Sosyal Medyada Kullanılan Bazı Terimler
Abone Ol 

Sosyal Medyada Kullanılan Bazı Terimler

GT Ne Demek ? GT ne demek sorusu sosyal medyayı çok sık kullanmayan kişilerin merak ettikleri bir konudur. Sosyal medyada kullanılan kısaltmalara çok aşina değilseniz bazı kısaltmaları anlamamanız normaldir. GT kısaltması Geri Takip anlamına gelir. Instagram üzerinden bir kişiyi takip ettiğiniz kişinin fotoğraflarının altına GT yazarsanız sizi takip eden kişilere geri takip yapacağınızı diğer kullanıcılara […]

GT Ne Demek ?

GT ne demek sorusu sosyal medyayı çok sık kullanmayan kişilerin merak ettikleri bir konudur. Sosyal medyada kullanılan kısaltmalara çok aşina değilseniz bazı kısaltmaları anlamamanız normaldir. GT kısaltması Geri Takip anlamına gelir.

Instagram üzerinden bir kişiyi takip ettiğiniz kişinin fotoğraflarının altına GT yazarsanız sizi takip eden kişilere geri takip yapacağınızı diğer kullanıcılara bildirmiş olursunuz. Bu şekilde çok sayıda takipçi kazanabilirsiniz çünkü sizin gibi takipçi sayısını arttırmak isteyen insanlar sayfanıza gelecektir. Sosyal medya hesabınızda takipçi arttırmak istiyorsanız GT kısaltmasını bol bol kullanmalısınız. Ünlü kişilerin fotoğrafları altına ya da fenomenlerin gönderilerine de GT yazarak binlerce insana ulaşım sağlayabilirsiniz.

Instagram’da Bugün Aktif

Instagramda bugün aktif ne demek konusu yeni güncellemeler ile birlikte hizmete sunulmuştur. Instagram üzerinden bir kişiyle mesajlaştığınızda sonrasında mesaj kutunuza girerseniz o kişinin en son ne zaman aktif olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca kullanıcı adının hemen yanında online olduğu zaman bilgisi verilir. Aynı şekilde diğer kullanıcılar da sizin en son olarak ne zaman siteye giriş yaptığınızı görebilirler.

Eğer sizin ne zaman aktif olduğunuzu görmelerini istemiyorsanız ayarlar kısmından bu özelliği kapatabilirsiniz. Mesaj kutusunda kullanıcının yanında 1 saat önce aktifti yazarsa henüz 1 saat önce siteye girmiş demektir. Bu hizmeti ancak özel mesaj yoluyla konuştuğunuz kişiler için görebilirsiniz. Sizin mesajlaştığınız kişiler de sizi görebilir.

Snapchat Streak

Streak ne demek konusu Snapchat uygulaması için kullanılan bir hizmettir. Snapchat uygulamasında bir kişiyle 24 saat boyunca sürekli Snap gönderdiğiniz zaman karşılıklı olarak Snapstreak gerçekleştirmiş olursunuz. Eğlenceli emojiler gönderebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Şaka amaçlı Snap gönderimi yapabilir ya da arkadaşlarınızı kızdırarak eğlenebilirsiniz. Bu özellik kullanıcılar arasında bir yarışa dönüşür ve yaptığınız Streak sayısı arttığında kullanıcı adınızın yan kısmında emojiler kazanmış olursunuz.

Tek bir kullanıcı için de dilerseniz birden fazla kullanıcı için de streak gönderimi yapabilirsiniz. Kullanıcıların isimlerinin üzerine gelmeniz yeterlidir. Birçok farklı karakterde emoji vardır. Hizmetten yararlanmak için 24 saat koşulu vardır ve tüm emojileri bu zaman diliminde göndermeniz gerekir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM