Blogger’da Profil Resmi Değiştirme Nasıl Yapılır?
Abone Ol 

Blogger’da Profil Resmi Değiştirme Nasıl Yapılır?

Bu yazımızda Blogger veya Blogger altyapısını kullanan kullanıcılar için Blogger’da profil resmi değiştirme işlemi nasıl yapılır ? bunun üzerine konuşacağız. Blogger’da yeni hesap açmış kişiler ile daha önce herhangi bir profil resmi yüklemeyen kullanıcıların, yorum veya paylaşım yaptıklarında, profillerinde herhangi bir görselin olmadığını fark edersiniz. Bunun yanında Blogger’a üye olurken, özen göstermeden yüklemiş olduğunuz görselleri […]

Bu yazımızda Blogger veya Blogger altyapısını kullanan kullanıcılar için Blogger’da profil resmi değiştirme işlemi nasıl yapılır ? bunun üzerine konuşacağız.

Blogger’da yeni hesap açmış kişiler ile daha önce herhangi bir profil resmi yüklemeyen kullanıcıların, yorum veya paylaşım yaptıklarında, profillerinde herhangi bir görselin olmadığını fark edersiniz.

Bunun yanında Blogger’a üye olurken, özen göstermeden yüklemiş olduğunuz görselleri , daha sonra değiştirmek istediniz. Bunun nasıl yapılacağı hakkında herhangi bir fikriniz yoksa , bu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Hem Blogger’daki profilinizde hem de yorum veya paylaşım yaptığınız da sizi tanıtan, anlatan bir resminizin olmasını istemez misiniz? Cevabınız evet ise bu yazımızı sonuna kadar okuyarak ,yapılması gereken işlemlerini sağlıklı bir şekilde yapabilirsiniz.

Öncelikle profil resminizi değiştirmeniz için gmail hesabınızla Blogger’a giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından Blogger sayfasının sol kısmında yer alan Ayarlar bölümüne giriş yapmanız gerekmektedir.

Çıkan sayfada yer alan Kullanıcı Profili sekmesine tıkladıktan sonra Kullanıcı Profilini Düzenle kısmından Profil Fotoğrafı adlı bölüme ilgili görseli yükleyerek bir profil resmine sahip olabilirsiniz. Ayrıca bu kısımda yer alan diğer kişisel bilgilerinizi de ekleyebilirsiniz.

Profil resminizi veya diğer kişisel bilgilerinizi ekledikten sonra, sayfanın altında yer alan Profili Kaydet butonundan işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM