Dünyanın en iyi pırlantaları ZEN pırlanta’da!
Abone Ol 

Dünyanın en iyi pırlantaları ZEN pırlanta’da!

Zen pırlanta Türkiye’de ilk kez bir marka tarafından kullanılan ve dünyanın en iyi pırlantalarından biri olarak kabul edilen Forevermark  mührüne ve markasına ait pırlantaları uygun fiyatlarla müşterilerine sunmanın gururunu yaşıyor. Zen pırlanta bu başarısını hem müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını hem de bünyesindeki muhteşem tasarım ekibine borçlu. Zen Pırlanta kurulduğu günden bu yana bünyesinde Türkiye’nin hatta […]

Zen pırlanta Türkiye’de ilk kez bir marka tarafından kullanılan ve dünyanın en iyi pırlantalarından biri olarak kabul edilen Forevermark  mührüne ve markasına ait pırlantaları uygun fiyatlarla müşterilerine sunmanın gururunu yaşıyor.

Zen pırlanta bu başarısını hem müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını hem de bünyesindeki muhteşem tasarım ekibine borçlu. Zen Pırlanta kurulduğu günden bu yana bünyesinde Türkiye’nin hatta dünyanın en iyi tasarımcılarını barındırıyor. Başta tektaş pırlanta yüzük modelleri olmak üzere tüm ürünlerinde hem dünya lideri markaların damgasını hem de kendi mührünü kullanıyor. Zen Pırlanta özel günlerde de en çok tercih edilen hediyeleri müşterilerinin cebini yakmadan uygun fiyatlarla sunmaya gayret ediyor.

Özel günlerde beylerin uğrak noktası Zen Pırlanta

Bilindiği gibi özel günlerde kadınlar pırlanta yüzük, pırlanta kolye, beştaş yüzük, pırlanta bileklik, elmas set gibi değerli madenlerden yapılan aksesuarları oldukça seviyor. Zen Pırlanta bu özel günlerde kadınlara verilebilecek en güzel hediyelerden olan pırlanta yüzük çeşitlerini uygun fiyatlarla beylerin bütçelerine sunuyor. Aynı zamanda Zen Pırlanta periyodik olarak indirimlerde yapıyor. Bu yüzden Zen Pırlanta’nın sıklıkla takip edilmesi gerekiyor.

Pırlantanın kadınlara ait bir aksesuar olduğuna dair ön yargıları da Zen pırlanta yıkıyor. Çünkü Zen Pırlanta’da erkekler içinde en güzel aksesuarlar var. Düğün, yıldönümü, evlilik teklifi, meslek günleri ve özel günlerde Zen Pırlanta müşterilerinin bütçesine hitab eden ekstra indirimler de yapıyor.

Nazenin koleksiyonunu görmeden karar vermeyin

Zen pırlanta sadece pırlanta değil aynı zamanda elmasa da yön veriyor. Elmas tıpkı pırlanta gibi dünyanın en değerli madenlerinden biri. Bu değerli madeni bir sanat eserine dönüştüren Zen Pırlanta tasarımcıları nazenin koleksiyonu ile evladiyelik tasarımlara imza atmış bulunuyor. Zen Pırlanta tıpkı pırlanta ürünlerinde olduğu gibi elmas ürünlerinde de uygun fiyatlı. Aynı zamanda zen pırlanta dijital platformlara da etkin bir biçimde giriş yaparak müşterilerine sadece satış ofislerinden alışveriş yapmak zorunda bırakmıyor. Zen Pırlanta internet üzerinden güvenli ödeme seçenekleri ile hem kadınların hem erkeklerin en şık aksesuarları arasında yer alan pırlanta ürünleri sunuyor. Arayacak kişisel verilerin korunmasına da Özen gösteriyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM