Avrupa Turu İçin Hayallerinizi Ertelemeyin
Abone Ol 

Avrupa Turu İçin Hayallerinizi Ertelemeyin

Avrupa, kültür ve mimari olarak geçmişin izlerini taşımakta ve biz seyahat severlerin ilgisini çekmekte. Fakat zamanımız kısıtlı olduğundan herkes gibi plan ve program ihtiyacı duyuyoruz. Birçok ülke ve şehir bulunmakta, öncelikle yapacağımız planlamada hangi bölgeye gideceğimizi seçmeliyiz. Alternatiflerimizin ve ülke sayısının çok olması kafamızı karıştırabilir. Fakat hepimizin hayalinde bir ülke vardır muhakkak. Kuzey avrupa turu […]

Avrupa, kültür ve mimari olarak geçmişin izlerini taşımakta ve biz seyahat severlerin ilgisini çekmekte. Fakat zamanımız kısıtlı olduğundan herkes gibi plan ve program ihtiyacı duyuyoruz. Birçok ülke ve şehir bulunmakta, öncelikle yapacağımız planlamada hangi bölgeye gideceğimizi seçmeliyiz. Alternatiflerimizin ve ülke sayısının çok olması kafamızı karıştırabilir. Fakat hepimizin hayalinde bir ülke vardır muhakkak. Kuzey avrupa turu ile kuzey ışıklarını izleyerek Norveç fiyortlarında manzaranın tadına varmak size unutulmaz bir macera yaşatacaktır. Polonyada maceraya başlayarak Tallinn-Helsinki arasını vapurla geçip kuzey avrupa serüvenine başlayabilirsiniz.Bu bölgede Litvanya,Estonya, İsveç, Danirmarka, Letonya, Finlandiya ve Norveç seyehati ile kuzey avrupa turunuzun heyecanını katlayabilirsiniz. Güneye göre soğuk iklimi bulunmasına karşı doğal güzellikleri ve manzarası bakımından kuzey avrupa ,seyehat severlerin listesinde ön planda bulunmaktadır. Avrupa kıtası büyüklüğü ile bize birçok alternatif sunmakta. Kuzeyin doğal güzelliği, doğu avrupanın tarihi güzellikleri, güney avrupanın sahil kesimleri…

Britanya bölgesini elbette unutmadık !

Akıllara hemen İngiltere gelsede görülecek diğer güzellikleri es geçmemek gerek. İrlanda, Galler ve İskoçya görmeniz gereken yerler arasında. Özellikle İrlandanın kuzeyi Belfast ve Dev Kaldırımı en çok turist çeken bölgeler arasında. Dev kaldırımlarının ihtişamına kapılmamak elde değil. İngiltere turu sırasında meşhur gri gökyüzü ve yağmura hazırlıklı olmalısınız. Britanya Adası, Avrupa’nın güney kıyılarında yer alan gizli bir cennet. Adanın güzellikleri ve doğal güzellikleri, turistlerin her yıl buraya akın etmelerine neden oluyor. Adanın güney kıyısındaki kumsallar, türlü deniz aktiviteleri için mükemmel bir yerdir ve kuzey kıyısındaki dağlar, doğa yürüyüşleri ve dağ bisikleti için mükemmel bir alandır. Britanya Adası, aynı zamanda lezzetli yemekleri, özellikle pub tarzı yemekleri ve cidersi ile de tanınır. Adadaki festivaller ve konserler de turistlerin burada kalması için ekstra bir sebep sunar. Britanya Turu, Avrupa turizmine katkıda bulunan ve turistlerin her yıl buraya akın etmelerine neden olur . Adanın doğal güzellikleri, tarihi yapıları, lezzetli yemekleri ve eğlenceli aktiviteleri turistlerin burada geçirmek istediği zamanın keyfini artırır.

Avrupa turu, dünyanın en popüler turistik destinasyondur. Avrupa, turistler için kültür, tarih ve güzellik açısından birçok fırsat sunar. Bu bölgede bulunan şehirler, turistlerin görmeyi ve keşfetmeyi istediği pek çok turistik yer içermektedir.

Paris Avrupa turu için en popüler şehirlerden biridir. Şehir, Notre-Dame Katedrali, Eiffel Kulesi ve Louvre Müzesi gibi turistik yerlere ev sahipliği yapar. Ayrıca, şehirdeki sokak cafeleri, butik mağazalar ve lezzetli yemekler turistlerin burada geçirdiği zamanı keyifle geçirmelerine yardımcı olur.

Roma, İtalya’nın başkentidir ve antik Roma imparatorluğunun izlerini taşır. Yurtdışı turları arasında en çok merak edilen ülke İtalyadır desek abartmış olmayız. Şehirde bulunan Colosseum, Pantheon ve Vatican City turistlerin görmeyi ve keşfetmeyi istediği yerlerdendir. Ayrıca, şehirdeki pizzacılar, geleneksel yemekler ve geleneksel İtalyan moda evleri turistlerin burada geçirdiği zamanın keyfini artırır.

Amsterdam, Hollanda’nın başkentidir ve kanalları, bisiklet yolları ve renkli evleri ile tanınır. Şehirde bulunan Rijksmuseum, Van Gogh Müzesi ve Anne Frank Evi turistlerin görmeyi istediği yerlerdendir. Ayrıca, şehirdeki kafeler ve barlar, turistlerin burada geçirdiği zamanın keyfini artırır.

Sonuç olarak, Avrupa turu, turistlerin kültür, tarih ve güzellik açısından keşfetmeyi istediği birçok yeri içermektedir. Otobüsle avrupa turu yaparak sizlerde bu bölgede bulunan şehirleri, turistlerin görmeyi ve keşfetmeyi istediği turistik yerleri görebilir zamanınızı keyifle ve macera ile geçirebilirsiniz. Sizlerde Avrupa ile tanışmak ve bu lokasyonlarda anılar biriktirmek istiyorsanız Avrupa rüyasının profesyonel rehberleri ve tecrübe ile oluşturulmuş rotalar ile avrupanın tadını çıkarmaya hazır olun !

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM