Güliz Kına
Güliz  Kına
guliz@gulizkinaastroloji.com
Şubat Ayı Balık Burcu
  • 0
  • 153
  • 31 Ocak 2023 Salı
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Şubat Ayı Balık Burcu / Yükselen Balık Burcu Yorumu Merhaba Sevgili Balıklar, Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz. 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin iletişim alanınızda olacağından güzel bir haber alabilirsiniz bu hem aileniz hem de kardeşleriniz ile ilgili olabilir, yine […]

Şubat Ayı Balık Burcu / Yükselen Balık Burcu Yorumu

Merhaba Sevgili Balıklar, Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz. 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin iletişim alanınızda olacağından güzel bir haber alabilirsiniz bu hem aileniz hem de kardeşleriniz ile ilgili olabilir, yine bir seyahat haberi ve bilgisi de gelebilir. Ayın en önemli etkisi 17 Şubatta başlayacak. (etkisini 1 hafta önceden hissetmeye başlayacağımız) Merkür gerilemesi olacak, bu gerileme 10 Marta kadar devam edecek ve iletişim alanında bizi biraz zorlayacak ve bu gerileme sizin burcunuzda olacak o yüzden sizin için ekstra önemli.

Şubat Ayı Balık Burcu / Yükselen Balık Burcu Yorumu

Merkür öncelikle 3 Şubatta burcunuza geçiş yapacak, mantığın gezegeni Merkür’ün akışın burcu Balıkta rahat ettiğini söyleyemeyiz pek. Bu başka burçlar için dikkat dağıtıcı olurken Balıklar için ise yoğun bir düşünme ve hayal etme dönemi olacak. Merkür’ün sizin burcunuzda ilerlemesi hayatınızla ilgili birçok konuda düşünmeniz ve hesaplamanız gereken şeyler olduğunu gösterecek.

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs bu alanda çok rahat etmediğinden bu durum hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin para alanınızda olacak, aslında parasal konularla ilgili güzel gelişmeler ve haberler getirebilir bu hareket, sadece dikkat etmek gereken, merhameti yüksek Balıkların birilerine inanıp para kaptırması olacak.

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay sizin iş, çalışma ortamı ve arkadaşlarını anlatan alanınızda olacağından daha önceden yaptığınız girişimlerin, başvuruların ve konuşmaların sonuçlarını görebilirsiniz. Bu dolunay iş alanınızda önemli bir gelişmeyi, bir projenin sonlanmasını ya da çalıştığınız ekipte bazı değişiklikleri gündeme getirebilir. Yine sağlığınız ile ilgili konularda bu dolunay döneminde söz konusu olacak. Bu dolunayla gündeminize gelecek işler Ocak ayında başlatmış olduklarınız olabilir, yine geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gündemde olan bazı konularda gündeminize gelebilir. Bu dolunay sırasında Venüs – Kiron kavuşumu da gökyüzünde etkin olacağından bu dönemde yapacağınız işlerde ve konuşmalarda istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

14 Şubat

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor. Bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir!

Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu hareket sizin sosyal çevre, kulüpler, organizasyonlar ve hayaller alanınızda olduğundan bu dönemde önemli etkinliklere katılmak, yardım kuruluşları için çalışmak veya sosyal çevrenizdeki bazı şeyler için mücadele etmek söz konusu olacak.  Bu dönemde yine sosyal çevrenizde bazı eski konular, durumlar ve kişilerde gündeme gelebilir.

19 Şubat

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile sizin döneminiz başlıyor sevgili Balıklar öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Balık burçları için güneşlerinin en parladığı ve en önemli dönem.  Tek sıkıntı bu ay Merkür’ün burcunuzda geri gittiğini de düşünürsek hayatınızdaki eski durumlar, konular gündeminize gelecek gözüküyor. 23 Şubatta burcunuzda bir de yeni ay gerçekleşecek. Ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Sizin burcunuzda olacak bu etki hayatınıza geri dönüp bir bakmak, size hizmet etmeyen düşünceleri, kişileri ve alışkanlıkları bırakmak için sizi teşvik ediyor olacak.

23- 24 Şubat Balıklar için ayın en güzel günleri olacak. Bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz. Eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz. Ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır. Danışmanlık almak isterseniz gkina07@gmail.com’dan bana ulaşabilirsiniz… sevgiyle kalın Güliz  

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM