İstanbul PROTHERM Kombi Servisi
Abone Ol 

İstanbul PROTHERM Kombi Servisi

Büyük bir bilgi birikimiyle kombi tamiri sektöründe siz değerli Protherm kullanıcılarına hizmet etmek için kurulan Protherm Servis İstanbul adındaki özel teknik servis firması yıllardan beri Protherm marka kombi kullanıcılarının en sık tercih ettiği teknik servislerden birisi olmuştur. Yılların vermiş olduğu deneyim ile birçok teknisyen ve alanında uzman kişilerce yetiştirilmiş personelleriyle siz değerli müşterilere hizmet vermeye […]

Büyük bir bilgi birikimiyle kombi tamiri sektöründe siz değerli Protherm kullanıcılarına hizmet etmek için kurulan Protherm Servis İstanbul adındaki özel teknik servis firması yıllardan beri Protherm marka kombi kullanıcılarının en sık tercih ettiği teknik servislerden birisi olmuştur. Yılların vermiş olduğu deneyim ile birçok teknisyen ve alanında uzman kişilerce yetiştirilmiş personelleriyle siz değerli müşterilere hizmet vermeye devam etmektedir.

Teknik servis ekibi, kombi arızlarınız doğrultusunda adresinize geliyor. Daha sonra yerinizde arıza tespitini yapıyor. Eğer küçük bir arıza var ise adresinizde tamirini gerçekleştiriyor. Büyük bir arıza varsa kombinizi kendi yerlerine götürüyor. Orada tamir ettikten sonra tekrar kendileri adresinize getiriyor.

Hizmet sonrası teknik desteği asla kesmiyor, 1 yıl süreyle de parça değişimi ya da kombi tamiratı için garanti veriyor. Bunun yanında kombi bakımı ve montaj işleri hizmeti veriyor. Kalite ve uygun fiyatı tek çatı altında buluşturan Protherm Servis Sultanbeyli müşteri memnuniyeti kavramını kendine ilke edinmiştir. Bu da firmanın sektörde rakiplerden ayıran, parmakla gösterilen özelliklerinin başında geliyor.

Siz de kaliteli ve profesyonel hizmete karşılık uygun fiyatlı teknik servis arayışındaysanız 444 78 56 numaralı telefondan ulaşabilir, hemen arıza kaydını oluşturabilirsiniz. Alanında uzmanlaşmış kişilerden oluşan teknik servis ekibi çok kısa süre içerisinde adresinize gelecektir. Daha detaylı bilgi için web sitesini ziyaret edebilir ya da ilgili telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM