Uvex İş Güvenliği Malzemeleri
Abone Ol 

Uvex İş Güvenliği Malzemeleri

Uvex önceliği güvenlik olan bir firmadır. Fürth Almanya ‘dan yola çıkılan bir yolculuktur ve Uvex Alman malıdır. Gerek çalışırken gerekse eğlenirken her alanda güvenlik için Uvex ürünleri tercih edilebilir. Üretim hattından ve kayak pistine kadar her alanda güvenlik için bir Uvex vardır. Uvex markasının tek bir misyonu vardır; önceliğimiz güvenlik. Uvex markası iki yerleşmiş temelin […]

Uvex önceliği güvenlik olan bir firmadır. Fürth Almanya ‘dan yola çıkılan bir yolculuktur ve Uvex Alman malıdır. Gerek çalışırken gerekse eğlenirken her alanda güvenlik için Uvex ürünleri tercih edilebilir. Üretim hattından ve kayak pistine kadar her alanda güvenlik için bir Uvex vardır. Uvex markasının tek bir misyonu vardır; önceliğimiz güvenlik. Uvex markası iki yerleşmiş temelin üzerine kurulmuştur.

Uvex sports group’un ürünleri kış sporları, bisiklet ve ata binme kaskları, kayak ve spor gözlüklerini içerir. Elite Sports International’ın ortağı olarak Uvex, tüm dünyada 1000’den fazla en iyi sporculara ekipman sağlamaktadır. Uvex safety group’ta odak iş yerinde güvenlik üzerindedir. Koruyucu baretlerden koruyucu ayakkabılara, baştan ayağa kişisel koruyucu ekipmanlar üretmektedir. Bu iki dünyayı bir marka altında birleştirerek çok daha fazlasını sunar. Uvex ismini her gördüğünüzde spor ve iş alanı alanlarında birleşmiş uzmanlığın ve mümkün olan en iyi deneyimin keyfini süreceğinizden emin olabilirsiniz.

Uvex sports ve Uvex safety ürün geliştirmekte birbirlerine mükemmel şekilde faydada bulunmakla kalmaz, aynı zamanda Nürnberg’deki Red Bull District Ride 2014 veya DATEV Challenge Roth 2016 gibi çok sayıda başka alanda da el ele güvenlik sağlar. Bunun gibi büyük spor etkinliklerinde uvex kasklar ve gözlüklerle pistte bulunmakla kalmaz; sahne arkasında montaj ekibini de korur.

uvex

Uvex Safety Sizi Her Alanda Korur

  • Uvex İş Ayakkabısı – Uvex Ayakkabı
  • Uvex İş Gözlüğü
  • Uvex iş Botu
  • Uvex İş Eldiveni – Uvex Eldiven
  • Uvex Baret
  • Uvex Kulaklık
  • Uvex Kulak Tıkacı

Uvex iş güvenliği malzemelerini stoktan teslim ve en uygun fiyat ile tüm Türkiye ‘de Propazar mağazalarından ve Propazar web sitesinden tedarik edebilirsiniz.

Propazar iletişim bilgileri :

Web                : https://www.propazar.com

E-posta            : info@propazar.com

Telefon           : 0 850 840 0776

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM