Gerçek Tıp Aidin Salih
  • Facebook
  • Twitter
  • 7 Ağustos 2020
  • 3
  • 259
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Gerçek Tıp Aidin Salih

Her kütüphanede bulunması gereken özel bir eserden bahsetmek istiyorum. İslam Tıbbı’nın üstadı Aidin Salih Hanımefendi’nin ilmini ve 40 yıllık birikimini paylaştığı Gerçek Tıp – Yitik Şifanın İzinde kitabı günümüz insanının sağlıkla ilgili çaresizliğine hikmet dolu çözümler sunuyor. Aidin Salih Kimdir? İslam Tıbbı Hekimi olan Aidin Salih, 1943 doğumlu. Ukrayna Lugansk’ta Tıp Fakültesini bitirdi. Sovyetler Birliğinde […]

Her kütüphanede bulunması gereken özel bir eserden bahsetmek istiyorum. İslam Tıbbı’nın üstadı Aidin Salih Hanımefendi’nin ilmini ve 40 yıllık birikimini paylaştığı Gerçek Tıp – Yitik Şifanın İzinde kitabı günümüz insanının sağlıkla ilgili çaresizliğine hikmet dolu çözümler sunuyor.

Aidin Salih Kimdir?

İslam Tıbbı Hekimi olan Aidin Salih, 1943 doğumlu. Ukrayna Lugansk’ta Tıp Fakültesini bitirdi. Sovyetler Birliğinde tıp doktoru olarak çalıştı. Ardından Taşkent Üniversitesi’nde Biyoloji bölümünden mezun oldu. Rusya’da Uluslararası Alternatif Tıp Okulu’nu bitirdi. İslam Tıbbı ve Tıbb-ı Nebevi alanlarında kendi keşiflerinin yanı sıra eski hekimlerin tecrübe ve bilgilerinden yararlandı. NHI İstanbul Doğal Sağlık Enstitüsü’nün onursal başkanı oldu. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Geleneksel, Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp Yönetmeliği çalışmalarına danışman olarak davet edildi. 2014’te Hakk’a yürüdü.

Modern tıp ne kadar modern?

”Çağdaş tıp ve teşhis imkanları dev adımlarla ilerlerken buna bağlı olarak hastalıkların ve hasta sayılarının azalması beklenir. Fakat tam tersine, ”çağdaş tıbbi tedaviler” sonucu hastalıklar hızla artıyor,çeşitleniyor, direnci artıyor, daha önce hiç bilinmeyen hastalıklar ortaya çıkıyor. Modern tıbbın geldiği bu nokta şaşırtıcı değildir; çünkü hastalıklara yaklaşımı kökten yanlıştır. Modern tıp yüksek ateşte ateş düşürücü, yüksek tansiyonda tansiyon düşürücü, enfeksiyonda antibiyotik, hormon dengesizliğinde hormon takviyesi önerir; yani hastalığı değil, semptomları, daha doğrusu bağışıklık sisteminin bu süreçteki dengeleme çabasını ortadan kaldırmaya çalışır. Bu tedavi değil, bağışıklık sistemine karşı yürütülen kesintisiz, şiddetli bir savaştır.” der Aidin Salih.

Hasta olmanın insanın kendi suçu, kendi ayıbı olduğunu; çünkü bedenin mükemmel yaratılıp mükemmel bir bağışıklık sistemine sahip olduğunu dile getiren Aidin Salih, ”Bu mükemmel sistemi tahrip ederek hastalandığında Allah, şifa yolunu da göstermiştir. Bu yolla hiç kimsenin yardımı olmaksızın, modern tıpta tedavisi olmayan hastalıklardan kurtulmak mümkündür. ” demiştir.

Gerçek Tıp- Yitik Şifanın İzinde kitabında pek çok alt başlıkları içeren konu başlıkları ise şöyle;

Hastalık Sebepleri, Hastalık Nasıl Başlar? Temel Yiyecek ve İçecekler. Doğal İlaçlar. Sağlığı Koruma Yolları. Organları Temizleme. Hastalıklar İçin Öneriler. Ölüm. Hamilelik ve Doğum. Aşı. Bebek Bakımı. Çocuk Hastalıkları. GDO. DNA’daki Değişimler. Zihin Kontrolü. Nanoteknoloji.

Kitabın giriş kısmında bize vermek istediği mesaj ise çok mühim.. ‘‘Tek bir hastalığın tedavisiyle ilgilenmek boşa zaman harcamaktır. Bu kitapta anlatılan sistemi anlamak bütünsel bir bakışla; felsefesi ve metoduyla ilgili fikir sahibi olmak ise kitabın tamamını okumakla mümkündür. Irsi hastalıklar hariç, hemen hemen bütün hastalıkların sebebi hayret verici şekilde aynıdır. İlginç olan bütün hastalıklardan iyileşme yolu da hemen hemen aynıdır. Bu kitapta anlatılan kuralları uyguladığınızda, hastalıkların gerçek sebebini anlama imkanı bulacaksınız. Hastane kapılarında sıra beklemeyecek, dolaplar dolusu ilaçtan ve tüm tedavi masraflarından kurtulacaksınız. Sağlıklı olmanın ne kadar kolay olduğunu hayretle fark edeceksiniz ve böyle mükemmel yaratıldığınız için Yaratıcı’ya şükredeceksiniz. Gerçeğe götüren yol açıktır.”

Ve son olarak gerçek bilgiyle yazılmış bu kitabı lütfen ıskalamayın dostlar. Hiçbirimizin bedeni, ruhu dart tahtası değildir…

Melda ÇÜÇEN

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

3 yorum

  1. Canim Deniz ablamm seni karsima çıkaran Allaha ne kadar şükretsem az.Allahin rahmeti üzrine olsun. 💚💚💚

  2. Yazın bile şifa gibi geldi Can Melda’m.
    Kitabı okuyacağım.
    Tavsiye için çok teşekkür ederim.
    Kalemine sağlık.
    🌼🌼🌼

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM