Çocukların En Çok Oynadıkları Oyunlar
  • Facebook
  • Twitter
  • 27 Nisan 2020
  • 0
  • 217
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Çocukların En Çok Oynadıkları Oyunlar

Merhaba oyun severler, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de zorlu bir süreçten geçiyoruz. Özellikle şu günlerde evde kalmak çoğunlukla sıkıcı olabiliyor. Bu yüzden sosyal medya sitelerinde veya oyun oynayarak bu süreci geçirmek bizi bir nevi olsa da rahatlatabiliyor.Size bu yazımızda eğlenceli ve bir o kadar da keyifli oyunları bir arada toplayan oyun oynama sitelerinden bahsedeceğim. […]

Merhaba oyun severler, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de zorlu bir süreçten geçiyoruz. Özellikle şu günlerde evde kalmak çoğunlukla sıkıcı olabiliyor. Bu yüzden sosyal medya sitelerinde veya oyun oynayarak bu süreci geçirmek bizi bir nevi olsa da rahatlatabiliyor.Size bu yazımızda eğlenceli ve bir o kadar da keyifli oyunları bir arada toplayan oyun oynama sitelerinden bahsedeceğim. Özellikle erkek ve kız çocuklarının en çok sevdiği oyunlar olan bu sitelerde flash oyunlarıdan pek çoğunu görebilmemiz mümkün.Erkek çocuklar daha çok araba oyunları, motor oyunları, zeka oyunları, polis oyunları oynamaktadır. Kızlar ise daha çok Barbie oyunları, giydirmem oyunları, pasta ve kek oyunları, saç ve stil oyunları oynamaktadır.

2020 yılında internet üzerinden en çok oynanan oyunlardan bahsedersek; şu ana tüm oyuncular  ateş ve su oyunu oynamaktadır. Oyunda bir kız (watergirl) bir de erkek (fireboy) karakter var. Bu oyunda daha çok arkadaşlık ve macera ön plandadır. Oyunu oynamak için 5 serilik ateş ve su oyununu oynamalısınız. Tabiki en çok oynanan oyunların başında Subway Surfers oyunu gelmektedir.Bu kaçış oyununda da bir haylaz erkeğin polisten nasıl kaçtığını ve kaçarken de atlattığı engelleri topladıkları altınları konu alan bir oyun. Araba severlerin en çok oynadıkları oyun ise City Car Por2 oyunudur. Burada hız severler online olarak şehirde engeller ve rakiplerine rağmen yarışıyorlar ve çeşitli etaplarda yarışıyorlar.

Tabiki Minecraft oyununu unutmuyoruz. Oyunda pek çok zorlu görevler seni bekliyor. Bu görevleri tamamlayıp bölümleri geçiyoruz.İstediğimiz silah ve zırhları almak sana bağlı. Balon patlatma oyununda da zaman geçiren çocuklar eğlencenin tadına varıyorlar. Burada en altta sürekli yukarı doğru renkli top atıyor. Görevimiz ise bu renkli topları yukarıda bulunan top renklerine göre aynı yere atmaya çalışmak. Eğer etap geçene kadar hızlı bir şekilde yaparsak level atlıyoruz yoksa game over.

Evet çocuklar sizlere bu yazımızda pek çok oyunlardan bahsettik. Okullar açılana kadar internet başında zaman geçirmek zevkli oluyor. Fakat tabiki derslerimizi de yapmayı ayrıca öğretmenlerimizle de irtibatta olmayı unutmayalım. İyi oyunlar…

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM