?

Çamaşır makinenizin kazanında bulunan rulmanlar, kazanının dönüş özelliğini yerine getirebilmesini sağlayan en temel unsurlardır. Çamaşır makinesinin rulmanları uzun süreli kullanım veya olağandışı bir ağırlık dengesizliğine bağlı olarak dağılabilir. Rulmanların dağılması kazanının sıkışmasına neden olur. Böyle bir arızanın giderilebilmesi için mutlak suret ile çamaşır makinesinin komple sökülerek, kazanın yerinden çıkartılması gerekmektedir. Son derece ciddi bir uğraş ile makine kazanının rulmanlarına ulaşılarak, uygun olan yedek rulmanlar takılmalıdır. https://www.arcelikservisi.tv  uzmanlarının bu müdahaleleri ile çamaşır makinesinin kazanının yeniden sorunsuz bir şekilde dönebilir duruma getirilmesi sağlanabilmektedir. 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM