Güliz Kına
Güliz  Kına
guliz@gulizkinaastroloji.com
Şubat Ayı Kova Burcu
  • 0
  • 179
  • 02 Şubat 2023 Perşembe
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Şubat Ayı Kova Burcu / Yükselen Kova Burcu Yorumu Merhaba Sevgili Kovalar, Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz, 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin aile ve ev alanınızda olacağından sürprizli güzel buluşmalar ve toplantılar olabilir ayın ilk günlerinde. Ayın en önemli […]

Şubat Ayı Kova Burcu / Yükselen Kova Burcu Yorumu

Merhaba Sevgili Kovalar, Şubat ayına sürprizli etkilerle başlıyoruz, 1 Şubatta kavuşum yapacak Ay – Uranüs ayın ilk gününde bizi sürprizli gelişmelere ve aniden gelişen olaylara açıyor. Bu etki sizin aile ve ev alanınızda olacağından sürprizli güzel buluşmalar ve toplantılar olabilir ayın ilk günlerinde. Ayın en önemli etkisi 17 Şubatta başlayacak (etkisini 1 hafta önceden hissetmeye başlayacağımız) Merkür gerilemesi olacak, bu gerileme 10 Marta kadar devam edecek ve iletişim alanında bizi biraz zorlayacak!

Şubat Ayı Kova Burcu / Yükselen Kova Burcu Yorumu

Merkür öncelikle 3 Şubatta Balık burcuna geçiş yapacak, mantığın gezegeni Merkür’ün akışın burcu Balıkta rahat ettiğini söyleyemeyiz pek, bu ay zihniniz dağınık olabilir ve işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Merkür’ün sizin parasal konuları anlatan alanınızda ilerlemesi aslında para konuları ile ilgili iletişimin artacağını ve birçok haber alabileceğinizi gösteriyor.. Bu ay karar vermek ve hayatınızdaki önemli olayları yönetmek açısından zor bir ay, kararları mantık ile almak zor olacak o yüzden de kalbinizin sesini dinleyin veya fikrinize güvendiğiniz insanlardan destekler alın!

7 Şubatta aşkın ve paranın gezegeni Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, Venüs bu alanda çok rahat etmediğinden bu durum hepimiz için parasal konularda ve ilişkiler konularında biraz zorlanmalı bir dönemi getirecek. Bu etki sizin iletişim alanınızda olacak. Bu dönemde yanlış anlaşmalar yaşanabilir iyi niyetle ve sevgiden söylediğiniz bazı sözler size farklı anlamlar yüklenerek geri gelebilir dikkat!  Venüs bu alandan geçerken aslında evinizde, ailenizde huzur, sevgi ve güzellik arayışında olacaksınız ve umarım bunu bulursunuz…

9 Şubatta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız. Bu dolunay sizin tam karşıt alanınızda olacağından ve bu dolunayın yeni ayı sizin burcunuzda olduğundan yaptığınız girişimlerin, başvuruların ve konuşmaların sonuçlarını görebilirsiniz. Bu dolunay her türlü ikili ilişkiyi gündeme getirirken bir inatlaşma ve ego savaşı yaşanmasını da sağlayabilir. Eğer inat ederseniz bir şeyi kaybedebilirsiniz. O yüzden de daha açık olmaya özen gösterin. Bu dolunay her türlü ikili ilişkiyi gündeme getiriyor bu hem evliliğiniz, eşiniz veya sevgiliniz ile ilgili konular olabilir hem de birebir iş yaptığını herkes. Bu dolunayla gündeminize gelecek işler Ocak ayında başlatmış olduklarınız olabilir. Yine geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gündemde olan bazı konularda gündeminize gelebilir. Bu dolunay sırasında Venüs – Kiron kavuşumu da gökyüzünde etkin olacağından bu dönemde yapacağınız işlerde ve konuşmalarda istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

14 Şubat

Herkesin merak ettiği 14 Şubat gününe bakarsak, aslında bu yıl 14 Şubat enteresan etkiler içeriyor. Bugünde Ay Akrep burcunda olacak, bir yandan tutkulu duygular gündemde olacakken bir yandan tutkulu kavgalar da güne damga vurabilir. Aşkın daha derin ve karanlık tarafı gündemde iken gökyüzündeki Venüs – kiron kavuşumu da manidar! Aslında aşk ve ikili ilişkiler hepimizin kendimizi bir başkasında aradığı, anlamlandırmaya çalıştığı, olan ve olmayan şeylerle kendimizi görmemiz için en güzel araç ve bir yandan da sınav. O yüzden de bu sevgililer gününde kendinizi eksik hissettiğiniz ve bu yüzden başkası ile tamamlamaya çalıştığınız alanlar aslında ne kadar yanlış yaptığınızı gösterebilir!

Bir ilişkinin içinde kendi gibi olabilmelidir insan, beklentiyle değil, akışla yaşamalıdır, onu kontrol etmeye çalışmak yerine onun kendi olmasına izin verip onun o haline aşık olabilmelidir. Bırakmayı da yeri geldiğinde bilmektir aşk, ne demişler eğer aşk gerçekse bir yolunu bulur size geri gelir! Umarım sevgililer günü sizin için güzel bir sevgi günü olur ve gönlünüzdeki ilişkiyi size getirir!

16 Şubatta MARS Oğlak burcuna geçiş yapacak, bu hareket sizden bir önceki burçta olduğundan bazı girişimleri yapmadan önceki önemli bir hazırlık dönemini gösteriyor bu durum. Yani sahneye bir oyun çıkmadan önceki hazırlık dönemi gibi kullanabilirsiniz. Kapalı kapılar ardında yapılan çalışmalar, girişimler bu dönemde söz konusu olabilir, bu girişimleri bu ay duyurmak veya başlatmak yerine Mart ayını beklemeniz çok daha doğru olacaktır. Bu dönemde uğraştığınız konular eski işler, eskiden oluşan sorunlar olabilir.  

19 Şubat

19 Şubatta Güneşin Balık burcuna geçişi ile Balık burcu dönemi başlıyor, yükselen Kovaların para alanında olacağından bu hareket bir süredir haber beklediğiniz parasal konularla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Bu ay Merkür’ün bu alanda geri gittiğini de düşünürsek bu konularda eski durumlar, konular gündeminize gelecek gözüküyor. Yeni bir işe başlamak için çok iyi bir dönem değil. Ama bu önceden organize edilmiş şeyler ise başlanabilir ve doğum haritasında Merkür’ü geri harekette olanlarda bu dönemde ilerleyebilirler. 23 Şubatta bu alanda bir de yeni ay gerçekleşecek. Ve aslında yeni aylar yeni başlangıçları anlatsa da bu dönem daha çok eski konuları gündeme getirmeye aday olacak. Eski düşünceler, eski işler, eski kişiler ve kaçırdım sandığınız fırsatların tekrar gündeme gelmesi bu dönemde söz konusu! Sizin bu etki para alanınızı hareketlendireceğinden eski işler ve anlaşmalar gündemde olabilecekken yeni bir şeylere girişirken ekstra dikkat edin!

21 – 22 Şubat Kovalar için ayın en güzel günleri olacak, bu günlerde kendinizi iyi hissedebilir ve ifade edebilirsiniz. Eğer görünüşünüzde değişiklikler yapmak istiyorsanız da bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Şubat ayı hepimiz için iki ileri bir geri yapacağımız bir ay olabilecek, eski işlerle ilgilenmekten yenilere fırsat bulamayabiliriz. Ayın ikinci yarısını bir iç değerlendirme yapmak için kullanabilirsiniz. Güzel bir ay olmasını dilerim… Bu yorumlar genel yorumlardır, en doğru yorum bireysel haritalarınızda saklıdır, danışmanlık almak isterseniz gkina07@gmail.com’dan bana ulaşabilirsiniz… sevgiyle kalın Güliz

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM