Araç İçi Takım Dolabı İhtiyaçlarınız İçin Detay Endüstri’ye Danışın
Abone Ol 

Araç İçi Takım Dolabı İhtiyaçlarınız İçin Detay Endüstri’ye Danışın

Detay Endüstri 1984 yılından itibaren Bursa sanayisine hizmet veren bir firmadır. Detay endüstri firmasının üretim ürünleri içerisinde araç içi takım dolabı,  çekmeceli kalıp rafı, malzeme dolapları, hafif portatif raf sistemleri ve çalışma tezgâhları yer almaktadır. Detay Endüstri firması üretim faaliyetlerinde yaklaşık olarak 50 yılı geçen çelik eşya üretim teknolojilerindeki tecrübelerinden yararlanmaktadır. Detay Endüstri firması müşteri […]

Detay Endüstri 1984 yılından itibaren Bursa sanayisine hizmet veren bir firmadır. Detay endüstri firmasının üretim ürünleri içerisinde araç içi takım dolabı,  çekmeceli kalıp rafı, malzeme dolapları, hafif portatif raf sistemleri ve çalışma tezgâhları yer almaktadır.

Detay Endüstri firması üretim faaliyetlerinde yaklaşık olarak 50 yılı geçen çelik eşya üretim teknolojilerindeki tecrübelerinden yararlanmaktadır.

Detay Endüstri firması müşteri memnuniyetini ön plana çıkararak müşterilerin ihtiyaçlarını tam olarak belirleyip onlara uygun hizmetler verme amacıyla faaliyet göstermektedir. Detay Endüstri firması yapmış olduğu üretimler sonrasında müşteri memnuniyeti, ürün kalitesinin yeterliliği konularda her zaman müşterilerinin yanında olmaktadır.

Detay Endüstrinin ürettiği ürünler arasında araç dolap ve raf sistemleri bulunmaktadır. Raf sistemleri genellikle fabrikaların depolama bölümlerinde depolama hizmetlerini kolaylaştırmak amacıyla üretilmektedir.  Fabrikalarda depolama alanındaki ürünlerin istiflenmesi ve depolanması için kullanılan rafların maksimum verimle kullanılması oldukça önemlidir. Detay Endüstri tarafından üretilen depolama raf hizmetleriyle küçük alanlarda bile yüksek kapasiteli depolama imkânı sunulmaktadır.

Detay Endüstri tarafından üretilen araç içi dolaplar ise taşıma kapasitesi yüksek olan panelvan, minibüs, kamyonet, tır gibi araçların arka bölümlerinde yer alan boş alanlarına dolap ve raf monte edilerek araçların taşıma kapasitelerini yüksek verimlilikle kullanmasını sağlayan üretimlerdir. Bu sayede araçların arka bölümlerinde kurulan çekmeceli raf sistemi ile firmaların ürünlerini taşımaları kolaylaşmakla birlikte taşınan ürün miktarı artırılarak ve taşıma maliyetleri azaltılmaktadır.

Detay endüstrinin üretmiş olduğu araç içi dolap sistemleri ve raf sistemleri çekmeceli raf sistemi özelliğindedir. Bu sayede raflar içerisinde bulunan çekmeceli bölümler lojistik destek açısından tam kapasiteyle yükleme yapıldığı zaman çekmeceli raf sistemi açılarak sistem kullanılmaktadır. Çekmeceli raf sistemlerinde çekmece sistemlerine enjeksiyon rafı olarak da isim verilebilmektedir.

Detay endüstrinin üretim ürünleri arasında çekmeceli kalıp rafları da bulunmaktadır. Çekmeceli kalıp rafları perakende veya toptan üretim hizmeti sunan firmaların depolarında sıklıkla kullanılan bir depolama aracıdır. Yüksek tavan uzunluğuna sahip depolama alanı bulunan firmalar çekmeceli kalıp raflarının katlı sistemlerinden yararlanarak maliyeti düşürerek ürünlerini depolama imkânı bulmaktadır.

Çekmeceli kalıp raflarında ana amaç ürünün taşıma kapasitesiyle birlikte maksimum yük kapasitesine erişilerek maksimum miktarda üretilen ürünlerin depolanmasını sağlamaktır. Çekmeceli kalıp rafı ağır tonajlı ürünlerin taşınmasında ve depolanmasında ciddi kolaylıklar sağlamaktadır.

Çekmeceli kalıp laflarının birçok çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler arasında palet rafları, koli ve kutu elle işleme rafları,  çekmeceli raflar, konsol kollu raflar, sırt sırta raflar ve karayer raflar olarak sayılabilmektedir.

Detay Endüstri firması mühendislik teknolojilerini kullanarak üretmiş olduğu birbirinden farklı depolama ve araç dolap sistemleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz www.detayendüstri.com  internet adresi üzerinden Detay Endüstri firmasının web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Detay Endüstri web sitesi içerisinde yer alan iletişim bölümü üzerinden sormak istediğiniz sorularınızı sormanız mümkün olmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM