Güliz Kına
Güliz  Kına
guliz@gulizkinaastroloji.com
Başak Burcu Ocak Yorumu
  • 0
  • 135
  • 02 Ocak 2020 Perşembe
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

BAŞAK BURCU: Aşk, çocuklar ve hayaller bu ay ön planda Başak burcu ocak yorumunda neler var? Başak burçları için Ocak ayı güzel bir ay olacak. Ocak ayına Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte ve sizin için aşk, çocuklar konuları gündeminizde başlıyoruz. Bu konularla ilgili önemli kararlar ve başlangıçlar mümkün. […]

BAŞAK BURCU: Aşk, çocuklar ve hayaller bu ay ön planda

Başak burcu ocak yorumunda neler var? Başak burçları için Ocak ayı güzel bir ay olacak. Ocak ayına Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte ve sizin için aşk, çocuklar konuları gündeminizde başlıyoruz. Bu konularla ilgili önemli kararlar ve başlangıçlar mümkün. Bu dönemde bir bebek haberi gündeme gelebilir, tabii yeni bir aşkta! Yine bir hobi edinmek üzere harekete geçebilirsiniz bu hobi gibi olan iş asıl işiniz haline gelebilir. 2 Ocakta Merkür’ün iyicil gezegenimiz Jüpiter ile yine bu alanda buluşması, aşk ve çocuklar konularında güzel gelişmeler ve konuşmalar olabileceğini gösteriyor!

3 Ocak tarihinde uzun bir süredir Akrep burcunda ilerleyen Mars, Yay burcuna geçiş yapacak ve ateş elementi etkisi ile hayatlarımızı bir hayli hareketlendirecek. Bu etki sizin aile, ev ve gayrimenkul konularını anlatan alanınızda ilerleyecek. Bu ay aile ve ev konularına büyük efor sarfedebilirsiniz. Bu anne – babanızın sizden destek istemesi olabileceği gibi bir alım – satım konusu veya ev değiştirme kararı da olabilir.

5 Ocakta yine çok güzel bir etki var, sürprizli gelişmelere çok açık olacağımız bir etki, bugün bir süredir Boğa burcunda ilerlemekte olan Uranüs ile Ay kavuşacak ve bu ikiliye Jüpiter’de güzel bir etki gönderecek ve şanslı gelişmelere, sürprizli durumlara bizi açacak. Bu etki sizin aşk alanınız ile seyahatler alanınızı kapsıyor, uzaktan bir sevgili veya sevgilinizle güzel bir seyahat gündemde olabilir. Yine uzakta olan bir yakınınızdan da güzel bir haber alabilirsiniz.

5- 15 Aralık Başak Burcu

5- 15 ARALIK arasında aktif olacak birazda zorlu bir etki Satürn gezegeninin dönüşümü sembolize eden Plüton ile kavuşumu olacak. Aslında bu ikilinin yakınlaşması uzunca bir süredir aktif ve tüm dünyayı etkileyen bir durum ama tam açı ile kavuşmaları bugünler arasına geliyor. Bu etki sizin yine hobi gibi yapılan işler (özellikle işiniz sanat konuları ile alakalı ise) aşk konularını ve çocuklar konularını anlatan alanda olacak.  Bu etki aslında bir ciddiyet ve önemli kararları da hayatınıza getirebilir.

10 Ocakta ikinci önemli tutulma meydana gelecek, Yengeç burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız, geçen ay oluşan Oğlaktaki Güneş tutulmasının karşılığı olan bu tutulma, o dönemde attığınız adımlar ve niyet ettiğiniz şeylerin gelişmelerini ve sonuçlarını getirebilir. Kuvvetli değişimlere yol açan tutulmaların etkisi sadece bu ay değil önümüzdeki 3 aylık sürece de yayılacak. Bu tutulma Başakları hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanında olacak. Bu dönemde arkadaş çevreniz ile ilgili gelişmeler, değişimler, birilerini arkadaş çevrenizden çıkarmanız veya yeni çevrelere girmeniz olarak yansıyabilir. Yine eğer hayal ettiğiniz şeyler yönünde adımlar attıysanız bunların gelişmelerini de görebilirsiniz.

13 Ocak akşamında aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs çok sevdiği Balık burcuna geçiş yapacak. Bu etki sizi direkt etkiliyor ve aslında biraz dikkatli olmanız gereken bir durumu anlatıyor. Bu etki sizin için önemli çünkü Venüs hem genel anlamında ilişkileri ve para konularını anlatıyor hem de yükselen Başakların para evi yöneticisi Venüs. Birisi sizi para alanında yanlış bilgilendirebilir ve yanlış işlere sürükleyebilir. Bu dönemde kandırılmaya ve yanlış yatırımlar, ortaklıklar yapmaya açıksınız. Sadece zihninizi değil iç sesinizi de dinleyin, sonradan pişman olacağınız şeylere girmeyin. Sormadan, anlamadan özellikle arkadaş çevrenizden biri ile güvenerek iş yapmak size zarar verebilir.

Merkür Kova burcuna geçiyor

15 Eylül akşamında Merkür Kova burcuna geçecek ve iletişimimiz hareketlenecek. Daha orijinal fikirler ve fikirlerde özgürlükçü yaklaşımlar söz konusu olabilecek bu dönemde. Bu etki sizin iş alanınızı etkileyecek. Bu konular bu ay gündeminizde olacak. 20 Ocak akşamında Güneş Kova burcuna geçecek ve arkasından 24 Ocak akşamında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni iş çevrenizde ve ortamınızda yeni bir dönemi başlatacak. 27 -28 Ocakta yine güzel bir etki ile ayı bitiriyoruz. Balık burcunda Venüs ile Neptün kavuşacak. Ve ilahi aşk, sevgi zamanı diyecek! BU etkinin sizin ikili ilişkiler alanınızda olması, güzel ve sevgi dolu bir ilişkiyi başlatabileceği gibi aynı zamanda para konularında dikkatli olmanızın gerekliliğini bir kere daha vurguluyor. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar, Ocak ayı size güzel gelişmeler ve bol para getirsin.    

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM