KubraNur Sayan
KubraNur  Sayan
kubranursayan@gmail.com
Deforme Olmuş İmkansızlıklara
  • 0
  • 238
  • 23 Ağustos 2023 Çarşamba
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Derler ki bir asra bedelmiş karşılıksız sevginin bir saati. Bir yıla eş değermiş bir saniyesi. Zaman durur, yelkovan işlemez olur. Bütün kozmos deforme olur. Saniyeler geçmez, dakikalar nefes almana izin vermez, yaşam ve ölüm arasında bir yere sıkışırmış insanoğlu. Yaşam ve ölüm arasında bir yerlerde hayatta kalmaya çalışırmışız ama tek yapabildiğimiz bu olurmuş böyle zamanlarda. […]

Derler ki bir asra bedelmiş karşılıksız sevginin bir saati. Bir yıla eş değermiş bir saniyesi. Zaman durur, yelkovan işlemez olur. Bütün kozmos deforme olur. Saniyeler geçmez, dakikalar nefes almana izin vermez, yaşam ve ölüm arasında bir yere sıkışırmış insanoğlu. Yaşam ve ölüm arasında bir yerlerde hayatta kalmaya çalışırmışız ama tek yapabildiğimiz bu olurmuş böyle zamanlarda. Ne ölü ne de diri olarak varlığımızı idame ettirirmişiz. Ben de seni seviyorum yaşam ve ölüm arasında bir yerlerde. Dün de seviyordum, bugün de seviyordum, yarın da sevip idame ettireceğim varlığımı. Çünkü seni sevmeyi yaşatmanın gücüne inanıyorum bu geçmeyen deforme olmuş saniyeler arasında.

Sevdiğin için yaşayabilir misin?

Sevdiğin insan için ölmek kolay. Peki sevdiğin insana olan sevgini yaşatmak için hayatta kalabilir misin diye sorarlar insana. Nefes aldığın sürece onu sevebilir misin ve sevebildiğin sürece nefes almaya devam edebilir misin? Güne onu düşünerek başlayıp onsuzluktan kıvranırken kaç gece dayanabilirsin deforme olmuş zaman diliminin acılarına? Sevdiğin için ölebilirsin. Peki ya sevdiğin için yaşayabilir misin platonik bile olsa?

Ben yaşarım bu deforme olmuş zaman diliminin arasında. Seni sevmek için yaşarım, seni anmak için yaşarım, seni yazmak için yaşarım. Sen olmasan bile senin için yaşarım bu ne ölü ne de diri olduğu belli olmayan deforme olmuş bitmek tükenmek bilmeyen acı zaman dilimleri dergahında.

Deforme olmuş

Ben yaşarım atlas okyanusunu biraz daha görebilmek için. Çünkü bilirim ki atlas okyanusu kadar güzel ve mavi gözlerin var. İnsanlar seni gördüğünde ”ne güzel gözleri var, sanırsın atlas okyanusu” diyor olmalılar. Bu yüzden seyahat ederim atlas okyanusu yakınlarına. Seyahat etmek için bile yaşarım ama seyahati bile senin için ederim aslında. Senin için nefes alırım, senin için nefes alabilmek için yaşarım. Senin için hayatıma devam ederim, senin için geleceğime odaklanırım. Senin için adım atar senin için çabalarım. Ben ne yapıyorsam senin için yaparım da bunların hepsini senden habersiz yaparım.

Deforme olmuş imkansızlıklara…

İmkansız aşklara…

Vesselam…

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM