Facebook, Twitter ve İnstagram Saati Nasıl Değişir?
Abone Ol 

Facebook, Twitter ve İnstagram Saati Nasıl Değişir?

Kullanmış olduğunuz mobil cihazlarda ( telefonlarda ) ayarlı halde bulunan saatin ilerde veya geri durumda olması , Facebook, Twitter ve İnstagram gibi sosyal medya araçlarında paylaşmış olduğunuz içeriklerin veya mesajların paylaşım saatlerinde de birtakım sıkıntılar ortaya çıkarmaktadır. Haliyle bu durumun yaşanması canınızı sıkacaktır. Bu durumu ortadan kaldırmak ve en güncel haliyle paylaşım yapmak için burada […]

Kullanmış olduğunuz mobil cihazlarda ( telefonlarda ) ayarlı halde bulunan saatin ilerde veya geri durumda olması , Facebook, Twitter ve İnstagram gibi sosyal medya araçlarında paylaşmış olduğunuz içeriklerin veya mesajların paylaşım saatlerinde de birtakım sıkıntılar ortaya çıkarmaktadır.

Haliyle bu durumun yaşanması canınızı sıkacaktır. Bu durumu ortadan kaldırmak ve en güncel haliyle paylaşım yapmak için burada anlatacağımız basit bir yöntem ile sizlerde mobil cihazlarınızdan çok kısa süre içerisinde bu işlemi gerçekleştirebileceksiniz.

Şimdi telefonlarınızın Ayarlar kısmına gidiniz. Burada Tarih ve Saat bölümü karşınıza çıkacak. Bu alanda yer alan Saat Diliminizi Seçin kısmına giderek saat diliminizi seçebilirsiniz. Saat dilimi olarak +03:00 GMT Bağdat /Arabistan olanı seçerseniz saatlerinizde var olan hata düzelecektir. Böylece Facebook, Twitter ve İnstagram gibi sosyal medya sitelerinde yaşamış olduğunuz paylaşım sıkıntısını da artık geride bırakmış olacaksınız.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM