Saç Ekimi Nedir ve Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler?
Abone Ol 

Saç Ekimi Nedir ve Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Saç ekim işlemleri, saçlı derinin üzerinde yer alan saç köklerinin fazlaca azalmasından sonra ihtiyaç duyulan işlemlere verilen genel bir isim olarak bilinmektedir. Saç ekim türleri arasında DHİ, FUE ve FUT gibi türleri bulunmaktadır. Tüm bu saç ekim türlerinde de alanında uzman personeller tarafından yapılmakta olan tüm ekim işlemleri büyük oranda başarıyı getirmektedir.  Saç ekim işlemleri […]

Saç ekim işlemleri, saçlı derinin üzerinde yer alan saç köklerinin fazlaca azalmasından sonra ihtiyaç duyulan işlemlere verilen genel bir isim olarak bilinmektedir. Saç ekim türleri arasında DHİ, FUE ve FUT gibi türleri bulunmaktadır. Tüm bu saç ekim türlerinde de alanında uzman personeller tarafından yapılmakta olan tüm ekim işlemleri büyük oranda başarıyı getirmektedir. 

Saç ekim işlemleri şartlara uygun şartlarda ve alanında uzman kimseler tarafından yapıldığı taktirde başarı oranı oldukça yüksek olabilmektedir. Saç ekim işlemleri günümüzde oldukça az oranlarda riske sahip olmaktadır. Saç ekimindeki başarı oranı, operasyon yapmakta olan hastane ve ekiplere orantılı olarak değişkenlik göstermektedir. Hastane ortamında, alanında uzman bireyler tarafından yapılmakta olan saç ekim işlemleri; %100 oranında başarıya sahip olmaktadır. 

Saç ekimi süreçlerinde işlemi yapan uzman hekim, uzman hekimin kadrosu, seçilen klinik, kliniğin tecrübesi, ekibin tecrübesi ve yapılan işlemlere göre değişkenlik göstermektedir. Böylece tüm bu kriterlerin birleşmesi ile saç ekim süreçleri başarı oranında yüksek oranda iyileşmeler görülebilmektedir. Bu durumlara ek olarak saç ekim süreçlerinde de başarıyı yakalamak mümkün olabilmektedir. Saç ekimi alanında uzman bireyler tarafından yapıldığında oldukça güzel ve doğal sonuçların görünmesi mümkün olabilmektedir. Uzman hekimler öncelikle saç çizimlerini sağlamakta ve çizilen saçlara göre de doğal bir saç ekimi mümkün olabilmektedir. Böylece sizler de eski saçlarınıza bu sefer bir daha dökülmemek üzere sahip olabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM