Hangi Burç Nasıl Mutlu Olur?
  • Facebook
  • Twitter
  • 31 Mart 2023
  • 0
  • 200
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Hangi Burç Nasıl Mutlu Olur?

Astrolojide burçlar genel olarak insanların karakterini, mizaçlarını tasvir eden durumlardır. Bir insanın karakterinde katılım ve çevrenin etkisi yadsınamaz ama buna ek olarak astroloji de inanılmaz katkı sağlar. Bilindiği üzere on iki burç vardır ve her burcun kendi doğasına göre mutlu olduğu konular mevcuttur.Bakalım Hangi Burç Nasıl Mutlu Olur?  Astrolojide nasıl mutlu olunur?  Her burcu ayrı […]

Astrolojide burçlar genel olarak insanların karakterini, mizaçlarını tasvir eden durumlardır. Bir insanın karakterinde katılım ve çevrenin etkisi yadsınamaz ama buna ek olarak astroloji de inanılmaz katkı sağlar. Bilindiği üzere on iki burç vardır ve her burcun kendi doğasına göre mutlu olduğu konular mevcuttur.Bakalım Hangi Burç Nasıl Mutlu Olur?

 Astrolojide nasıl mutlu olunur?

 Her burcu ayrı ayrı ele almak gerekir. Öncelikle Koç burcu güçlü olmayı ve övülmeyi seven bir burçtur. Ona göre cümleler kurmak, gücünü gösterecek hediyeler vermek Koç burcunu mutlu eder. Boğa burcu yemek yemeyi, kedi gibi sevilmeyi, az çalışıp çok para kazanmayı sever. Ona göre hediyeler almak ya da onların ruh halini anlamak onları mutlu edecektir. Ayrıca Koç ve Boğa burcu insanı pahalı şeyleri sever, lüks bir hayatı olursa epey mutlu olacaklardır. İkizler burcu ise iletişimin burcu olarak bilinir. Bu yüzden iletişim gerektiren hediyeler almak ya da duygusal yazılar yazmak, seminerler vermek, sözlerinin dinlenmesi onları mutlu eder. Bu anlamda İkizler burcu daha naiftir, onların mutlu olması daha kolaydır. Ardından gelen Yengeç burcu ise astrolojide en duygusal, en fedakar burç olarak bilinir. Onlara anlayışlı davranmak, ağladıklarında yanında olmak, duyguları gösteren hediyeler vermek, görüntüsü basit ama anlamı derin olan el emeği şeyler hazırlamak Yengeç burcunu mutlu etmeye yetecektir.

 Peki diğer burçlar?

 Aslan burcu ise Koç burcu gibi güce aşık bir burçtur ve onlara pahalı, gösterişli bir hayat sunmak veya hediyelere almak onları mutlu edecektir. İletişim kurarken onlara güçlü olduğunu hissettirmek yeterli olacaktır. Başak burcu ise mutlu olma konusunda biraz zorlanan bir burçtur. Çoğu şeyin kendi kontrollerinde olmasını isteyen bu tip insanlar mükemmeliyet duygusuyla yaklaşırlar her şeye. Bu yüzden onların mutlu olması, kusursuzluğa ve düzene bağlıdır. Astrolojiye kulak vermek bu anlamda faydalı olacaktır. Terazi burcu ise Yengeç burcundan sonra en duygusal burçtur. Estetik dünyaları ve ılımlı dünya görüşüne sahip olan bur burcun insanları genelde küçük ve zarif şeylerden mutlu olurlar. Küçük inci küpeler, anlamlı kol düğmeleri onları mutlu edecektir.

 Akrep burcu ise hayatında hareketliliği sever ve cinselliği ön plana çıkaracak bir hayatı tercih eder. Ona göre hediyeler almak onları mutlu eder. Yay burcu ise gezmeye aşık olan, yeni şeyler denemeyi seven bir burçtur. Bu yüzden değişken bir hayat tarzı veya hediye olarak tatil paketinin olması mutlu etmeye yeter. Diğer bir burç olan Oğlak burcu ise disiplinin ve paranın burcudur. Başarı, onu en mutlu eden şeydir ve pahalı olan hediyeler daha da mutlu edecektir. Kova burcu ise aklın, zekânın ve yaratıcılığın burcudur. Onu mutlu edecek mantıklı bir hayat yaşamaktır ve akıllı arkadaşlarının olmasıdır. Balık burcu ise sevginin olduğu her yerde mutlu olmayı bilir.

 Sonuç olarak

Hangi Burç Nasıl Mutlu Olur? dedik ve diyoruz ki “Her burca göre mutlu bir hayat vardır, asıl mutluluk eldekiyle yetinmektir.

ACABA BURÇLAR HANGİ ORGANLARI TEMSİL EDİYOR?

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM