12×7 cm Mitr Beyaz Silindir Mumun Eşsiz Özellikleri İncelemesi
Abone Ol 

12×7 cm Mitr Beyaz Silindir Mumun Eşsiz Özellikleri İncelemesi

12×7 cm Mitr Beyaz Silindir Mum iç sıkıntılarınızın sonlanmasını sağlar. Özgür ve ferah hissettirerek enerjinizin tazelenmesine yardım eder. Ürün 12 cm yüksekliğe ve 7 cm genişliğe sahiptir. Parafinli materyaller kullanılarak üretilmektedir. Bir mumun yanma süresi 15 – 30 saat arasında değişim gösterebilir. Fitili pamuk kullanılarak üretilir. Tamamen yerli bir üründür. İs bırakma özelliği yoktur. Aroma […]

12×7 cm Mitr Beyaz Silindir Mum iç sıkıntılarınızın sonlanmasını sağlar. Özgür ve ferah hissettirerek enerjinizin tazelenmesine yardım eder.

  • Ürün 12 cm yüksekliğe ve 7 cm genişliğe sahiptir.
  • Parafinli materyaller kullanılarak üretilmektedir.
  • Bir mumun yanma süresi 15 – 30 saat arasında değişim gösterebilir.
  • Fitili pamuk kullanılarak üretilir.
  • Tamamen yerli bir üründür.
  • İs bırakma özelliği yoktur.
  • Aroma içermediğinden dolayı kokusuz bir yapıdadır.
  • Serin ve kuru alanlarda uzun süre saklanabilir.
  • Yetişkinlerin bulunmadığı alanlarda ürün kullanımı yapılmamalıdır.

12×7 cm Mitr Beyaz Silindir Mum Nasıl Yapıldı?

Parafinli mum tabakasının eritilmesiyle üretilen 12×7 cm Mitr Beyaz Silindir Mum, kolayca yapılabilen bir üründür. Çok malzeme gerektirmediği ve basit teknikler uygulandığı için ev ortamında bile üretilebilir. İlk aşamada benmari yöntemiyle eritilen mum tabakası, sıcaklığı 82 dereceyi geçmeden ocaktan alınmalıdır. Homojen bir biçimde erimesi için sürekli karıştırılmasına özen gösterilmelidir.

Mum tabakası, soğumadan önce şekillendirici kaba aktarılmalıdır. Bunun için kabın içine daha önceden fitil yerleştirilmesi tavsiye edilir. Bir gün boyunca soğuması için bırakılan mumun hareket ettirilmemesi daha pürüzsüz bir görünüme ulaşmasını sağlar.

Renklendirilmesi içinse kaptan çıkarılan kalıbın boya kazanına daldırılması yeterli olur. Üzerindeki boyalar kuruduktan sonra 12×7 cm Mitr Beyaz Silindir Mum yanmaya hazır hale gelir. Yakılmadığı zamanlardaysa dekor ürünü olarak istenilen herhangi bir alana yerleştirilebilir.

Mum Nedir?

Çok uzun süredir insan yaşamındaki önemini koruyan mumlar, basit aydınlatma araçlarıdır. Işık yaymaları için yavaş eriyen maddelerin içine fitil yerleştirilmesiyle yapılırlar. Bunun için çeşitli yağlardan, soya fasulyesinden, balmumundan ya da parafinden yardım alınmaktadır. Ancak mumların tercih edilmelerindeki tek etken görmeyi kolaylaştırmaları değildir. Özel günlerde güzel bir aura oluşturmak, odaklanmayı kolaylaştırmak veya enerji çalışmalarını desteklemek için de mum çeşitleri kullanılabilir. Sadece dekor ürünü olarak kullanılmak üzere tasarlanan mumlar da bulunmaktadır.

12×7 cm Mitr Beyaz Silindir Mum, parafinli içeriklerden üretilen bir aydınlatma aracıdır. Hem şık hem doğal ortamlara uyum sağlayabilen bir yapıdadır. Beyaz rengi ve hoş dokusu sayesinde iç ferahlatıcı özelliklere sahiptir. Tek başına bile yeterli aydınlatma sağlığından dolayı oldukça avantajlıdır. Üstelik is bırakmayan bir yapısı bulunmaktadır. Kokusuz olduğu için tütsülerle veya diğer kokulu mumlarla uyum içinde çalışabilmektedir.

Mum Nasıl Kullanılır?

12×7 cm Mitr Beyaz Silindir Mum, kolayca yanan bir ürün olduğu için herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bunun için mum fitil boyutuna dikkat edilmeli, uzun fitiller kısaltıldıktan sonra yakmaya özen gösterilmelidir. Yakılması içinse çakmak ya da kibrit gibi bir nesneden veya yanan başka bir mumdan yardım alınmalıdır.

Mumlar, yakıldıkları gibi kolayca söndürülebilmektedir. Farklı tekniklerden yardım alınabilse de en sağlıklı söndürme şekli mum söndürücü kullanmaktır. Mum söndürücüler, fitil sağlığını koruduğundan dolayı ürünün daha uzun süre kullanılabilmesine yardım eder. Ayrıca diğer yöntemlerde olduğu gibi is çıkmasına neden olmaz.

Mum Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Silindir mumları kullanırken çevrede yanıcı ya da patlayıcı madde bulunmamasına dikkat edilmelidir. Yakıcı olduğundan dolayı ortamda mutlaka bir yetişkin bulunmasına özen gösterilmelidir. Mumların tek başına bırakılmasından ya da çocuklar tarafından kontrolsüz şekilde kullanılmasından kaçınılmalıdır. Ayrıca her iki mum arasında geniş aralıklar bırakılması daha güvenli bir ortam oluşturulmasına yardım eder.

12×7 cm Mitr Beyaz Silindir Mumu anlattıktan sonra Mitr’in en çok satılan kategorileri olan tütsü çeşitleri, buhurdanlık çeşitleri ve doğal taş çeşitleri kategorisini inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM