Görkem Kurt
Görkem  Kurt
kurtgorkem925@gmail.com
Ruhsuz Kadın: Sebebi Nankör Adam
  • 2
  • 257
  • 04 Nisan 2023 Salı
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Ruhsuz Kadın: Sebebi Nankör Adam Kadınlar… En özel ve güzel varlıklar deriz değil mi hep . Peki ya neden üzülenler hep kadınlar oluyor madem ki o kadar özel ve güzel varlıklarız neden hep biz üzülüyoruz? Anlamadığım çok nokta var ama en fazlası da şu: “Kadınlar mı çok duygusal ve merhametli yoksa erkekler mi çok duygusuz […]

Ruhsuz Kadın: Sebebi Nankör Adam

Kadınlar… En özel ve güzel varlıklar deriz değil mi hep . Peki ya neden üzülenler hep kadınlar oluyor madem ki o kadar özel ve güzel varlıklarız neden hep biz üzülüyoruz? Anlamadığım çok nokta var ama en fazlası da şu: “Kadınlar mı çok duygusal ve merhametli yoksa erkekler mi çok duygusuz ve vicdansız?” Sanırım bunu hiç bir zaman öğrenemeyeceğim.

Siz Sevgi Nankörüsünüz

Erkekler… Evet genel konuşmam yanlış bazıları gerçekten birazdan anlatacağım tabirde değiller ama ben yine de genel konuşmak istiyorum. Son jenerasyondaki erkeklere bakacak olursak çok egoist ve kendini beğenmişler ve her kızı /kadını elde edebileceklerini sanıyorlar. Yada bir kız /kadın ondan hoşlanıp seviyorsa tamamdır. Kız hayatının hatasını yapmış oluyor, erkekse bu durumdan kasıntı bir şekilde faydalanıyor. Bu durumu iğrenç bir şekilde kullanıyor . Bazıları da var ki elindekinin değerini bilmiyor, başka kızlardan hoşlandığını/sevdiğini sanıyor ve o kızın sevgisini hiçe sayıp nankörlük yapıyor. Peki ya sonra bu kızlar neden ruhsuz ,duygusuz ve intihara meyilli diyorsunuz sonra öyle değil mi?

Sevgi ektikçe büyür

Şuan ki genç kızlarımızın ölüm sebeplerinin %90’ı aşk acıları yada psikopat sevgilileri değil mi? Bu kızların duygularıyla oynayıp bir peçeteyi kullanıp atar gibi davranmayın! Evet ,belki de siz kalpsiz veya duygusuz olabilirsiniz ama her kadının kalbi birer çiçektir, sen sevgi ektikçe büyür sana çiçek açar, güzel kokular yayar etrafına ama sen zehir koyarsan o çiçek kökünden ölür! Birini yok etmek belki bir cümle belki de bir kelimeyle olur ama birini kazanmak bazen ne kadar şair de olsanız fayda etmez.

“Ruhsuz Kadın Nankör Adam” yazım seri şeklinde tabii ki gelecek ve her yazdığımda bu kızları ruhsuz yapan sevgi nankörü erkeklere hitaben yazacağım ve her seferinde ruhsuzluğun ve acıların farklı boyutlarını ele alacağım. “Kalbinize Sağır Olmayın” yazımda ilginizi çekebilir. Yazımı şöyle bitirmek istiyorum:

Eğer ki eviniz, o kızın kalbi olmayacaksa anahtarını dahi almayın!

Sosyal Medyada Paylaşın:

2 yorum

    • Amaç ayrım yapmak değil aslında yoğunluk gençlerde olduğu için gençleri ele aldım

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM