Gmail (Google) Hesabı Oluşturma
Abone Ol 

Gmail (Google) Hesabı Oluşturma

Bir Google Hesabı oluşturmak, Gmail, Google Drive, Google Haritalar ve çok daha fazlası dahil olmak üzere Google’ın tüm hizmetlerine erişmenizi sağlayan basit ve anlaşılır bir işlemdir. Yeni bir Google yani Gmail hesabının nasıl oluşturulacağını aşağıda açıkladık. Sizlerde bu yollardan hareket ederek saniyeler içerisinde kendinize bir Gmail hesabı açmış olacaksınız. Google kayıt sayfasına gitmek için: Web tarayıcınızı […]

Bir Google Hesabı oluşturmak, Gmail, Google Drive, Google Haritalar ve çok daha fazlası dahil olmak üzere Google’ın tüm hizmetlerine erişmenizi sağlayan basit ve anlaşılır bir işlemdir. Yeni bir Google yani Gmail hesabının nasıl oluşturulacağını aşağıda açıkladık. Sizlerde bu yollardan hareket ederek saniyeler içerisinde kendinize bir Gmail hesabı açmış olacaksınız.

Google kayıt sayfasına gitmek için: Web tarayıcınızı açın ve adres çubuğuna “google.com/accounts” veya Google arama çubuğuna Gmail yazarak Google kayıt sayfasına gidin. “Hesap Oluştur“a tıklayın.

Hesap oluştur‘a tıkladıktan sonra çıkan sayfada ye alan hesap oluşturma bölümünde yer alan kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Bu bölümde adınız ve soyadınız, tercih ettiğiniz e-posta adresi ve şifre gibi bazı kişisel bilgiler sizden istenecektir. Hesabınızı korumak için güçlü ve benzersiz bir şifre seçtiğinizden emin olun. Bir sonraki işlemde ise Google’ın hizmet şartlarını içeren bir metin ile gizlilik politikasını kabul etmeniz istenecektir. 

Tüm bu adımları geçtikten sonra artık bir gmail hesabına erişmiş olacaksınız. Bundan sonraki işleminiz ise profil resmi ve diğer bilgilerinizi girmeniz olacaktır. Bu işlemler ise tamamen size bağlı, dilerseniz profilinizi düzenleyebilir, dilerseniz de olduğu gibi bırakabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM